Görümce uzaktan geldi 4 çocuk var bende 1 tane 1,5 yaşinda.. neyse piknik gittik. Görümce down sendromlu çocuğu tek birakti biz variz fiye namaza gitti kaynanamla. Neyse kayınbaba geldi bizde boşlukta bulunduk çocuğu biraktik parkta birde kayınbaba var diye. Çünkü benim çocukta durmuyor yerinde çok geriliyorum öyle olunca. Neyse eşimde parkta oynadı çocukla ama işte bi futbol oynaysmicakmiyim dedi çocuklarla. Bende önceliğin biz değilmişiz dedim öyle yabi dedi. Sonra eşim öyle hiç laf etmiyor falan. Dedim konuşsana dedi yoruldum çok. Neyse gittik geri görümcem bana söylendi eşim çocuklarla futbol oynadi sonra görümcem bana çocuğu neden tek brisktiniz sen çocuğunla gitseydin dayısı kalsaydı ya da sen kalsaydın o gitseydi dedi. Bende çocuğunu yanında götürseydin ozaman dedim. Bana öyle laf yalti sinirlerimi tepeme cikardi. Neyse eşimle gerildik tabi gittik ona anlattim oda işte huzur neden bozduruyorsun takma şunu kiskaniyor. Gül dedi… ama işte ablam da 4 çocukla bal etmesi zor sen bi çocukla edemiyorsun. Ondan sonra sinirlenmedi givi ablasi bana okadar şey dedi anlatiyorum. Sonra lütfen gül dedi. Ama bana sanki odak noktasi onlar givi tabir sergiledi. 4 saat söylendim ben.. benim çocuk babasina gitti ağliyor söylenmiyor top oynamak istiyor eşim çocuğu alip gide bilirdi durmuyor çünkü bilemedim abartiyormuyum.. kavga ettik baya hafif bağriltik kaç kez lütfen gerilmeyelim susalim dedi. Ama ben ztn gerginim çok konuştuğum için etrafi izliyor benim elimden tutucana daha çok sinirleniyorum öyle. Sorma bana yaw kaç saat konuştun sonra benle ilgilen diyorsun dedi nasil olsun dedi. Abartiyormuyum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunlar senin içine dert olmuşlar seni anlamamışlar dinlememişler. Neden hala seni önemsemeyen insanlar için kendini yoruyorsun ki? Neden buna izin veriyorsun? Yapma bırak gitsinler herkes pisliğinde boğulsun
Eşimimi kast ediyorsun
İlk aklına kim geldiyse gerçek kişi o kişi evet
Senin asıl derdin kocanın ilgisizliği ve anlayışsızlığı. Seni mutlu etmiyor sende sorunu başkalarıyla tartışarak gidermeye çalışıyorsun ama yanlış çözüm
Yok tam olarak öyle değil
Öyle öyle
Eşim herşeyi yapiyor çocukla ilgileniyor ben zaptedemiyoeum çocuğu dişarda çok yoruyor beni eşim çok ilgili misal bana çokda iyi davranir ailesi yanında
Ama ailesi misal görümcem geldi uzaktan eşim çocuğu taşir herşeyi taşir bana karşi çok iyi ve kiskanmaya başladi sanirim
O zaman sorun ne
Hasta kizini birakti bize parkta namaza gitti sorma bizim çocuk durmuyor diye gittik diğer parka
Neden kıskandı sence
Anlatiyorum şimdi sorunu bana yardımcı ol lütfen
Tamam anlat
Benim eşim bana çok ilgili çok üzerine titriyor kaynanamda biz gelince kizim ye oğlum al benim çocukla ilgili orada dilini ağzinda dönseydi kiskaniyor
Neyse parka down sendromlu çocuğu birakti bebekle kaynanamla namaza gitti sonra benim çocuksa durmadş gittik çocuğu unuttuk biraktik orada hem kayınbabada gelmişti gittik
Down sendromlu çocuk başka çocuğun motorunu aldi bende eşime bize ne annesi birakmasaydi dedim öyle çocuk kaldi işte
Neyse gittik geldik eşimde isteksizdi yoruldu iki iş birden yapiyor
Parkta çocuğun peşinden koştu aşiri yorucu ama bana ilgisiz duruyordu dedim tanişiyozmu ne bu hal hiç gelmiyor yanıma konuşma yok yoruldum dedi ama atrafi izliyor öyle
Bana eşimde söylendi çocuklar bekliyor bi futbol oynicaktik gibisinden
Sonra döndüğümüzde görümcem nasil birakirsiniz çocuğu diye söylendi işte bende dedim ozaman çocuğunu alsaydin yanına dedim görümceme Buda bana dayısı kaldaydi sen çocuğuna baksaydın ya da tam tersi biri kaldaydi çocuğumun başinda dedi
4 çocukla geldim bi kafa dinlemek istiyorum dedi bana söylendi neyse sonra eşimle gittik anlattim ona yüzümü astirdim oda hiç demiyor nasil sana kizar nasil böyle konuşur seninle demiyor hiç tepki yok
Aksine bana saçma konuşuyor anlam 4 çocukla baş etmesi zor sen bi çocukla baş edemedin ondan sonra nazar deydirtmicen böyle takmican takilcaj bir şey yok kiskaniyor işte boş ver gül falan yapti
Ama ben eşimden o yeteri ilgiyi göremedim o an sinirli eşime laf edemez kimse hissi olmadi bende. Aksine ben suçluyum gibi. Sonra işte gül huzurunu bozma değmez takılcaj bir şey yok dedi
Anladinmi sen? Sence abartiyormuyum.
