Arkadaşlar görümce savaşi oldu?

Görümce uzaktan geldi 4 çocuk var bende 1 tane 1,5 yaşinda.. neyse piknik gittik. Görümce down sendromlu çocuğu tek birakti biz variz fiye namaza gitti kaynanamla. Neyse kayınbaba geldi bizde boşlukta bulunduk çocuğu biraktik parkta birde kayınbaba var diye. Çünkü benim çocukta durmuyor yerinde çok geriliyorum öyle olunca. Neyse eşimde parkta oynadı çocukla ama işte bi futbol oynaysmicakmiyim dedi çocuklarla. Bende önceliğin biz değilmişiz dedim öyle yabi dedi. Sonra eşim öyle hiç laf etmiyor falan. Dedim konuşsana dedi yoruldum çok. Neyse gittik geri görümcem bana söylendi eşim çocuklarla futbol oynadi sonra görümcem bana çocuğu neden tek brisktiniz sen çocuğunla gitseydin dayısı kalsaydı ya da sen kalsaydın o gitseydi dedi. Bende çocuğunu yanında götürseydin ozaman dedim. Bana öyle laf yalti sinirlerimi tepeme cikardi. Neyse eşimle gerildik tabi gittik ona anlattim oda işte huzur neden bozduruyorsun takma şunu kiskaniyor. Gül dedi… ama işte ablam da 4 çocukla bal etmesi zor sen bi çocukla edemiyorsun. Ondan sonra sinirlenmedi givi ablasi bana okadar şey dedi anlatiyorum. Sonra lütfen gül dedi. Ama bana sanki odak noktasi onlar givi tabir sergiledi. 4 saat söylendim ben.. benim çocuk babasina gitti ağliyor söylenmiyor top oynamak istiyor eşim çocuğu alip gide bilirdi durmuyor çünkü bilemedim abartiyormuyum.. kavga ettik baya hafif bağriltik kaç kez lütfen gerilmeyelim susalim dedi. Ama ben ztn gerginim çok konuştuğum için etrafi izliyor benim elimden tutucana daha çok sinirleniyorum öyle. Sorma bana yaw kaç saat konuştun sonra benle ilgilen diyorsun dedi nasil olsun dedi. Abartiyormuyum?
Arkadaşlar görümce savaşi oldu?