Arkadaşlar selam, bu soruda biraz içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. Beni sevmeyen, bana değer göstermeyen, hatta beni bir çöp misali kullanan bir anne ve babam var. Küçük yaşta cinsel istismara uğradım. Annem dahil hiçkimse bana inanmadı ama bu günlerce sürdü. Ve bu aile üyelerimiz aradında bir kişi. Ayrıca o kişi hala evimize uğrayıp bizi gören yemeğimizi içtiğimizi beraber götüren bir kişi. Hatta beni görünce öpüyor falan (...) kusasım geliyor afedersiniz. Ailem ultra muhafazakar. Beni ileride kapatacaklarını düşünüyorum çünkü evde kimse olmaması dahil hiçbir zaman sıfır kollu dahil açık giysilere izin vermiyorlar. Regl oluyoruz falan ölücem neredeyse. Boynu açık şeylere izin vermiyorlsr. Üstüme üstüme geliyor. Hatta kısa bir anımı anlatmak istiyorum;bir düğüne gideceğimiz zaman bans annem ferace vermişti al giyin diye, çok ağlamıştım. (Arkadaşlar böyle anlatıyprum falan ama yaşın cidden küçük yani baya hemde okul okuyorum zaten anladınız diye düşünüyorum. Kendinizi bir abla abi olarak görün) Arkadaşlaeımla hayatımda hiç buluşmadım. Ailem benim spor kariyerimi elimden çaldı. Neredeyse 2.5 yıldır lisanslı voleybolcuyum. Ailem (Kendilerince) büyüdüğümü düşünüp şort giymemem gerektiğimi düşünmüşler ve benim spor hayatımı sona erdirdiler. O gün benim ölim ve diriliş günüm gibi bir şeydi. Ama yaşım çok küçük hatta bazı açık ablalar var bana sen gelişim çağındasın devam etmelisin diyorlarda işte.. Dışarı nadiren çıkıyorum arkadaşlae Hayatımda hiç yğxme öğrenmedim neredeyse 4 senedir babam annem hiç kimse beni denize götürmedi hep çok severdim. Onuda elimden aldılar sadece babam gidiyor evde. Neymiş efendim bikini giysem olmazmış tişört giysemde olmazmış götüm başım belli oluyormuş. Arkadaşlar ayıptır söylemesi feriha gibi hissediyorum kendimi dediğim gibi az dışarı çıkıyorum ailem yüzünden ama okul gezileri falan oluyo parsınıda kendi biriktirdiğim harçlıklardan veriyorum zaten. Dediğim gibi kendimi feriha gibi hissediyorum gitmeden şort crop ne varveriyoe
ya kıyamam ben sana, sana sımsıkı sarılmak istiyorum şu an. çok ağır şeyler yaşamışsın, ve hala etkisindesin. konuşarak düzelmeyecek hiçbir evladı yok bu dünyada. öyle dolmuşsun ki kusacaksın resmen. aklım durdu öyle şeyler yaşamışsın ki ne diyeceğimi bilmiyorum şu an kelimeler kifayetsiz. acilen o evden o insanlardan kurtulmalısın, hele o anne demeye bin şahit anne kelimesine hakaret sayılacak kadından kendini kurtarman lazım. çok şey lazım sana çok. gerekli kişilerle irtibata geçmen lazım. kimsem yok diyorsun, polise gidip o şerefsizi ihbar etmen gerekecek. içinde fazla bile tutmuşsun. önce o p*çten başla işe, sonra o annen olacak pisliğe gelecek sıra. kendin için birşeyler yapman lazım.
4
7 Yorumla
Soran
1 yıl
teşşekürler ederim iyi niyetin için Her gün midem bulanıyor
kanun denen bir şey var yapma güzelim benim ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. bu şerefsizin dışarıda elini kolunu sallaya sallaya gezmesi üstüne bir de seninle utanmadan bir de temas kurması, sana haksızlık değil mi? yazık günah sana kızım benim. o şerrefsizin evladı gülebiliyorken, eğlenebiliyorken senin yaşayan bir ölü gibi gezmen nasıl bir adalet? o p*çin yeri hapishane parmaklarının ardı. o hapishanede ona sana yaptığının bin katını yaparlar. hiç şüphen olmasın. er ya da geç ihbar et o şerefsizi, o annen olacak karıyı da salmazlar o da onunla beraber içerde çürür. zor olacak biliyorum ama sen neler yaşamışsın bunlar mı ağır gelecek? meleğim benim sen her şeyin en iyisine layıksın, en iyisini hak ediyorsun. eminim en yakın zamanda layığına kavuşacaksın. sık dişini. 💕
sanki gerçekten ablam gibi hissettim bi an bu yazdıklarından. Şimdi şöyle bana bu kötülüğü yapan üye biraz yaşlı hemde baya bi yaşlı yani e yaşlı. Hapse girse de bir şey olmaz ölür gider. Eğer ben polise gidersem ya beni eve tıksrlarsa çıkartmsxlarsa beni onuda düşüniuodum. Sonuçta bu ülkede savcı bile kız istismara uğrarken etek boyuna bakıyor
bir şey olmaz deme, herkes bi duysun da onun nasıl bi şerefsiz olduğunu, bak bakalım kafasını yerden kaldırabilir mi o saatten sonra. kendisine bile itiraf edemediği gerçek, yüzüne öyle bir sert çarpacak ki, hayatında hiç böyle sert bir tokat yemeyecek. eğer ben polise gidersen ki gideceksin, gittiğinde seni eve tıkabilecek kimse olmayacak çünkü o diğer annelere hakaret sayılan kadın da o şerefsizle beraber içeri girecek, hiçbir şeyden haberi olmayan baban kalacak bir tek. bu ülkedeki savcının da ben taaaa. güzelim benim her şey yakın zamanda bitecek, bundan hiç şüphen olmasın. yapacağın tek şey bunu polise bildirmek. bir süreç başlatılsın en azından, o insanların içinde hayat geçmez.
Okurken kanım dondu. Önecelikle yaşadıkların ağır ve zor şeyler. Ne yazık ki bazı aileler böyle herkes çocuk sahibi olur ama anne, baba olamaz diye boşuna dememişler. Senin adına cidden çok üzüldüm bu anlattıkların tek çıkışı okumak. Sen kendi ayaklarının üstünde durunca kimse müdahele edemez. Bu t*ciz olayına gelecek olursak o adam geldimi odaya kapan birşeyler yap ama görünme ya da onu gizli bir şekilde kayıt altına al ileride şikayet et. Bu istismarın affı olamaz. Dirayetli ol biliyorum çok zor ama inan bir gün geçicek. Bu kaderi sen değiştiriceksin. Onların huyuna git okuyunca sen istediğin gibi olursun inan bana. Eğer konuşmak istersen dm atabilirsin sana destek olmak isterim.
Bide bir şey sormak istiyorum eğer bilginiz varsa;bu başka bir baba arama figürü nasıl geçer? Geceleri bir sürü senaryo kuruyorum başka erkekleri düşünerek. İnternete baktım baba eksikliğinden kaynaklsnıyor. Peki nasıl geçebilir? Bilginiz var mı
Kiyamam sana gulum ya. Neden boyle yapiyorlar. Yardim etmek isterdim. Tanidik falan olsan o okulu okumana bizzat on ayak olurdum. Cok uzuldum sana yapilanlara. Bir an once okuyup kendi ayaginin ustunde durmalisin. Sakin evlendirmelerine izin verme canim. Hangi sehirdesin. Konyami
Çok zor bi hayatın varmış canım allahtan ümit kesilmez tamamen derslerine odaklan çalış çabala ve eğer gerçekten böyle bi imkanın varsa yani yapabilirsen derhal o aileden kurtulmanı dilerim arkana bile bakma hayat senin hayatın bu dünyaya gelmende onlar etkili ama bu dünyayı sen yaşayacaksın hayatını kurtarman için elinden geleni yap çalış çabala bu konuda duygusallığı bir kenara bırak ve gerekirse duygusuz ol vicdansız ol
Sananekardesimya kullanıcı olan abla varya onu dinle. O çok mantıklı konuşuyor (çok saygı duyulası birisi bu arada) umarım her şey gönlünce olur elimden hiçbir şey gelmiyor maalesef. özür dilerim bir şey yapamadığım için
Böyle bir ailem olsa kendimi eğitime adardim eğer o da olmadi biraz ekonomik olarak sağlamsam kaçardim benim ailemde muhafazakar ama bu kadar değilll bazen çildiriyorum ama normaldir diyorum
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bu arada beni de öz babam taciz etmişti küçükken maalesef seni anlayabiliyorum 🥲
Açikçasi burdan söylersem bayaği kötü olur ya son bi iki yildir birakmişti bende dedim heralde pişman oldu babam felan ama olmamiş bu yaz tekrar geldi yanima ama devamini burdan söyleyemem , ben bu adami şikayette edemem ztn artik ailemiz bozulsun istemiyorum bunlari yazarken utaniyorum ama maddi olarak destek olur bana biraz cahildir ama yapacak bir şey yok manevi olarak pek bir şeyi yok
Ya yok hocam. Bu ülkede şu anlattığı durumda olan on binler var maalesef. Bunu yakınımızda da görebiliyoruz. Varsın sallasın yine de elden ne gelir ona bakmak lazım
güven problemlerini kısa süreliğine kenara bırakıp eğer yardımcı olacaksan yorum yap yapmayacaksan s*ktir git güzel kardeşim boşa meşgul etme burayı haydi yallah yarın bi gün kızının başına böyle bir şey geldiğinde anlarsın. insan yaşamadan bilmezmiş. az empati kurun anasını ya bu kadar mı zor