Kendimi hiç beğenemiyorum, spor yapsam da bakımlı olsam da, hep başka kızlar görüp kendimi kiyasliyorum bakıyorum yabancı kızlar var onlar çok güzel, bakıyorum ülkemde çok güzel kızlar var , kendimi kötü hissediyorum bu durum beni aşırı kötü hissettiriyor, kendimi nasıl begenebilirim:/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dünyanın en güzeli olmak diye bir şey yok. Önce bunu aklından çıkaracaksın. Ne kadar estetik olursan ol, güzelleşebildiğin kadar güzelleş bir kız gelir seni geçer. Onunda bir başkası geçer. Böyle uzat gider. Bu nedenle çok kasmaya gerek yok. Çevrendekileri geç kafi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKendi farkındalıklarını ortaya çıkaran insanlarla muhattab ol. Yani seni sen olduğun için seven bilen konuşanlarla ol. Güzel olmayan kız yoktur. Kendini keşfedip kendi ışığını yansıtan ve yansıtamayan vardır. Spor yap ama erkek gibi ağır olanları değil kadın zerafetine uyanları yap. Kendini keşfettikçe daha çok özünü ortaya çıkaracaksın.
02 Yorumla
Soran1 yılHep Rus kızları övülüyor sosyal medyada , ilk defa bir türk erkeginde iyi yorum duyuyorum gözüm yasardi
- 1 yıl
:)
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. hımm. yasın kac keske yazsaydın. ona göre değerlendirmek daha kolay olurdu. eldeki bilgilerle sana sunu onerebiirim bos bi alanı doldur farkın olsun. misal dövmesizdir diğerleri sen dövmeli kız ol. sacı pembe kız farklı kız ol. kaykaycı kız. vs vs. işin özünü anlattım umarım.
01 Yorumla
Soran1 yıl18 yasindayim
1 yılAsla kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin kendine göre güzellikleri vardır ve yetenekleri vardır bu zamana kadar başardığın ve yaptığın şeyleri düşün herkes çok güzeldir herkesin kendine göre güzelliği vardır kendini başkalarıyla kıyaslama sen çok güzelsin ;)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce derin bir nefes al! 🌸 Kendine haksızlık etme. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve senin de kendine özgü güzelliğin var, unutma bunu! Kendini başkalarıyla kıyaslamak seni mutsuz eder. Kendini sevmek ve beğenmek büyük ölçüde içten gelir. Kendine daha fazla zaman ayır, hoşlandığın aktiviteleri yap, seni mutlu eden şeylere odaklan. Spor yapmak ve bakımlı olmak harika ama en önemlisi iç huzurunu bulabilmek. Kendine güzel sözler söyle, seni seven insanların gözünde nasıl göründüğünü hatırla. Kendine ufak sürprizler yapabilirsin, mesela yeni bir saç modeli denemek gibi. Sonuçta, sen özel ve biriciksin 💖 Kendine güven ve kendinle barışık ol! Dünyada senden bir tane daha yok, bu yüzden benzersizliğini kutla! 🎉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
38Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılBakım yapabilirsin makyaj falan yapabilirsin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u 1 yılöz güveni geliştirin bence
00 Yorumla
1 yılCanım seni aslında mutsuz hissettiren istemesen de farkında olmasan da insanlarla kendini kıyaslaman. Kıyas yapmak ruhu ve bedeni tüketir. Sürekli yetersizlik hissine kapılırsın. Mesela sosyal medya da yaşıtlarını daha az takip et özellikle ünlü ınfluencear dediğimiz grubu. Çünkü onların gösterisli yasamıyla genel anlamda kendini kıyaslayan insan sayısı da oldukça fazla ve senin de bunu hissetmen gayet normal. Bu sebeple seni iyi hissettirecek motivasyon olumlamalar bol bol dinleyip uygulamalısın ve eminim sen güzelsindir sadece yetişkinliğinin ilk safhalarında olman yüz hatlarının vücudunun henüz daha yeni yeni oturmaya başladığı zamanlarda olduğundan bu hislerdesin. Geçer hepsi🌸🌸
Sen kendini ihmal etme lütfen bunları düşünüp🩷
10 Yorumla
1 yılönce cilt bakimi ile basla serumlar vs cildin bakimli olsun parlasin. o arada saç rengini değiştirmekle devam edebilirsin kisalt veya uzunsa sekillendir. sonra da tarzını değiştir veya daha güzel kombinler yapppp en son da ise makyaj yapmayı öğren rimel ve allik kapatıcı ile bile yüzün değişebilir ve kendini sevmeyi öğren en önemlisi kilolu isen evde bile spor yapsan verirsin kilo. zayif isen de vücudun sekillenir squat vs ağırlık kaldır spor salonu şart değil baska kızlarla kıyaslama eminim çok güzelsindir🤍🤍🤍🤍
41 Yorumla
Soran1 yılYa ben en son saçımı evde yanlış kesmisim kuaför bir kısmını düzeltemedi onun dışındaki kısımları düzeltti işte bir de saçımı doğal rengine boyattım,
çok teşekkür ederim güzel yorumun için ben genelde yabancı kızlarla kendimi kiyasliyorum üzülüyorum sarışın renkli gözlü değilim diye
1 yılTatlım artık öyle bir çağdayız ki, kullandığımız sosyal medya mecraları ilişkileri basite indirgemeyi geçtim bize toplumsal bir güzellik dayatması yapmaya başladı. Günümüzün büyük sorunlarından biri de "güzellik" denen bir algı oluşturuldu. Herkes klon gibi burun dudak yaptırıyor kendine. Burada gelipte sana sen değerlisin sen güzelsin demek istemiyorum, çünkü biliyoruz ki sen de o normlara girmeden işe yaramayacak. Ama bunun reelde bu kadar da kritik olmadığının farkına vurabilirsin bence. Aklın bilgin ve kültürün kadarsın hayatta. Eminim kendine has çok güzel fiziksel özelliklerin vardır seninde.
