En Yakın Arkadaşımın Sebepsiz Engellemesi ve Şüphelerim?

Merhaba,2019'dan beri en yakın arkadaşım olan biri, liseden mezuniyetimizden bir yıl sonra, yani 2024 Haziran’da, sebepsiz yere her platformdan engelledi. Bu kişiyle, lisede her teneffüs yanıma gelir, okul çıkışlarında birlikte yemek yemeye giderdik ve hatta lise 1'de bir yıl boyunca aynı sırada oturduk. Bu kadar uzun süreli ve yakın bir arkadaşlığın ardından, böyle ani ve sebepsiz bir şekilde kopulması benim için büyük bir şok oldu. Bu kişiyle iletişime geçerek sebebini anlamaya çalıştım, ancak yalnızca “Bir daha yazma, görüşmek istemiyorum” gibi net bir yanıt aldım. Bu davranışın nedenini anlamakta zorlanıyorum çünkü aramızda bir sorun veya anlaşmazlık olmadığını düşünüyorum. Özellikle, bu kişinin lise bittikten bir yıl sonra beni engellemesi, sanki klavye delikanlılığı gibi bir izlenim bırakıyor. Ev adresini biliyorum ve bu adres, aynı ilçede, 45 dakika uzaklıkta. Bu durumda, fiziksel olarak bu kişiyi ziyaret etmeyi veya evine gitmeyi düşünmeliyim mi? Bunu yapmak, sorunu çözmek adına bir adım olabilir mi? Ayrıca, bu durumu nasıl daha iyi ele alabileceğimi, ne tür bir yaklaşım sergilemem gerektiğini konusunda önerilerinizi almak istiyorum. Bu durumun çözümüne yönelik herhangi bir tavsiye veya rehberliğiniz benim için çok değerli olacak. Teşekkürler.

En Yakın Arkadaşımın Sebepsiz Engellemesi ve Şüphelerim?