Bir çağrı merkezinde çalışmaya başladım. Bu çağrı merkezinde bı grupla çalışıyoruz. Ben çok zor dönemlerden geçmiş insanların en kah peşini görmüş biriyim. İntihar düşünceleriyle boğuşan annesi için yaşama tutunmaya çalışan biriyim. Bu kişinin gülücük dağıtmasıni beklemezsiniz değil mi? Ağır depresyon geçiren biri az buçuk bellidir. Ve maalesef ki çok iyi niyetli biriyim. Bu gruptaki iki tane 🧀 benim tüm söylediklerimi farklı yöne çekip benim dedikodumu yapıp durmuşlar. Yüzüme gelince de gülüp durmuşlar. Ben de ne iyi insanlar bunlar diyordum be. Beni bir kötülemisler ki ta müdüre kadar gidip ben onun hakkında kötü kötü konuşuyormuşum gini göstermişler. Bunlar böyle kuzum ları. Bir aydır niye millet benimle kötü diyip duruyordum ve hatta birden kavga çıkardıklarinda kendimi kötü hissedio özür dilemistim. Niye mi? Çünkü bu iki 🧀 dan biri bir erkekle çok samimiydi ve öyle konuşuyordu hakkında da. Bende acaba bunlar sevgilimi diye düşündüm. Bu yüzden kötü hissettim. Bana birden dedikodusunu yapmamama rağmen sadece düşünce bu arada herkese bu kız benim hakkımda dedikodu çıkartıyor vs diye yaydı. Müdür benim aşık olduğum adam Allah'tan bilmiyorlar bu şeref sizler. Müdür benden soğudu. Bu 🧀 kendi kuzeninin sevgilisine yazmak isteyen bir o. pu. böyle bir ucuzlukta. Diğer 🧀 da teyzesi hakkidna bile dedikodu yapan biri. Kocasını bile bir haftalık kızlara anlatıp adamı gömdü ya. Bı arkadaşım bunların gerçek yüzünü görüp benim yanımda durmak istedi diye onu da topa koydular kız biraz sinirli mizaçlı. Kız bunlar yüzünden kaç kez işten çıkma tehlikesi geçirdi. Bunların fitneleri yüzünden bu kiz bana düşman sandım. Bu kizlar tum çağrı merkezini bana düşman etti bakın altını çiziyorum sessiz kendi halinde biriyim muhabbetim bile yok çok kimseyle aşırı nazik biri olarak bilinirim. Ben geldiğimde herkes masalardan kalkıyor o derece dolmuşlar. Ne saçma sapan seviye burası cidden. Biz çağrı alırken bize satasip laf ediyorlar. Ben işime bakıp müdürun görmesini sağlamaya calsitim ama müdürün önünde oturmama rağmen yok abi hiç bı şey yok. Bizim müdür bizimle konuşup sorun yok cart curt salliyor bu kizlar hakkında asla hiç bir adım atmıyor. Bu müdür benim yüzüme bile bakmıyordu bayağı sinir oluyordu. Niye onlar böyle söylemiş. Sizin Allah belanızı versin ya. Ben napacagim? Ben bunlar gününü görsün istiyorum. Bana yardım edin cidden bayağı mobing ve zorbalık giruyorum hem de hiç suçum yok ve bu surecteyken ben arkadaşıma saldirmislar bugün ben izinliydim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birincisi soru çok uzun kafam şişti. İkincisi soru nerde? Üçüncüsü niye çalışıyorsun bu kadar mobing yapilan bir yerde. Ki Türkiye de mobing yapılmayan pek bir yer yok gibi. Hele ki kurumsal büyük bir yerde calisiyorsan. Veeee sonuncusu kimse sen iyisin kötüsün depresyondasin ya da zor donemlerden geçiyorsun diye seni dönüp dinlemez. Bunun için seninle iyi kötü olmaz. Herkes olduğu gibidir iyiler iyi kötüler de kötü. sen kendi duygusal sağlamligini gelisureceksin. Ancak öyle basedersin onlarla ya da çeker gider başka yerde çalışırsın
Mevzu bu insanların beni kötü göstermesi. Bununla baş etme yollarını soruyorum soru bu. Duygusal sağlamlık hepsi zaten yapıldı ama katlanarak devam ediyor. Ben niye işten ayrılıyorum ki? İs Bulmak kolay mı saniyorsun? İyi bı iş olsa zaten çeker giderim ama burasını öyle farklı gösterdiler ki gelen iş tekliflerini reddettim. Bana haksızlık yapılıyor ben niye karşılık vermeden kaçayım? Bu insanlar ileri geri konuşup herkesi düşman etmelerinde bı sorun yok mu sence de? Bak diyosun başka yerde de var ne yapmalı bunlara ki ağızlarını açacak cesaretleri olmasın
Soruyu o kadar uzun anlatmışsın ki tam olarak ne demek istediğin anlasılmiyor. Duygusal olarak sağlam olsaydın arkandan konusuları takmazdın. Hadi konuştular işten cikarma aşamasına kadar da getirdiler. Aç bı ses kaydı. İfsala. Sonra da deki iş yerinde dedikodu yapmak birini kötülemek ona mobing uygulamak suçtur. Götür müdüre ver. Ve dava acacagini şöyle. Ya da SGK ya şikayet ediyorum inceleme başlatacak ama önce haberiniz olsun istiyorum de. İşimi çok seviyorum gitmek istemiyorum. Ama bu etik olmayan şartlarda çalışmak çok zor de
Arkamdan konuşmalarını takmadım aslında bak satasiyorlar bunlar beni kotuleyip müdürle beni kötü yapıyorlar sorun bu aslinda. Herkesi bana düşman etmeleri. İs yerinde telefon kullanmak yasak işte. Yazılı mesajlasmalar var ama elimde. Benim hakkımda konuştuklarına dair. Direkt ismim geciyor. Bak bugün bile müdür önünde satastilar ve kavga cikarttikar sanki biz cikartiyormusuz gibi bu arada birden bagirdigini düşün ve kavga ediyormuş gibi yaptığını düşün dışarıdan sanılıyor ki kavga ediliyor ama aslında tamamen manipülasyon.
bunu kim okuyacak ya erindim
Sırf puan kazanmak için yaziyosun. Defol ya vala bikmisim zaten
sence puana ihtiacım mı var
E o zaman niye cevao yazıyorsun bak soruyu uzun bulmuşsun geç değil mi