10 YorumlaGüzel gördüğün kızlar 40 yaşına gelince güzelliğini kaybediyor. Yüzü güzele doyulur da gönlü güzele doyulmaz.
21 Yorumla
Soran1 yılNe güzel yazmışsın.
1 yılHiç kimse bir şeyi bilerek doğmadı. Sen doğduğunda kulağına "Mavi gözlü ol. Ince belli ol..." gibi şeyler söylenmedi. Sadece sen toplumun dayatmalarına ve kalıplarına uyamıyorsun. Mesela şunu hiç unutmuyorum; uzunmakarna diye biri var ve onun gibi niceleri. Barbie bebek seviyorlar ve herkes linç ediyor. Işte çocuk musunuz, bu yaşta bebekler ne falan fistan. Barbie filmi çıkınca herkes gitti kölesi oldu. Ya da herkes annesinin yaptığı sarmaları mideye götürürken, bütün mandıracılarda sarma satılırken, en az 10 senelik marketin paket sarması viral oldu. Yani uzun lafın kısası, inan bana bir süre sonra bir bakmışsın şuanki halinle dünya güzelisin. Dediğim gibi, ilk doğduğunda kulağına adını söylediler. O dönemin güzellik standartlarını değil. Sen sen ol, kendin ol
20 YorumlaBende aynı seyelri yaşıyordum yasitlarimi görünce moralim bozuluyor kilomu kafama takiyordum saçımı kafama takiyordum sonra birgün ben nedne onalra benzemeye çalışıyorum deidm evt onlar güzel olabilir dış gorunus olarak ama benim yanımda iki kelimeyi bir araya getirmezler dedim her şey güzellik değil bence bouel yapmaya başladıktan sorna herkes bana çok güzel olduğumu söylemeye başladı Jersey güzellik değil güzellik gelici geçici alırlar iki erkek yanlarına gezerler maks yapicaklari bu yani brnk yasitlarim boyle yapıyorlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. her zaman herkesin daha iyisi vardır fiziksel olarak zeka olarak donanım olarak çok takılma
30 Yorumla
1 yılTek başına tatile çık. Kardeşim tek başına izlandaya gitti gezdi turla. Kendini çok özgüvenli hissediyor. Kimsenin düşündüğünü umursamıyor ve kendini başkasıyla kıyaslamıyor. Ona sataşan olursa da ağzının payını veriyor hemen.
