SÖZLÜM İLE ARAM KÖTÜ OLDU, HAKLI OLAN KİM?

5 yıllık bir ilişkimiz var, ailesi ile tanıştım, tek yaşadığım için bazen birlik de uyuyor birlikte işe gidiyoruz. Karı koca gibiyiz kısacası. Çok seviyorum. Onun da çok sevdiğini düşünüyorum normalde. Asla normalde kıskançlık yapan biri değilim bir kadın olarak, darlamam, mesaj atmam fazla, o yazarsa yazarım, gün içinde konuşuruz. Seviyeli güzel bir ilişkimiz var. Arkadaşları ile maçını sıkmam ve güvenini yıkacak bir şey de asla yapmadım onun. Birçok kadın benim gibi asla anlayışlı değildir eminim. Özel alanına saygı duyarım, kontrol etmek için aramam, yapan zaten yapar ki zaten anlar hissederim. Dün akşam yazıştık iftardan sonra. Erkek kardeşim gelecek dedi onu beklediğini söyledi, ona çok güzel bir şey yazdım bakmamış, normaldir böyle şeyleri takmam. Evde olduğunu biliyorum, akşam kardeşi gelecek vs diye yazmadım tekrar kendisine. 8 buçuk da yazdığım mesaja saat gece 24:00 gibi cevap verdi. Hayatım kardeşim şimdi gitti dedi, özledim seni bensiz mi uyudun diye yazmış bana. Ben tabi modum düştü, bir insan evde olduğu halde nasıl bakmaz o mesajı görmez diye sorguladım. Sordu neyin var dedi, aradı ve tatlı dille sordum, sadece merak ediyorum evde olduğun halde neden 4 saat bana dönüş yapmadın dedim. Kardeşim burada yemin ederim ona sor evdeydim, telefonu şarja taktım yeğenim ile oynadım ancak aldım bakmadım telefona dedi. İnsan o kadar kötü oluyor ki görmezden gelinmek ile eşdeğer gibi geldi. Ve beni trip atmakla suçlamakla kalmadı, sakin sormama ve konuyu kapatmak istememe rağmen bunu yapma diye suçlayarak yükselerek konuştu, konuyu kapattık uyuduk. Ama mod olarak o kadar kötüyüm ki. İlk kez bunu güzel bir şekilde sordum ve haklı olduğumu düşünüyorum, o bunun yanlış olduğunu söylüyor, bizim bunları aşmamız lazım diyor ama bana da eve geçince haber ver, neden geç yazdın diyor. Bundan sonra asla kimse kimseye sormasın dedim konuyu kapattım. Sizce ben mi haklıyım o mu. Bu durumda ne yapmalıyım. Konuşuyoruz ama mesafeliyim. Çok kırıldım. Uzun oldu yazı kusura bakmayın

SÖZLÜM İLE ARAM KÖTÜ OLDU, HAKLI OLAN KİM?