Babam için etmiyorum çünkü bazı sorunlar yaşıyoruz tartışmalar yaşıyoruz kötümü bu yaptığım günahamı giriyorum sizce tamam istediğimi alıyor ediyor şimdiye kadar aldı şimdide alıyor ama hayırsız birisi maalesefki onun yüzünden evde huzur bereket yok annemde ben tartışıyorum babamla kavga ediyorum sürekli diye benden biliyor sizce haksızmıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu yaşadıklarına sabırlı olduğun taktirde askerliği başarı ile tamamlayacaksin sonrada evlendiğinde mutlu olacaksın bunları bir sınav bil ve baban bu konuda bas rolü oynuyor diye düşün sen özellikle annen için veya baban için dua etmek değilde kendi hayatın için hayırlısını istemelisin
02 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum ama durum hep böyle düşünmüyor sanki başımızda bi lanet var gibi evde huzur yok kendide diyo bu evde bi huzur yok girdiğimiz günden beri ne varsa bu evde diyo sürekli tartışıyoruz ama anlamadım gerçekten evimizde Kuran'da var
- 1 yıl
Batıl düşüncelere kafa yorma
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
1 yılHaklı haksızı kenara koyup mantıklı düşünürsen asıl babanadua etmen gerektiğini farkedeceksin.
Annen için sağlık sıhat dilerken Baban için neden Huzur anlayış Afiyet dilemiyorsun?
böylemi kalsın Baban?03 Yorumla
Soran1 yılNe duası ediyim doğru düzgün çalışmayan çalıştığı yeride belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor bahanesiyle bırakan telefondan kumar oynayan insan için Allah aşkına bide bize dırdır yapiyonuz diyo beni iki yılda yaslandirdiniz diyo annemde takiliyor diyo ciddiye almıyor sanırsın canım kandırıyo
Soran1 yılAllah aşkına ne dilicem şimdi aileside bi dert zaten bı kuzen var amcamin oğlu oda evli onunla takiliyor durmadan o oyun oynuyor telefondan bunada demiş buda oynuyor oda hayırsız boş beleş biri bazen çalışır günlerce evde benimki geziyor geziyor evdede durmaz çalışıyor sözde köyden arkadaşının yanında ayakkabı alıp satıyor toptan hatta ayakkabı isterim getirsin diye hafta sonu gelir daha onlar dedi
Soran1 yılAslı var yok bilmiyorum borçlarıda bitmedi bi arabası var külüstür oldu onada bakmıyor sözde satıp yenisini alıcakmis neyle alicaksa sürekli ben çalışırım ben iş bulurum ben size bakarım çalışma diyor anneme annemde he bakarsın caliscan diyor oda inanmıyor durmadan atıp tutuyor
1 yılHer ne olursa olsun baban içinde dua et. Huzursuzluklar olabilir ama bunun içinde dua edebilirsin.
06 Yorumla
Soran1 yılNe duası ediyim doğru düzgün çalışmayan çalıştığı yeride belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor bahanesiyle bırakan telefondan kumar oynayan insan için Allah aşkına bide bize dırdır yapiyonuz diyo beni iki yılda yaslandirdiniz diyo annemde takiliyor diyo ciddiye almıyor sanırsın canım kandırıyo
- 1 yıl
Haklısın ama yinede beddua falan etme. Genel dua edebilirsin.
Soran1 yılZaten durumumuz iyi olsa hadi dicem fakirinde fakiriyiz ev bi şekilde dönüyor oda annemin sayesinde çoğunlukla çalışıyorda o yüzden oda oraya buraya borç yapıp duruyor kadında bıktı boşan diyorum bize kim bakıcak ekmegimizi aliyo pazarimizi görüyor olmasa yüzümüze bakan olmaz iyide kötüde olsa başımızda işte diyo zaten ev kira bi evimiz yok bu saatten sonra olucagini sanmıyorum
Soran1 yılBeddua etmiyorum ama duada etmiyorum yalan yok bazen ölsede kurtulsak dediğim oluyor aldığım şeylerin parasını veriyor diye böyle rahat zaten bende çalışmıyorum bı kaç bişey aldım o ödüyor parasını
- 1 yıl
Diyecek bir şey bulamıyorum. Allah yardımcınız olsun..
