Küçük tuvaletimi ayakta yaparım. Girdiğim gibi ellerimi yıkarım sonra işimi görürüm. İşimi gördükten sonra şortumun ön kısmını, sıçrama olduysa diye silerim. Tabi şort yere de değmemeli, değerse silerim. Şortu çekerken de çektiğim yeri tutmak için ellerimi tekrar yıkarım. Ayrıca ellerimi yıkarken üstüme su geldiyse diye de tişörtümü ya da atletimi de silerim. Tabi sonra yine ellerimi ve açma-kapama yerini siler sonra tekrar ellerimi yıkarım. En son da tişörtümü ya da atletimi indirip, omuz altıma koyduğum için o kısmı ve de şortuma değen kısmı da silerim. Tabi yine ellerimi yıkarım... Her işlem öncesi ve sonrası ellerimi yıkarım.
Evet bu anlattığım küçük tuvalet idi, peki ya büyüğünü tahmin edebiliyor musunuz?
Oturacağım yeri silmek, şortumu çıkarıp asmadan önce iç taraftaki alt kısmımın değdiği yeri silmek, elleri iyice yıkamak, genelde omuza kadar sabunlayarak yıkamak... Taharet sonrası tırnaklarımı elim ile kaşıyarak iyice yıkarım ve defalarca yıkadıktan sonra şortumu alırım giyerim ve de ayaklarımı değdirmeden giyerim. Sonra tabi yine tişört omuz altından alındıktan sonra yine sıçramalara karşı silme ve de o giydiğim şeyi temas etti diye silme vs...
Ama işte birini yanlış yaparsam içim içimi yer. Mesela şimdi büyük tuvaletim sonrası tırnaklarımı ellerime ile kaşıyarak yaptım mı diye içim içimi yiyor. Eğer hata yaptıysam, en baştan hepsini tekrar yapmam gerek. Yapmadan çıktım diye şimdi onu düşünüyorum. Dışarıda değdiğim her şeyi silmek istiyorum. Ama sonra kendimi rahatlatmak için de sürekli bunları düşünüyorum: Tırnaklarımı yaptım ya da taharet sonrası peçete ile silerken tırnaklarım az da olsa sürtünmeden temizlenmiştir, birkaç kere elimi yıkamışımdır zaten diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
AMA YETMİYOR!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer