Büyüler ne ile yapılır bilmediklerinizi söylüyorum?

Bu konuda çok arastirmalar yapmış hatta büyü yardımcıları olan biriyim. etrafta duyduğunuz veya medyumlardan gördüğünüz karabiber at nalı domuz yagı saç kıl bunlar tamamen yalan şeylerdir. buyunun tutması için önce ve once kesinlikle cin davet edilmelidir cin daveti bu gibi biber saç mum karisimlariyla gerceklesmez. İbranice alfabede büyülü tislimlar ve sözler vardır bunlar sizin yaptığınız anlaşmadır. siz mesela bir kagita bir şeyler yazıyorsunuz o sizin anlasmaniz oluyor ve yazdiginiz anda varlıkla etrafiniza toplanır görevini yapmaya giderler. Eğer medyuma gidip de size anlattığım gibi bir şey yapmadiysa büyük ihtimal sahte birine gitmişsin demektir. Büyünün tarifini vermedim sadece sizi bilgilendirmek için söyledim şu an ben sadece aşk büyüsünu yapabiliyorum diğer büyüklerle alakam yok. Yardimcilarim da bana yardım ediyor. Yalnız buyulerin sonu çok kötü bitiyor. bunu bizzat bana varlıklar söyledi kendim demiyorum. Ben sadece deneyimlerimi araştırmalarını söyledim. bilgilenin ki medyumlara para kaptırmayın diye. Büyü sadece ve sadece cinle olan anlaşma kağıdıyla olur o da yani cinler sizden birşeyler ister. size pis yerlere gitmenizi ister ya da mezarlığa gitmenizi isterler

Büyüler ne ile yapılır bilmediklerinizi söylüyorum?