Soran1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)1 yılHakkı var babanın onu da katmalisin. Onda babalık hakkı sende evlatlık hakkı. Hesabını veremezsin.
19 Yorumla
Soran1 yılOku lütfen
Soran1 yılBiliyomusun paramı bi şekilde çalar harcar diye çalışmaya bile korkuyorum bu işleri bilmiyorum ömrümde çalışmadım para çekmeyi bile bilmiyorum annemde bilmediği için kartı onda zaten çoğu zaman para kavgası oluyor para nereye gitti o kadar diye bahane buluyor yok paramı yetiyor her gün yiyecek aliyoz markete harcıyoz paranın adımı var diyo oysa oynadığı oyuna yatırıyor diye düşünüyorum annemde inanmıyo.. s*f
Cevap sahibi1 yılHayatım ben seni anlıyorum ama en azından hiç dua etmemektense doğru yolu buldu ailesini bilsin kötü alışkanlıkları bıraksın sorumluluk alsın Allah hidayet versin diye dua edebilirsin. Ayrıca kart o kadar zor değil bir bankadan hesap aç kart iste 20 30 lira yatır çek küçük rakamlarla uygulamayı da indir aynı şekilde minik rakamlarla öğren. Hep lazım olacak sana. Bu sizin imtihanınız
Soran1 yılTamamda alır bi şekilde çeker diye korkuyorum para bulmuslugu çok oldu annem evde saklar bi yerlere o bulurdu nasıl buluyosa annemde nerden buldun gene bunları diyodu
Soran1 yılBen sakladim sen nasıl buldun diyodu
Cevap sahibi1 yılKarta parayı yatırıp kartı saklarsın kartı saklamak parayı saklamaktan daha kolay
Soran1 yılO yinede bi şekil bulurum sadece internet bankacılığı düşünüyorum aslinda
Cevap sahibi1 yılKız nerden bulacak sürekli üzerinde tut
1 yılNe olursa olsun lütfen baban için de dua et bir ara benimde babamla aram biraz bozuktu dua etmezdim şimdi ise çok pişmanım gölgesini arıyorum..
056 Yorumla
Soran1 yılBenimki ölecege benzemiyor anası babası bile gençleri gömer hâlâ domuz gibiler geçen anneme ölücek halı yok dedim Allah senin hayrını versin sen insanlığını yitirdinmi sana kim baktı kim istediğini aldı etti şimdiye kadar git kızım dedi
- 1 yıl
Baban çok mu kötü biri
Soran1 yılKötü diyemem ama mükemmelde diyemem oyun oynuyor telefondan kumar diye düşünüyorum annem para çekmeyi bilmiyo bende bilmiyorum annemin kartı onda çoğu zamab annemle tartışıyolar o kadar para nereye gitti diye soruyor annem paramı dayanıyor faturalara gidiyo yiyeceğe içeceğe harcıyoruz ben bişeyler aliyorum buna verdim daha yeni bak diyo onlara bahane buluyo çalışmıyor doğru düzgün sürekli belim ağrıyor diye bırakıyor kısa süre çalışıp bırakıyor bi yerde ben benim paramı harcar bi şekilde karttan çeker diye çalışmak bile istemiyorum çünkü yapar yani
Soran1 yılSürekli de borç bürolardan borç mesajları geliyor biri bitse biri annemde bosveriyor
Soran1 yılSinir oluyorum iyice
- 1 yıl
Kumar oynuyor demek ki evini ailesini eşini çocuğunu düşünmüyor haklısın sen çalışsan senin paranı da yer çok kötü bir durum bu illetin sonu yok borç batağına saplanır gider böyle devam ederse
Soran1 yılAklı olan düşünür bunda akıl olsa düşünür zaten
- 1 yıl
Sorumluluk sahibi biri değil kötü işlere bulaşmış Rabbim doğru yolu göstersin inşallah
