Ya yalnız kalmayı sever ya da yakınlarıyla birlikte yaşamayı sever. Sizin tercihiniz nedir?
1 ay
Kalabalık arasında yaşamak zor ama tek başına da bir yere kadar yaşamak istiyor insan. O yüzden iyi birilerine denk gelip ömür boyu uzaklarda onunla yaşamak diyorum…
Cevap
22Cevap
Ruhum yalnız olsada bu kalabalıkta, elbetteki ağlamalar, gülüşler ve suretlerde önemlidir bu hayatta...
İnsanlara fiziken yakın olup ruhen çok uzakta kalmak zor bir sürec ve sabır gerektiren bir şeydir bu acıdır. Fiziken uzak ama ruhen yakın olmaksa hicran. Bize yakışansa her ikisinde de denge kurabilmektir. Çok yakın olmak ilişkilerde birtakım sorunlara mahal verebilir. Müthis bir mühendislik harikasıdır mesafe. Ne çok az , ne çok fazla. Sorunuza gelirsek. hayatı ve insanları uzaktan seyreden kimi zaman onların hayatına dokunan bir bahçe korkuluğu olabilirdim.
Normalde yalnızlığı çok severim ama yalnızlık Allah'a mahsustur hiç kimse uzun bir süre yalnız yaşayamaz zaten piskolojisi de bozulur oyuzden kalabalık arasında iyi kötü birsekilde hayat sürdürülebilir
Tek kalmak çok daha zor. Her ne kadar insanlara daha çekici gibi görünse de bana göre bir esprisi yok. Hastan oluyor, cenazen oluyor ya da kötü bir günün oluyor. Böyle zamanlarda ne olursa olsun insan yanında bir eş bir dost istiyor.
Tek kalmak daha zor tabi ki de.. çünkü insan sevgisiz yaşayamaz maalesef.. kalabalık zaten bir süre sonra alışılan bir durum sadece stres olabilir ama yalnızken insanın mutlu olması çok zordur bana göre
İkisinin de fazlası zarar. Bazen insanın tek kalmaya ihtiyacı vardır, sürekli kalabalık yorar. Fakat insan sosyal varlık olduğu için ömür boyu tek kalması da zordur. En iyisi az ama öz insan olsun yanında daha ideal gibi
tek olmak genelde guzel olsa da gunun sonunda biriyle konusmak isteyebiliyor insan.
Tek kalmak... çünkü yalanda olsa diğer şekilde birilerinin yanında olması güzel
kalabalık arasında yaşamak daha zor yalnız kalmak benim için sorun olmaz
Ömrünün sonuna kadar tabii tek yaşamak zor.
Kalabalık içinde yaşamak daha zor. Bir dağ evinde sevdiğim kadınla yaşamak en güzeli olurdu herhalde
Kalabalık arasında yaşamak kadar berbat bir şey yok ama ikisi de ihtiyaç
Aslında tek kalabilirim ama canım da öyle çok sıkılır. d 💅
Tek kalmak zor insan sosyal bir canlı yalnızlık Allah'a mahsustur
Sahteliklere katlanmaktansa yalnızlığı tercih ederim.
Yalnız yaşamayı daha tercih ederdim.
Yalnız olmak istiyorum kalbalık insanlardan bana ciddi zararlar geldi
Sevdiklerimle ailemle yaşamak tabiki
Kalabalık arasında yaşamak
İkiside zor ortası iyi
Kalabalıktan nefret edwrim
Kalabalık arasında sonsuza kadar tek kalmak zor
Hangi açıdan bakarsan o açıdan zordur..
Yalnızlığı sevmek güzel bir şey.
Kalabalık arasında yaşamak. Huzur eksik oluyor
Kalabalık zor
Tek kalmak daha zor..
Kalabalıklarda yaşamak zor.
Yanıma sadece istediğimi alabiliyor muyum
kalabalık yerlerde yaşamayı tercih ederdim
Tek kalmak bence
Hayır Semihim yalnızlık arasıra olunca tabiki çok keyifli olur yalnız kalmak ister ama uzun süreli yalniz hiç kimse yaşayamaz sıkılırsın piskolojn bozulur yalnız yaşayanlara bir sor bor bak memnunlarmi hallerinden dört duvarı seyretmek kadar kötü bir şey mi bu hayatta , çünkü yalnızlık Allah'a mahsustur
🥰❤️🙏😊🙋
İkiside zor
ikisininde ayrı zorluğu var
Kalabalık arasında yasamak daha zor
tek kalmak daha zor
Kalabalık sevmem
Yalnız kalmak, yalnız yaşamak daha zor.
Tek kalmak tabii ki