Diğer Erkeklerde sakallı mı babyface mi daha iyidir? Alexanderrr_ Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babyface>>>>>(Bence sakal bıyık çok iyi durmuyor, tabi bu benim tercihim) Erkeklerde sakallı mı babyface mi daha iyidir? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. baby faceim ve kendimi böyle severim 0 1 Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Ne güzel işte
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 837 cevap paylaştı. Neyin iyisi bu 😂. Mavi don mu daha iyi kırmızı don mu. Bu sorular arasında hiç fark yok. Tabii ki de hoşunuza giden 0 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Sakallı iyiyim ama bu halimi de beğeniyorlar sanırım 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Babyface tabiki o ne öyle sakal bıyık insanın yüzüne falan batıyor huylanırım 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sakal uzatirdim baya ama artık sevmiyorum sakalsız daha iyi 0 0 Yorumla
Chelios1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Günlük keserim hep 2 3 Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Oh ne güzel işte Yorumla Chelios1 1 yıl Elimle dokunduğumda deriyi hissetmem lazım rahat edemiyorum yoksa Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Dediğim gibi çok daha iyi sakalsız olmak bayım Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Sakalsız erkekler üretilsin 0 1 Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Vallahi yaa Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Ben kirli sakal seviyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sakal erkeğin makyajıdır. 0 0 Yorumla
Flowersofgarden Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişisine göre bence 0 1 Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Doğru orası tabi ama yinede babyface yerini tutamıyo 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben hep kesiyorum 0 6 Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Ne güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alışık da deilim elime geliyor kesiyorum. Annemle tartışiyiruz sürekli lavaboda kıl oluyor diye ama napim kddjdidid Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl boş ver kesmeye devam et sen sksjsk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahhahaah boşveremem ama sağol Yorumla Alexanderrr_ 1 yıl Sizde sağolun ve kesmeye devam edin jsjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
baby faceim ve kendimi böyle severim
Ne güzel işte
Neyin iyisi bu 😂. Mavi don mu daha iyi kırmızı don mu. Bu sorular arasında hiç fark yok. Tabii ki de hoşunuza giden
Sakallı iyiyim ama bu halimi de beğeniyorlar sanırım
Babyface tabiki o ne öyle sakal bıyık insanın yüzüne falan batıyor huylanırım
Sakal uzatirdim baya ama artık sevmiyorum sakalsız daha iyi
Günlük keserim hep
Oh ne güzel işte
Elimle dokunduğumda deriyi hissetmem lazım rahat edemiyorum yoksa
Dediğim gibi çok daha iyi sakalsız olmak bayım
Sakalsız erkekler üretilsin
Vallahi yaa
Ben kirli sakal seviyorum
sakal var ya ooff inanilmaz harika bir sey
kökü var canım hangisini isterse
Sakal erkeğin makyajıdır.
Kişisine göre bence
Doğru orası tabi ama yinede babyface yerini tutamıyo 😅
Sakallı bence
Ben hep kesiyorum
Ne güzel
Alışık da deilim elime geliyor kesiyorum. Annemle tartışiyiruz sürekli lavaboda kıl oluyor diye ama napim kddjdidid
boş ver kesmeye devam et sen sksjsk
Ahahhahaah boşveremem ama sağol
Sizde sağolun ve kesmeye devam edin jsjsjs
😂😂🙏🙏
Kesinlikle babyface