Soran1 yılEvlenmekten de korkuyorum eşimden para ister rezil eder diye beni dayısının torunu istedi onların durumu iyi onunla evlenmemi istedi bi ara senin için diyorum ben rahat edersin yemek yapmiyonda zaten her gün dışardan sipariş verir o niye yapmıyosun demez diye gülüp laf ediyodu bende istemedim çünkü çocuk saf biliyoki ondan para istese verir o çocuk bende o çocuğu istemiyorum diyoki benim gibi züürdün birine denk gelme düzgün birini bul parali birini bulda bizede baksın? Allah aşkına
Soran1 yılSanmıyorum şimdiye kadar gelmediyse şimdiden sonra hiç gelmez 50 yaşında
- 1 yıl
Nasıl bunu söylüyor ya kocaman insan evin babası nasıl başkasının elinden medet umar hiç mi gururuna dokunmaz nasıl söyledi bunları akıl alır gibi değil resmen kendi faydalanmak için senin zengin birine varmanı istiyor bdie seni düşünüyormuş gibi yapıyor
Yaşı da baya var gerçekten zor dediğin gibi
Soran1 yılÇünkü o çocukla konusuyolar köyde olduğumuz zamanlar çocukla kahvede oturup çay iciyolar çocuk bunu seviyo ama buna diyememis hiç beni istediğini hep babaannemlere diyomus halamlara diyomus ben onu sonuna kadar beklerim en son annesi zorla olucaksa olmaz zaten demiş annesi geldi istemeye bı ara eve onada dedim ben düşünmüyorum diye zorla verme durumu olmadı zaten yapamaz yapsa yüzüne bakmam daha konuşmam onunla
Soran1 yılYani kısaca benim istediğimi alıyor yiyecek isterim alır tatlı isterim alır internetten bişey sipariş ederim alır ama işte böyle birisi annemde diyoki döven söven içki içen kumar oynayan birisi olsa dahami iyiydi ne babalar var kıyafet bile almıyor ilgilenmiyor diye küçükken amcanlar çocuğuna oyuncak almazdı sen aglardin baban alıp gelirdi sana diye sürekli bunu diyor annemde anlamıyor beni saygısızlık yapılmaz diyo babaya karşı babaannemde öyle o öyle işte diyo sen saygısızlık yapma kızım biz çok uğraştık çalışsın diye zamanında olmadi diyo yoruldum cidden
- 1 yıl
Çocuk seni sevdiği babanla yakınlık kuruyor baban da çıkarlarını düşündüğü için. Sevmiyorsan hiç yeltenme sevmedikten sonra istediği kadar serveti olsun önemi yok mutlu olmazsın sen doğru olanı yapmışsın
- 1 yıl
Evet ne olursa olsun sen babana karşı saygısızlık yapma seni bu yaşa getirmiş büyütmüş bak seni düşünüyor gönlüne göre gidiyor
Çalışmayıp kumar oynayarak borç yaptığı için ve annene kötü davrandığı için mi sevmiyorsun
Soran1 yılAma ben yinede durumu iyi olan biriyle evlenmemi istiyo fakat işte sen senden safı sana denk gelmez diyo bazen bağırıyorum kavga ediyorum ona ben senden kaç aydır sevgi saygı görmüyorum sen evlenince çok dayak yersin bilmiyorum diyo bana hep
Soran1 yılBize düzgün biri denk gelmez diyo itin kopugun birini buldunmu yarın bi gün o zamanda ben vermicem seni diyor bana
Soran1 yılEvet annemle görücü usulü evlenmişler o zamaninda dedemin kardeşinin kızını sevmiş istemiş ama halam kızını vermemiş babama bu yüzdende annemle evlendirmisler severek değil maalesef
Soran1 yılSürekli bana benim gibi birine denk gelme benim gibisini bulma diyor
Soran1 yılHatta anneme tartıştığımiz zamanlar işine gördürüyor istediğini aldırıyor ondan sonra tamam işini gördürüne kadar böyle yapıyor sonra hiç düşünmüyo insanı iyimisin nasılsın günün nasıl geçti demiyo diyo şikayet ediyo anneme beni hep
- 1 yıl
Genel olarak saf temiz kalpli biri misin ki sana böyle söylüyor
Doğru söylüyor babana karşı saygılı olmalısın
Dediği gibi ilerde eşine de böyle dik başlı saygısız asi olur musun
