Diğer Range rover evoque zengin arabası mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 29 yaşında doktor bir kız var range rover evoque almış. Zengin arabasımı sizce? Güncellemeler1 yıl 29 yaşında bir doktorun bu arabaya binmesi garip değilmi Range rover evoque zengin arabası mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hayvanımsı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İnternetten fiyatına bak Zengin arabası mı değil mi karar verSana ne olum elalemin arabasından Ne fitne fesat yaratıklar var lan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 2-3 milyonluk arabaya binen biri zenginmidir
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Arabsındann zengin olup olmadığını anlayamayız , orta segment arabası olup gayrimenkulü çok olan insanlar tanıyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Orası öylede 2-3 milyonluk arabaya da 29 yaşında biri binince Yorumla jeezzyyy 1 yıl Kiralık olabilir Yorumla Soran 1 yıl Kendi arabasıymış Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl fakir fukara arabası. Normal de kimse binmez anca fakir fukarlaar biner 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hadi ya Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Yani çok zengin denemez ama 10 seneliği bile 2 milyon civarlarında 0 11 Yorumla Soran 1 yıl 2-3 milyon civarıymış, ama kız küçük daha 29 yaşında nasıl binebiliyorki Yorumla kadans 1 yıl Aileden varlıklıdır, kredi çekmiştir, miras kalmıştır ya da sağlam bi çakıcısı vardır Yorumla Soran 1 yıl Kız doktor çok güzel ama böyle alkol almıyor çok açık fotoğraf atmıyor aile kızı gibi Yorumla kadans 1 yıl Para sıkıntısı yok demek Yorumla Soran 1 yıl Evlenmiyor ama neden olabilir peki? Yorumla Soran 1 yıl Hem güzel hem doktor ailesi de varlıklı illaki biri bulurdu aslında garip değilmi Yorumla kadans 1 yıl Sevgilisi vardır. Görücü mü götürdün ki onlara Yorumla Soran 1 yıl Yok arkadasım istek atmış reddetmiş Yorumla kadans 1 yıl Senin araban var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla kadans 1 yıl Sevgilin var mı Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tâbi ki de pahalı bir araç. Ama ben kendi arabamdan memnunum 🥰 jeep havasını yaratıyor 0 0 Yorumla
Eğleninbe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Bende land rover velar var durumum bana göre iyi, o kızında iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnternetten fiyatına bak
Zengin arabası mı değil mi karar ver
Sana ne olum elalemin arabasından
Ne fitne fesat yaratıklar var lan
2-3 milyonluk arabaya binen biri zenginmidir
Arabsındann zengin olup olmadığını anlayamayız , orta segment arabası olup gayrimenkulü çok olan insanlar tanıyorum
Orası öylede 2-3 milyonluk arabaya da 29 yaşında biri binince
Kiralık olabilir
Kendi arabasıymış
fakir fukara arabası. Normal de kimse binmez anca fakir fukarlaar biner
Hadi ya
Yani çok zengin denemez ama 10 seneliği bile 2 milyon civarlarında
2-3 milyon civarıymış, ama kız küçük daha 29 yaşında nasıl binebiliyorki
Aileden varlıklıdır, kredi çekmiştir, miras kalmıştır ya da sağlam bi çakıcısı vardır
Kız doktor çok güzel ama böyle alkol almıyor çok açık fotoğraf atmıyor aile kızı gibi
Para sıkıntısı yok demek
Evlenmiyor ama neden olabilir peki?
Hem güzel hem doktor ailesi de varlıklı illaki biri bulurdu aslında garip değilmi
Sevgilisi vardır. Görücü mü götürdün ki onlara
Yok arkadasım istek atmış reddetmiş
Senin araban var mı
Yok
Sevgilin var mı
Tâbi ki de pahalı bir araç. Ama ben kendi arabamdan memnunum 🥰 jeep havasını yaratıyor
Bende land rover velar var durumum bana göre iyi, o kızında iyidir
Evet
Evet