Arkadaşlar bu olay nedir?

Arkadaşlar ben kardeşimle aynı yatakta uyuyorum. Bugün bana dün gece kabus görürken kabustan kendi isteğiyle uyandığını uyandığında ise benim başımda duran yaşlı bir kadının kendisine baktığını, evimizde beslediğimiz kedininde benim yanımda olup kadına baktığını söyledi. Kardeşim kadınla yaklaşık iki dakika bakıştığını kadının ayaklarının ters olduğunu, bacaklarının ayaklarına yakın kısmının sarkık veya yuvarlak olduğunu. Kadının kendisine tanıdık geldiğini ama kim olduğunu hatirlamadığıni söyledi, kardeşim kadınla bakışırken kadının gözlerinin kızarık olduğunu gözlerinin seslı bir biçimde göz yuvalarından fışkırdığını. Kardeşim kadınla bakışırken kediyi dürttüğünü ama kedinin tamamen kadına odaklanmış olduğunu söyledi. Kardeşim çok korkup gözlerini kapattığını ve dua okuyup gözünü açtığında kadının yok olduğunu, kedininde etrafına bakıp kaçtığını söyledi kardeşim kadın gider gitmez saate baktığını ve saatin 3: 30 olduğunu gördüğünü ve yorganı başına kadar çekip uyumaya çalıştığını söyledi. Bana bu olay halisülasyon ya da kabus gibi gelmedi Bu olay hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen açıklayabilir mi?

Arkadaşlar bu olay nedir?