Öyle ön yargıda bulunması yanlış inşallah karşına kalbime göre düzgün hayırlı biri çıkar
Sevmeyerek evlilik yapmakta çok kötü bir durum ama yaşını başını almışlar çocukları kaç yaşına gelmiş yani annene iyi davranması gerekir
Kendisi de bu söylemiyle kabul ediyor demek ki yanlış insan olduğunu
Soran1 yılSürekli annemde diyo babasına saygısi olmayan insan evlendiğinde eşine ailesinede böyle yapar diyo bazen sinirleniyorum anneme bağırıyorum çağırıyorum ittirdigim oldu hatta babamada vurdum annem bu kadar ağır konuşuyon başka insan olsa döver adam yine sabırlı bişey yapmıyor ben olsam senin saçını basıni yolarim diyo bana
Soran1 yılGerçekten öyle evlenince seni düğünüme cagirmicam dedim bak ne kadar ağır konuşuyor diyo annem babamda istemiyorum zaten ben senin düğününe gelmem evlen git Allah aşkına başımdan benim diyor
Soran1 yılKoca bulda git diyo bazen oda olmadık laflar ediyo
Soran1 yılBabasida böyle bağırır çağırır küfür eder zamanında amcamlarin eşlerini dövmüş hatta
Soran1 yılBu dövmez bizi öyle
- 1 yıl
Sende de kabahat var işlerini halledene kadar iyisin hallettikten sonra muhatabı niye kesiyorsun babanla
Annen haklı doğru söylüyor ilerde eşine de mi böyle davranacaksın anaya babaya öf bile denmez ne demek onlara el kaldırmak vallahi bunun hesabını veremezsin aileni neden üzüyorsun ailen gerçekten iyi sabrediyor sana bunca davranışına rağmen el kaldırmamış - 1 yıl
Deden amcanların eşini nasıl döver ya amcanlar hiç mi bişey dememiş nasıl cüret etmiş
Sen babana saygısız ve ağır konuştuğun için oda sana ağır konuşuyor ne bekliyorsun ki ailende bıkmış senin bu davranışlarından
Soran1 yılÖyle ama arada onlarda vuruyor sinirlendiklerinde
- 1 yıl
Ama baksana senin davranışların normal mi onların penceresinden kendine bak yine iyi sabırlılar senin davranışların çok yanlış kaç yaşındasın sen
Soran1 yılDövmüş işte bişey dememiş bunlar 5 kardeş iki kız 3 erkek köydeki amcamın eşini zamanında çok dövmüsler amcamda onun üstüne başkasiyla evlenmiş ama oda öyle az değildir oda ev araba sahibi ama biz en culsuzuyuz kendiside çok dövmüş zamanında şimdi başkasıyla evli
Soran1 yılBen 24 yaşındayım. onceden olmazdı ama bu sene ben çok değiştim annemde öyle önceden sesini çıkarmazdi bu sene çok değişti nolduysa bu sene iyice kudurdu diyor bana
Soran1 yılOnlar öyle insanlarki hâlâ yaşıyorlar ölmediler işte benim annemin babasıyla anneside öldü
- 1 yıl
Adamın eşine yazık neler çekmiş amcan baban gibi değilmiş yine aklını kullanmış bişeyler sahip olmuş
Soran1 yılBinadakiler kavgamizdan bıktı sürekli dinliyolar sus artık diyo annem bana ama hep babama sinirleniyorum ve kavga ordan çıkıyor zaten annemde bana patlıyor
Soran1 yılEşi amcami bırakıp gitti birini bulup yıllar sonra amcam onun üstüne getirdi şimdiki eşini zamanında
Soran1 yılBizimki böyle biri maalesef işte sorunca dünya malı dünyada kalır halamlara laf eder mal mülk ölünce benle mezarami gelicek ama kendide paraci
Soran1 yılYani maalesef böyle bizim ailemizde huzur yok dediğim gibi evimizde Kuran'da var ama işte bilmiyorum
Soran1 yılSürekli benden çıkıyormus kavgalar annem öyle diyor ama alakası bile yok
- 1 yıl
Amcan da ağır imtihanlar yaşamış çok zor bir durum.