00 YorumlaAslında çok güzelsindir de kendini beğenmiyorsundur diyelim kendini geliştirmeye çalışmışsanda doğru seyleri yapmamışsındır biraz daha araştır ama özgüvenin hep yüksek olsun
04 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama
Geçmişteki o zorbalanmak o kadar aklıma geliyor ki ve başka kızları görünce kendimi kiyasliyorum
Soran1 yılVe bazı erkeklerin cümleleri kötü hissettiriyor
1 yılOlduğun gibi kabullen. Bu kadar basit. Şekilden çık ve tüme bak. Ben de kelim ama kendimi beğeniyorum, mutluyum. Spor yapmasam da, kendime bakmasam da, kilolu da olsam, sümüklü de olsam ben böyle yaratıldım
Magazin dergilerindeki estetikli garılar gibi yapay olmaktansa kendin gibi ol. Sağlıklı ve mutlu ol. Onlar gibi olma, özün ol10 YorumlaSaçın azsa saç ilacı al ECZANEDEN
dudak üstü tüyleri yok et
Kaşına şekil ver ama bunları bilen birine yaptır sevmediğin yüzünde özelliğin varsa araştır chat gpt ye sor tiktokta bak bende senin gibiydim ayrıca yeni kıyafetler dene mesela esmersen Google a esmere ne renk yakışır yaz saçını boyamayı dene güven bana ayrıca en önemlisi bakım10 Yorumlasen kişisel bakımını yap, saçını, kıyafetini güzel tut, sonrasında dal insanlık alemine. kıyaslamakla uğraşma. seni olduğun gibi seven insanlarla hayatını yaşa. mutlu olursun
10 Yorumlaİşte bu sosyal medyanın zararları insanları kendi durumunla kıyasalma belkide başka Kızlar seni görüp kendileriyle kıyaslıyordur kendini olduğun gibi sev
41 Yorumla- 1 yıl
Evet kesinlikle. İnsanları metalaştırdı
1 yılOlay tamamen özgüvenli olmak. Ne kadar güzel bir kadın olursan ol soğuk, kibirli vs olursan ne kendini beğenirsin ne başkası seni beğenir. Kendini sev, hayatı sev, sevdiğin şeyleri yap, özgüvenli ol. Görünüş olarak senden güzel olan kadınlardan bile daha çok dikkat çekersin.
00 YorumlaCevap sorunun içinde aslında çirkin hissetme sebebin kendini başkaları ile kıyaslamak. Sen kendine odaklan ama estetik gibi kendini bozarak değil kendine karakterisrik bir tarz oluşturarak yap bunu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Şimdi 50 yerden yorum gelir şöyle böyle felan filan
01 Yorumla
Soran1 yılYok be
- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılKndine karsi yuksel ayna karsisinda offff yawrum kalcalara bak de kendine saplak at zamanla kendine guvenin gelicektir 😂
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBen beğeniyorum herşeyimle gurur duyuyorum biri hariç yani düşmanlarımla sınanmak kendimi herşeyi daha iyi anlamamı sağladı
00 Yorumla
1 yılHiç kimse görünüşünü seçip dünyaya gelmedi o yüzden sana verilen güzellik birer nimmet şükür etmek gerek herkes güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKıyaslarsan kendini her zaman senden daha iyisi olacaktır önemli olan ben potansiyelime nasıl ulaşırım olmalı
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı. Hiç bir çiçek yanındakiyle yarışa girmezmiş açabiliyosa açar hayatına devam edermiş sende kimseyle kıyaslama kendini sen oyle güzelsin vs kendini sev
00 YorumlaKıyaslayacak bir şey yok. Herkesin her şeyin bir tık üstü vardır bununla yaşa ve kabullen
04 Yorumla
Soran1 yılAma hayatta dış görünüş çok önemli değil mi?
Soran1 yılCidden mi?
bilmiyorum sosyal medyada çok kıyaslama görüyorum yabancı kızlar şöyle daha iyidir böyle daha iyidir diye tip olarak da daha iyiler diye
Ya da belli güzellik algıları var insanlarin onları daha iyi bulduklarını diyorlar hep sosyal medyada
Acaba sevilmem mi yani ya da tipim yüzünden daha az mı iyi davranırlar diye arada aklıma geliyor, ya da böyle ne bileyim özgüvenim düşüyor o cok güzel insanları görünce
Şöyle düşün, bir başkası da seni çok beğeniyor olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılCidden mi?
bilmem belki de öyledir:)
1 yılBende psikolojik men kötü hissediyom görüntü umrumda değil
00 YorumlaKendini sevmekle başlar kendine değer vermekle başlar 🙏
01 Yorumla- 1 yıl
@Boze_ benim sözlerimi paylaşmışsın 😊 en önemli olan bu 😊
1 yılNormalde tam tersidir aslın da, bu ters de bir iş var 🤭
00 Yorumla
1 yılSakincasi olmazsa fotografini bana ozelden atabilirmisin merak ettim sadece
00 Yorumla
1 yılHahahahaha neden ki
Herkes farklı görünüyor buda iyi, artık kendini kabul etmeye başla ve kendini başkalarıyla kıyaslama güzelim.
İdeal diye bişi yok, güzel hisseden güzeldir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini değiştiremeyeceğine göre olduğun halini kabullenmeyi dene.
00 YorumlaSosyal medya defolsun yap ve kendine yönel, belki biraz yalnız kalıp kendinle vakit geçirmen iyi gelir
10 Yorumla
1 yıl55 kg dan fazla değilsen her zaman güzelsindir. Zayıf kızlar her zaman güzel ve çekicidir gerisi hikaye.