Bak siz pikniğe gitmişsiniz ve eltin namaz kılmaya giderken çocuğunu sana emanet etmiş sende emanete dikkat etmemişsin. Eşinde işten gelmiş yorgun argın bitkin konu uzamasın diye orta yolu bulmaya çalışmış. Olay saçma bir hal almış anlayacağın. Peki elitinle normalde aranız nasıl?
Elti değil görümcem
Yani oda doğru tabi bilemedim sorma eşimde etrafi izliyor yolda yürüyenleri bakiyor arada sirf kirginiz diye
Ben baya 4 saat söylendim konuştum eşim lütfen sus dedi ama ben kırıldım abartiyormuyum bilmiyorum sende
Görümcem de hasta çocuk yanına alsaydı daha gözünün önünden kaybolujyor çocuk bize nasil birakip gider alsin yanına ya da babasi alsin benimde küçük çocuğum var sonuçta
Böyle tartışmalar olabilir ama abartmamakta fayda var. Kendini de suçlama olay büyütülecek bir olay değil yani. Sadece biraz daha anlayışlı olmalıydınız hepiniz. Sonuçta eşine yüklenmen de doğru değil çünkü sen onun karısı olabilirsin ama diğer taraftaki de canı kanı kardeşi. Siz anlaşmazlık yaşadınız diye adam senle kardeşi arasında taraf tutmak zorunda değil ve evet onu buna zorladığın için biraz abartmışsın sen.
Bilmiyorum ben huzursuzluk ciksrmsm onlar laf eder cikarir bende dellenirim sorma eşim hep bende bulur sanki sucu işte sen zayifsin tskmican kendini böyle laf söyletmicen takmican böyle.. bir kez demez benim karımın moralini bozdular gene sana nasil öyle der dede Ztn ben konuşmciam daha fazla eşim neden öyle yapmiyoe anlamiyorum
Eşinin senin yerine konuşmasını beklemen de hata. Çünkü sen gayet kendini ifade edebilen bir kadınsın anladığım kadarıyla. Eğer uyuşmuyorsanız bir arada olmak zorunda değilsiniz ki eltinle. Bunu onlara anlatabilirsin ve mesafeni koruyabilirsin hem böylece hepiniz daha mutlu olursunuz. Anlaşamadığın kişilerle yan yana gelmenin anlamı yok mutsuzluktan başka
Eltim değil görümcem
Ve öyle bi durum daha var.. sürekli yemek yiyelim masada oturalim hep eşime çikolata var ye gel otur hep eşime bana hiç bir şey uzatmazlar. Eşimi uyardçm rahatsiz oluyorum dedim. Ve şöyle yani ben tek değilim anne eşimde var diye bilir öyle değilmi bu durumda ne yapmam lazim
Ya her neyinse işte be kadın takıldığın tek nokta bu mu ya
Bak kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Sen beklentiye girme mutlu olursun
Ama saygısızlık değilmi sende bana demez al bak çikolata bana hiç bir şey uzatmazlar
Hayır saygısızlık değil sevgisizlik oluyor bu. Sen sanırım biraz ilgili olmalarını istiyorsun ama boş ver herkes olduğu gibi olsun bırak gitsin kafaya takacak başka şeyler bul bunlar seni mutlu etmeyecek
Benim ailem de pek bayilmaz eşime ama genede ona teklif ederler tatbikinde saygısızlık yaptikları bence
Bu kadınla ömür geçmez 😄
Hangi kandinla benlemi
Üf g. zekalısın
Benmi