Mal mülk dünyada kalır diyenden korkacaksın en çok mal düşkünü onlardır.
Sen kavgaların neyden çıktığını düşünüyorsun peki
Soran1 yılYani babam çalışmıyor işte bu aralar her dediği her yaptığı gözüme batmaya başladı bilmiyorum işte soğuma var
Soran1 yılBi ara tartıştıgimizda senden nefret ediyorum soğudum senden ben dedi bende ona karşılık verdim hep böyle durumlar kısaca
Soran1 yılSonrada hiçbişey olmamış gibi yapıyo konuşuyor hadi kahve yap bana diyor sinir oluyorum yapmak istemiyorum annemde yapıver bi kahvedemi yapmaya üşeniyorsun diyo
- 1 yıl
Emekli mi baban peki
Evin reisi gibisin baban çalışmıyor diye senim gözüne batıyor
Senin davranışların yüzünden öyle söylüyor ama yine de kıyamıyor sana
Ne olursa olsun kinde tutmuyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor sende yapıver bakalım güzel davran o senin baban sen neden bu kadar katısın
Soran1 yılAma akrabalarınıda pek sever bişey diyince akrabalarına hemen savunur bizide savunmaz etmez anası köyden beni isteyen birileri vardı o çocuğa varicam ben demişim gibi iftira attı bana hiçbişey demedi sesini çıkarmadı hele bi kardeşi oğlu var Allah düşman başına vermesin dünya yansa oturur izlerler nefret ediyorum elalemin hakkında konuşurlar sürekli dedikodu ederler milletin işine karisirlar söyle yapmıştır böyle yapmıştir o şöyle biri zaten ya derler oda onlara uyar nefret ediyorum kısaca umarım hepsi geberir gider ya da Allah öyle dert verir elalemle uğrasicak halleri kalmaz
Soran1 yılDeğil emekli nerde
Soran1 yılEmekli olsa bişey demem hadi abisi emekli bu bahsettiğim digeride köyde o değil daha
Soran1 yılBunlar böyle insanlar Allah bunlara vermiyor ölümü o korkuyu
- 1 yıl
Baban çalışmıyor emekli de değil geçimi nasıl sağlıyorsunuz
Nasıl bir aile gerçekten hayretle okuyorum hiç mi Allah'tan korkuları yok nasıl insanlar bunlar
Soran1 yılÇalışıyor bırakıyor çalışıyor bırakıyor kısa süreli çalışıyor başka yer buluyor orada çalışıyor düzenli ve uzun zaman çalışmıyor ondan bahsediyorum evde yattığı yok yani akşama kadar annemde çalışıyor işte o şekilde
- 1 yıl
O şekilde emekli olması da zor
Annen de kadın hâliyle eve destek olmaya çalışıyor kadıncağız valla kolay değil
Soran1 yılMaalesef öyle napalım kendi hayatı demekki emekli olmak istemiyor
Soran1 yılArtık umrumda değil saldım
- 1 yıl
Sen neden bu kadar agresif ve saldırgan davranıyorsun biraz daha ılımlı olsan
Soran1 yılİnan bazen kendimde farkında olmuyorum istemsiz oluyoe işte bazende normalim anlamadım gitti
- 1 yıl
Olaylara karşı biraz daha sakin olmaya çalış duygularını belli ki yoğun yaşayan birisin üzüntün de sinirin de aşırı oluyor kendini kaybediyorsun biraz daha iyi niyetli davran sonuçta onlar senin ailen seni bir tek düşünen onlar biz ne yaparsak yapalım onların hakkını ödeyemeyiz
Diğer konusunda 644 cevap paylaştı. Babana da sağlık sıhhat ve hidayet dile dualarında
028 Yorumla
Soran1 yılLütfen yukarda yazdıklarımi oku
