Patronum bana hangi tarihlerde tatile gideceğini bana mesaj olarak gönder dedi. Nasıl yazacağımı bilmiyorum cümleye nasıl başlamalıyım? Merhaba …ben …
Bu tarihlerde izin almak istiyorum mu yazayım?
Bu tarihlerde izin almak istiyorum mu yazayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
05:01:2022 ile 10:01:2022 izin kullanmak istiyorum demen yeterli
Diğer izin alacağım tarihleri de yazmam gerekiyor
E yaz ozaman asagi yukari mesela tam belli degilse 6. Ayla 9. Ay arasi kullanacagim gununu de yaklasinca soylerim dersin
Gününü bile yazmam lazım
Bu tarihlerde izin almak istiyorum alta da tarihleri yazsam olur mu
Kardes sen cocuk musun? Yani belli acemi oldugun da bu kadar da olmaz, sorun etme icinden nasil geliyorsa oyle yaz ne olacak ya 😅neyden cekiniyorsun
Takıntılı biriyim
Normalde degilsin sadece heyecanlisin ve gereksiz korkuyorsun cekiniyorsun ve kendine takintili adini uydurmussun boyle devam etmissin belliki kendini gercekten ilerde hastalik derecesine getirirsin yapma
Dalga geçer AA be yazmış derler diye utanıyorum
Çok dalga geçtiler her şeyimle bu yüzden böyleyim
Tamam iste takintili degilsin kendine bunu soyleme dengen bozulur herkes yanlis yapar duzeltirde yanlis yapacaksin diye deli etme kendini sal biraz gevse
Bir şey olmaz dediğimde bir şey oluyor ama kötü düşünmek istemiyorum ama kötü oluyor sonra
Hersey herzaman iyi olacak diye birsey mi var 😄?
Hayır tabi güzel düşündüğümde daha kötü oluyor rezil olmam dediğimde rezil oluyorum mesela
ahahah merhaba ben diye başlarsan alay konusu olacaksın. direkt tarihleri yaz
Kadın o numaranın sahibi kim olduğunu bilmiyor ki? Whatappten yazacam kadın sorma nı sen kimsin diye
aa o zaman;
merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ece hanım. ben buse yılmaz. tatile çıkmak istediğim tarihi yazmamı istemiştiniz, 1 ocak-7 ocak arası tatile çıkmayı istiyorum. iyi akşamlar. yazabilirsin
Bu sene alacağım tüm tatili yazmam lazım işte orada kafam karıştı
tatile çıkmak istediğim tarihler diyip,
bu şekilde madde madde yazabilirsin.
*1 ocak-3 ocak
*2 şubat-10 Şubat
*8-9-10 Mart
gibi..
Bende öyle yazmayı düşünüyordum
Bu tarihlerde izin almak istiyorum diyip tarihleri yazsam olur mu
olur
Merhaba falan de kendini tanıt kısaca konuya girip tarihleri belirt basit iş yapabilirsin aşşkoooo
Merhaba x bey mümkünse su tarihlerde izin almak istiyorum iyi günler iyi çalışmalar dilerim
Merhabalar x bey,
Bu tarihler arası izin almak istiyorum.
04.01.2022 - 30.06.2025
yok
gönder demış talep etmene gerek yopk atıyorum şubatın 1 ile 20 sı arası düşünüyorum
Kadın benim yazdığımı nerden bilecek? Ki? Numaram onda kayıtlı değil
Profilde resmim de yok
Merhabalar ben. ...
Patronun sana yürüyor mu?
Ne alaka? Patron diyince aklınıza hemen erkek gelir ve kadına yürür sanıyorlar herkes yazmalı tek ben değil
Ona karışamaz
2 haftadır diyor yazmalısın diye ben halen yazmadım kızacak ama ne zaman
Yaz bakalım altından ne çıkacak
Fesat düşünmeyin tek ben değil herkes yazmalı
Himmm