Aile baskısı? Yardım edinizz?

Arkadaşlar selam, bu soruda biraz içimi dökmek ve fikir almak istiyorum.
Beni sevmeyen, bana değer göstermeyen, hatta beni bir çöp misali kullanan bir anne ve babam var.
Küçük yaşta cinsel istismara uğradım. Annem dahil hiçkimse bana inanmadı ama bu günlerce sürdü. Ve bu aile üyelerimiz aradında bir kişi. Ayrıca o kişi hala evimize uğrayıp bizi gören yemeğimizi içtiğimizi beraber götüren bir kişi. Hatta beni görünce öpüyor falan (...) kusasım geliyor afedersiniz.
Ailem ultra muhafazakar.
Beni ileride kapatacaklarını düşünüyorum çünkü evde kimse olmaması dahil hiçbir zaman sıfır kollu dahil açık giysilere izin vermiyorlar. Regl oluyoruz falan ölücem neredeyse. Boynu açık şeylere izin vermiyorlsr. Üstüme üstüme geliyor. Hatta kısa bir anımı anlatmak istiyorum;bir düğüne gideceğimiz zaman bans annem ferace vermişti al giyin diye, çok ağlamıştım.
(Arkadaşlar böyle anlatıyprum falan ama yaşın cidden küçük yani baya hemde okul okuyorum zaten anladınız diye düşünüyorum. Kendinizi bir abla abi olarak görün)
Arkadaşlaeımla hayatımda hiç buluşmadım.
Ailem benim spor kariyerimi elimden çaldı.
Neredeyse 2.5 yıldır lisanslı voleybolcuyum. Ailem
(Kendilerince) büyüdüğümü düşünüp şort giymemem gerektiğimi düşünmüşler ve benim spor hayatımı sona erdirdiler. O gün benim ölim ve diriliş günüm gibi bir şeydi. Ama yaşım çok küçük hatta bazı açık ablalar var bana sen gelişim çağındasın devam etmelisin diyorlarda işte..
Dışarı nadiren çıkıyorum arkadaşlae
Hayatımda hiç yğxme öğrenmedim neredeyse 4 senedir babam annem hiç kimse beni denize götürmedi hep çok severdim. Onuda elimden aldılar sadece babam gidiyor evde. Neymiş efendim bikini giysem olmazmış tişört giysemde olmazmış götüm başım belli oluyormuş.
Arkadaşlar ayıptır söylemesi feriha gibi hissediyorum kendimi dediğim gibi az dışarı çıkıyorum ailem yüzünden ama okul gezileri falan oluyo parsınıda kendi biriktirdiğim harçlıklardan veriyorum zaten. Dediğim gibi kendimi feriha gibi hissediyorum gitmeden şort crop ne varveriyoe