Soran1 yılEskisi gibimi? O çok önceden böyle biri sonradan değil yani şimdiye kadar kardeşleri ev araba sahibi oldu o hiçbişey alamadı elindeki külüstür arabaya bile sahip çıkamadı annemde bu yüzden şikayetçi hep şans benim yüzümede gülmedi üni kazanıp okuyamadim bi mesleğim yok olsa annemle ayrı yaşıcam bazen annem diyo elin çocukları gibi okuyup memur olsaydın ikimiz yasayasaydik bu naparsa yapsın olmazmiydi diye oda olmadı
Soran1 yılBazen ölsün istemiyorum değil
Soran1 yılAma o zaman annem hadi öldü düşün ikimiz kaldık kovduk evden gitti ikimiz nasıl gecinicez ona laf ediyosun sende aynisin çalışıp bakican sanki bana diyor doğru bende rahata alıştığım için çalışmıyorum evdeyim sürekli haklı aslında ama işte yok cesaret edemiyorum bazen sonunu düşün biz ölüp gidince sen napıcan diyor bana
Soran1 yılÖyle ama o zamanda benim paramı ister harcar diye çalışmak istemiyorum annem eve para sakladığı zaman bulduğu çok oldu e para çekmeyi bilmiyo bende bilmiyorum kartı doğal olsrak babamda kavga ediyoruz bazen ben sana çok baktım biraz calista sen bana bak azcıkta diyo sinirlenince çalışmıcam ben çok çalıştim diyo çoğu zaman iyice sinir oldum
Soran1 yılSence nasıl olur hepsini almaz bırakır tâbi ama isteme huyu yok sormadan alir
Soran1 yılAnnemde diyo hepsini bizemi vericen kalaninla kendine kıyafet ayakkabı al bişey demem ben diyor ama babama güvenemiyorum bu konuda ben
Soran1 yılDediğim gibi hem rahata alıştığım hemde bu para mevzusundan dolayı korkuyorum çalışmak istemiyorum ama nereye kadar böyle devam edicek
Soran1 yılBabam önemli değil annemi başımdan eksik etmesin Allah başka bişey istemiyorum o olmasa onunla kalamam iki dakika katlanamam ne ailesine ne ona
Soran1 yılBen artık maalesef acımasız oldum keşke istediğini almakla satmakla olsaydı bu işler doğru dürüst çalışmadığı için oluyo bütün bunlar
Soran1 yılAmin inşallah
Soran1 yıl24 ama dediğim gibi boğuluyorum ben resmen sürekli kafamda bu sorunlar sürekli kendi kafamda sürekli ona catiyorum annemde birbirinize düşman kesildiniz iyice diyor neden bilmiyorum öncedende çalışmazdi ben böyle yapmazdım bu sene oldu böyle şeyler adam altın kolye almış doğum günümde sinirlendim bi gün tartıştık çıkarttım duruyo öyle annem saklamış onada altın bilezik almıştı onları nasıl hâlâ harcayıp parasını yemedi şaşırıyorum doğrusu
Soran1 yılYok biliyor ama annem yaptirtmaz yani bozdurmaz oda bozmadı bilmiyorum göz önünde ama alıp bozdurmamis duruyorlar öyle insafa gelmiş heralde
Soran1 yılKısaca böyle annemlede tartışıyoruz ama annem onunla tartıştığım için sen kızsın bu kadar yapmaz kız diyod
Soran1 yılAman naparsa yapsın kafasındayim artık tartışmaktan çok yoruldum
Soran1 yılSağolun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAllah kabul etsin ama baban içinde etmelisin
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOkadarini bilemem Allah ile onun arasinda olan bi durum
1 yılGenel yap
01 Yorumla
Soran1 yılGenel dua nedir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri