Diğer Böyle kız iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarı saçlı boyakahverengi gözlübeyaz tenli22 yaşında ama 16 17 gözüküyor Böyle kız iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Bende gri saçlı kahve gözlü selvi boylu, yer yer buğday yer yer beyaz tenli :D 37 yim ama 22 gibi duruyorum :D :D 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Biraz kötü bişey ya Yorumla citcatcot 1 yıl Yok be alışırsın :D Yorumla Soran 1 yıl Sence küçük gözüken kızlar güzel mi dürüst ol Yorumla citcatcot 1 yıl Bu sadece küçük görünme ile belli olan bir şey değil. Genel görünüş yaştan bağımsız olarak değerlendirilir :D Yorumla Soran 1 yıl Benim tarifim dediğim gibi sence normal mi iyi mi nasıl dürüst ol Yorumla citcatcot 1 yıl Tarife göre güzel ama fotoğrafta beğenmem belki. Görmeden güzellikle ilgili yorum yapmak çok boş olur. Yorumla Soran 1 yıl Haklısın aslında bunu sormam yanlış ama sürekli küçük gözüküyorsun dediler sinir oldum Yorumla citcatcot 1 yıl fotoğraf koy bir tane bakayım merak ettim :D ayrıca küçük görünmek iyidir :D Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ajejdjf iyi iyi , bende 27 ama 20 sanıyorlar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Biraz kötü bişey ya Yorumla SenacCc 1 yıl Yooo niye Yorumla Soran 1 yıl Yani yaşımı göstermek istiyorum biraz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Küçük gösteren genç kızların çoğu çirkin oluyor. Erkekler için de geçerli bu. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu özelliklere göre nasıl sence peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çakma sarı sevmem beyaz ten iyidir Yorumla Soran 1 yıl Yakışıyor ama sarı yani tabi yakışana yakışan rengi sevmez misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevmem. Her şeyin doğalı güzel Yorumla Soran 1 yıl Saygı duyuyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 16 yaşındaysan açıkça söyle canım 🙂 kimse 22 iken 16 durmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef öyle o yüzden nasıl diye sordum Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beyaz ten varsa bizde varız 0 0 Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Tipitip 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende gri saçlı kahve gözlü selvi boylu, yer yer buğday yer yer beyaz tenli :D 37 yim ama 22 gibi duruyorum :D :D
Biraz kötü bişey ya
Yok be alışırsın :D
Sence küçük gözüken kızlar güzel mi dürüst ol
Bu sadece küçük görünme ile belli olan bir şey değil. Genel görünüş yaştan bağımsız olarak değerlendirilir :D
Benim tarifim dediğim gibi sence normal mi iyi mi nasıl dürüst ol
Tarife göre güzel ama fotoğrafta beğenmem belki. Görmeden güzellikle ilgili yorum yapmak çok boş olur.
Haklısın aslında bunu sormam yanlış ama sürekli küçük gözüküyorsun dediler sinir oldum
fotoğraf koy bir tane bakayım merak ettim :D ayrıca küçük görünmek iyidir :D
Ajejdjf iyi iyi , bende 27 ama 20 sanıyorlar
Biraz kötü bişey ya
Yooo niye
Yani yaşımı göstermek istiyorum biraz
Küçük gösteren genç kızların çoğu çirkin oluyor. Erkekler için de geçerli bu.
Bu özelliklere göre nasıl sence peki
Çakma sarı sevmem beyaz ten iyidir
Yakışıyor ama sarı yani tabi yakışana yakışan rengi sevmez misin
Sevmem. Her şeyin doğalı güzel
Saygı duyuyorum
16 yaşındaysan açıkça söyle canım 🙂 kimse 22 iken 16 durmaz
Maalesef öyle o yüzden nasıl diye sordum
Minyon tipli kız güzeldir
Beyaz ten varsa bizde varız
Tipitip
İyii
Harika