Kadir doğulu-kemal doğulu abi kardeş kenan doğulu-ozan doğulu abi kardeş peki bu dörtlü akraba falan mı :D
Kadir doğulu Kenan doğulunun neyi oluyor, Kadir Doğulu ile Kenan Doğulu kardeş mi? Kemal doğulu ve Kenan doğulu kardeş mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadir doğulu-kemal doğulu abi kardeş kenan doğulu-ozan doğulu abi kardeş peki bu dörtlü akraba falan mı :D
Kadir doğulu Kenan doğulunun neyi oluyor, Kadir Doğulu ile Kenan Doğulu kardeş mi? Kemal doğulu ve Kenan doğulu kardeş mi?

Kadir Doğulu ile Kenan Doğulu kardeş mi sorusunun cevabı, Hayır ikisi kardeş değildir ama bu fotoğrafta soldaki kişi Kemal Doğulu ve sağdaki de Kadir Doğulu, ikisi kardeştir. Kadir Doğulu'nun Kemal, Mehmet ve Deniz adında 3 erkek kardeşi ve Asuman adında bir kız kardeşi var.

Kadir Doğulu Kenan Doğulu'nun neyi oluyor derseniz, kardeşi olmadığı kesin derim. :)

Evet, Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu kardeştir. Kenan Doğulu kendisi gibi müzisyen olan ağabeyi Ozan Doğulu ve moda-tasarım ile ilgilenen kız kardeşi Canan Doğulu'yla beraber üç kardeştir.
Bu durumda Kemal doğulu ve Kenan Doğulu kardeş mi? diye sorarsanız eğer Kemal ve Kenan Doğulu arasında hiçbir akrabalık bağı bulunmuyor. Kemal ve Kadir Doğulu kardeş, Ozan ve Kenan Doğulu kardeş.
Dördü akraba değil ancak ikili ikili akrabalar.
Kemal ve Kadir Doğulu kardeş
Kenan ve Ozan Doğulu kardeş.
Birbirleriyle bir akrabalık bağları yok.
Kadir Doğuluyla Kemal Doğulu kardeş
Kenan Doğulu onlarla kardeş değil akrabada değil Kenan Doğulunun kardeşi de Ozan Doğuludur
soyisim benzerliğimi vay be ben bunları amca çocukları sanıyodum hahahaha
Hayır akraba değiller tamamen soyisim benzerliği :)
Cevap
10Cevap
kadir doğulu ve kemal doğulu kim onları tanımıyorum dur yüce Google dan bakayım :D
bak bakalım :D
tamam ya gördüm bunları daha önce de isimlerini bilmiyomuşum demek ki :D akraba olma olasılıklarını değerlendiremicem ama :D :D
2 gün önce bunu düşündümmmm. Ve araştırmalarım sonucu akraba olmadıklarını çğrendimmm
bir ozan dogulu olmamis ya :)
K ile baslasaymis onun adi da :)
Beyin error. Ksdnkssksndn
hahahahahahhaa
Demek ki ünlülerin çoğu doğulu :D
Sus l*n aksam aksam sinirim bozuldu ya
noldu be
Sanane l*n akrabaysa nufusunami alican
haha :D
hahahahahahhahahahahahah
Hepside doğuluymus ayni aşiretten olabilirler.
Degiller ahshhshs
kaderin cilvesi:D
Abi kardes hepsi. d
kardeş.
Kardeş 😂
sevgili bunlar
Kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?