01 Yorumla
1 yılGüzel giyinip, bakımlı olduğun zaman öz güvenin artacak ve kendini daha güzel hiss hissedeceksin emin ol 👍
00 Yorumla
1 yılBen de kendimi beğenmiyorum. Kendimi beğenmeye başladığımdaysa aile üyelerim kötü göründüğümü söylüyor.
00 Yorumlaben de kendimi yıllardır beğenmiyorum beğenmek imkansız çok kusurluysan
00 Yorumla
1 yılBeğenmeye mecbur devilsin hanım kız
011 Yorumla
Soran1 yılAma hayatta dış görünüş çok önemli değil mi?
- 1 yıl
Öyle tabi ama cokda takma
Soran1 yılCidden mi?
bilmiyorum sosyal medyada çok kıyaslama görüyorum yabancı kızlar şöyle daha iyidir böyle daha iyidir diye tip olarak da daha iyiler diye
Ya da belli güzellik algıları var insanlarin onları daha iyi bulduklarını diyorlar hep sosyal medyada, Ben bu güzellik algıları a uymuyorum
Acaba sevilmem mi yani ya da tipim yüzünden daha az mı iyi davranırlar diye arada aklıma geliyor, ya da böyle ne bileyim özgüvenim düşüyor o cok güzel insanları görünce- 1 yıl
Yabancı kızlar özellikle Ruslar İskandinav lar İranlılar ve Körfez ulkelerinin Arapları çok guzledir bu bir gerçek. bizim ulekde ger eketn güzel kız yüzde 1 ancak var. yapacak bişey yok. deveyle aşık atamazsın
Soran1 yılSen peki kendinle barışık mısın?
Soran1 yılBen bizim ülkede de çok güzel kızlar olduğunu düşünüyorum açıkçası
- 1 yıl
Bu ulkein erkekleri yakisiklidir gerçekten öyledir bende öyleyim. ama kızlar için aynısı geçerli değil. guzel kız nedir?
Doğal sarışın mavi gözlü güzel yüzlü ideal kilo ideal boy egosuz kulturlu kısa tirnakli asla protez tırnak falan takmayan hafif makyaj yapan kişidir.
Bu ulekde böyle tipler yok eekeklere yazik
Soran1 yılGüzel kız sadece doğal sarışın mavi gözlü olmak mı?
Soran1 yılsarışın ve mavi gözlülük hariç diğerleri bende de var
Ayrıca Türkiye'de böyle bir sürü kız var
Herkesi yuceltip de kendi ülkenizin kızlarını çirkin görmeniz '/- 1 yıl
Hiç Rusya'ya gittinmi? Ben gittim ve ondan sonra hicbirseu eskidi gibi olmadı eski gözle bakamadım
Soran1 yılRusya'dan bahsetmiyorum, bir sürü ülke saymışsın orada ve üstüne üstlük türk erkekleri de yakışıklı demişsin ama bir tek tük kızları çirkin
Garip bir bakış açısı olarak geldi
Rusya'ya gitmedim evet güzeller inkar eden yok :)
- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSen kendini beğenmezsen kimse beğenmez ki
10 Yorumla
1 yılKendini onlarla kıyaslamayı bırakarak.
00 YorumlaKendinle barışık olmalısın.
00 YorumlaÖzgüvenini yükseltmeyi dene
00 YorumlaPsikoloğa görünmediysen bir görün derim.
00 Yorumla
1 yılKıyaslamayı bırakarak başla
00 Yorumla
1 yılFazla zorlama ileride beğenirsin.
00 YorumlaCanım bu psikolojiyle alakalı
00 Yorumla
1 yılKendini kimseyle kıyaslama
00 YorumlaUfak değişiklikler yap kendinde
00 Yorumla
1 yılKendine bak. İlgilen.
00 Yorumla
1 yılGereksiz anksiyetrye giriyorsun bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHergun 30 kere ben guzel gariyim diye tekrar et
00 Yorumla
1 yılYa böyle diyenler aşırı taş çıkıyor
03 Yorumla
Soran1 yılYok be
giderim vardır belki ama sosyal medyaya girip yabancı kızları görene kadar ya da ne bileyim Türkiye'de de çok güzel kızlar var
Ben çok kötü hissediyorum kendimi onlari görünce- 1 yıl
Ya bırak aşırı merak ettim seni vallahi
- 1 yıl
Bak o kadar eminim ki aşırı taşsındır
Kıyaslarsan böyle kalırsın
10 Yorumla
1 yılbakim yaparak ve meditasyonla
00 Yorumla
1 yılistediğin gibi beğen
00 Yorumla
1 yılGörmek isterdim
00 Yorumla