Bence mb al çünkü yola oturuşu çok iyi ve range vazla surat yapamazsın devrilir virajlarda benim mb c klas var çok memnun performans velan super ve yakıt konusunda iyi bence range çok yakar para yetiştiremsin 🙂
Hayırlı olsun şimdiden 👍 yanlız servise fazla gidiyor mu bilmiyorum. Mercedes fazla uğraştırmaz sizi servisle. Range rover'ı bilmiyorum biraz araştırın derim.
tamam o zaman maybach al ama illa jip düşünüyorsan land cruiser alabilirsin ama mercedesdeki v12 motor çok güçlü hemde aşırı lüks yani uzun yollarda kullanılabilir YouTube'da s350 pov drive yazıp izleyebilirsin
Ya abi sana soracaklarım var çünkü bende deli mimari çizim yeteneği var lakin ülkedeki eğitim sistemi malum berbat bu işin kısa yolu filan var mı mimar olmak için
ilerde mimar olupta bir projeyle karsima gelirsen (iyi bir proje) o zaman anlasiriz. veya insaat muhendisi olursan (okudugun okulkar onemli rol oynar )
Eğer bir gün mimar olursam mutlaka işe alırsınız 3 yaşında konuşmaya başladım lakin 1 yaşından beri çizim yapıyorum keşke Finlandiya gibi olsa burası tereddütsüz mimar olurum o zaman herşeyi solaklığıma borçluyum aslında
En İyi Cevaplar