Arabalar Range Rover hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alınır mı? Çok mu sorunlu? Alınmaz Alınmaz mı yaa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Range Rover hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel araba klas araba ama bakımı pahalıya patlayan bir araba. Ara ara sorun çıkarıyor şanzımanla ilgili vs. 1 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl aldın diyelim en ufak arızası aglatır adamı 50.000 ile 100.000 tutar cok masraflı göz önünde bulundurusan al. 1 0 Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Lan nasıl şık bunlar shshsjsAlınır diyecektim alınmaz işaretledim tşkkkkjjjj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İejwidnwkfmwk Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 369 cevap paylaştı. Bir ingiliz ata sözü der ki range rover alacaksan iki tane almalısın 0 0 Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Alınır ama bütçedene göre fazla yakar haberin olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güzel araba klas araba ama bakımı pahalıya patlayan bir araba. Ara ara sorun çıkarıyor şanzımanla ilgili vs.
aldın diyelim en ufak arızası aglatır adamı 50.000 ile 100.000 tutar cok masraflı göz önünde bulundurusan al.
Lan nasıl şık bunlar shshsjs
Alınır diyecektim alınmaz işaretledim tşkkkkjjjj
İejwidnwkfmwk
Bir ingiliz ata sözü der ki range rover alacaksan iki tane almalısın
Lan saçmalamayın ya mükemmel bir araç şuna bak
Alınır ama bütçedene göre fazla yakar haberin olsun
Param olsada binmeyeceğim araba tipi
o paraya 2 belki 3 lüks araç alinabiliyor
Alınmaz mı ya
ben almam sorunlu