Güncellemeler
+1 yıl
kesfedilmemis bi hazine bulmus gibi hissediyorum kendimi ya evlenilir mi bunla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güncellemeye patladım a*mk 😆😆 Neyse knka onu zamanla tanıya tanıya anlarsın şimdiden bir şey diyemeyiz
Eğer hoşlandıysan bence direkt olarak evlilik düşün. Bu devirde böyle kızları bulmak zor.
Hayırdır milletin namusuna göre mi takılmayı ciddiye alıyorsun?
Namussuz kızla ciddi ilişki olmaz ki adam haklı
@Yaşayabilmerem Sen çok mu namuslusun?
kimse göründüğü gibi değildir geçmişini bilmem ama bana inandırıcı gelmedi söyledikleriniz
Bro güzel kızlar genelde namuslu olmazlar ama düşük ihtimal de olsa o kız belki namusludur ama kolay inanma güvenme pek şu an sevgili misiniz?
Henüz yaşınız daha küçük, anlaşılan sadece görüntüye bakıyorsunuz. Bol şanslar. Zaman kaybı..
hayir goruntuye bakmiyorum. genelde bu tarz guzel kizlar guzelliginin farkinda olup ortalik mali oluyorlar. ama bu kiz ise guzelligini erkeklere karsi kullanmak yerine onu sakliyor. sevdigi insana karsi kendini sakliyor bilmiyorum bana cok ozel geldi. ilk defa bi kizin ahlakindan bu kadar etkilendim
Şanlısın o zaman bu devirde düzgün bir kızla karşılaşmak imkansız bir şey, o kızın kıymetini bilmelisin
Cünkü yaşı daha kucuk 19 olbrsiniz kafa olrk 15 😂
Ahlaklı kendini saklayan kızları seviyorsunuz da siz neden kendinizi eşinize saklamıyorsunuz. hem kızları "takılmalık" kullanıp namusuna girin sonra da namusuz ortalık malı diyin.
Namusuna girin derken zorla bir şey yapmıyoruz
Ahlaklı olsun kadınımız yeter ki. Biz ahlaksız olsak da sıkıntı yok
@Yaşayabilmerem kadın ahlaklıysa niye ahlaksız erkekle evlensin ki. sen her şeyi yap sonra bakire bekle. sen de bakir olman lazım. Zaten Allah ahlaksız adama ahlaksız kadın nasip edermiş. senin istemene bakmıyor.
@Yaşayabilmerem namusuna girdiğin o kadınlara sonradan ortalık malı niye diyorsun peki. onunla aynı şeyi sen de yapıyorsun sen de ortalık malısın o zaman.
Bak kyk yurdunda kalıyorum yeni bir kız gelmiş aşçı olarak galiba çok temiz bir yüzü var kibarca da bir konuşması var gerçekten kibar temiz ahlaklı kızlar çoğu erkeğin hoşuna gidiyor orada bir sıkıntı yok ama çoğu erkek kendi ahlaklı değil tamam ama benim sevgilim bile olmadı ben sadece olanı söyledim ahlaklı erkek de ahlaksız erkek de ahlaklı kızı sever.
Ahlaklı erkek hakeder tamam ama kızda eğer erkeğin geçmişini takmazsa bakire kız bakır olmayan erkeği kabul edebilir kaderi birazda kendimiz şekillendiririz ama sen umutsuz olma bakır erkek de var sevgilisi olmamış erkek de var umarım kız da vardır
@Yaşayabilmerem anladım demek istediğini ama o işler öyle olmuyor geçen biriyle tanıştım ve geçmişini öğrenince o kişiyi midem almadı. hayatıma almadım. takmama gibi bir şey bekleme hakkı yok erkeklerin ben de kendim gibi birini isterim. erkekler zannediyor ki ben erkeğim bir şey olmaz ama ben başka şeyi bahane edip hayatımdan attım bile.
Yaş küçük