Ben ilk defa Doğu Demirkol"un storysinde görmüştüm gri renk bir şeydi sanırım havalı bir araba mı? Doğu Demirkol"a yakışmıştı ama pahalı mıdır?
Teşekkürler bu arada🙂
Teşekkürler bu arada🙂
Bana kesinlikle uymayan arabalardan birisi. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, 2,0 litre ve 2,0 litrenin üzerindeki motor hacmine sahip araçlar kullanmam yasak.
Cevap
12Cevap
Maddi açıdan para b. k dedirtir evet ama havalı değil bana göre. Keyifli geceler..
Ciao
Aynı fiyat aralığında daha gösterişli modeller var. Ben pek beğenmiyorum. Ayrıca tamir olarakta sorunlu. Parça değişimi gerekse zor.
Range roveri 2 kere seversin bi alırken bi satarken motoru çok sıkıntılı krank kırarsa tamiri yok sandık motor konur 300k orası burası bozulur anlayacağın uzak durman gereken arabalardan. Ha eğer range rover benim hoşuma gidiyor diyorsan 2 tane al biri sanayideyken ötekine binersin :D
Ben Beğenmiyorum Velar Dhaa İyi Veya Mercedes G 500 Ona Vereceğim Parayla G Serisi Mercedes Alırım En Azından MERCEDES.
Bizde de var havadan ziyade aracın kendisini çok seviyorum
Çok güzel cidden😂
Yok ya tam böyle 40+ yaş babaların bineceği araba bu
Ranger Rover güzel bir araç
Bu devirde ucuz araba mı kaldı birader bide range ten bahsediyorsun 😀
Bunun yeni kasası çıktı dün lansman tanıtım vs oldu sanırım bence ona bir bak 2023
yenileri evet eskileri bi halta yaramaz
Bana göre değil
Enn çoook beğendiğim arabaa 🤗
Alacak param olmadığı için şu an hepsi havalı
Başarılı zengin arkadaşlar yapışsın
10 milyon TLcik fiyatı var
Masallah😂
Doğudan gördüm zaten aşırı havalıydı😂
Kısmet olursa biz fakirlere😂
Offf delirdipim araba.❤️🔥 çok Taştaşlı 🤣
Bende çok sevdim 🤍Harbi çok güzeldi
evett