Büyük tuvaletimi yapmaktan nefret ediyorum temizlemek çok zor oluyor?

kaç peçete gidiyor bilmiyorum iyice siliyorum bakıyoeum hala kahverengilik geliyor bıktım artık dünyadan en ufak şeyde bile saçmalık var bu dünyada risk var hatta. Düzgün temizlemezsem enfeksiyon kaparım diye çok korkuyorum. Evde de peçeteler gidiyor diye kızıyorlae bi yandan. Ama ben gr gerçekten kullanmam gerektiği kadar kullanıyorum reva değil mi bana. Kafam ne kadar rahat edecekse okadar siliyorum ki bu d zaten kahverengilik gelmemeye başlayana kadar oluyor

O zaman silmeyi bırakıyorum ama çok peçete gidiyor gerçekten özellikle bence kadınların dikkat etmesi gerek buna. Düzgün silmezsem içmde kalır ve aha hasta oldum idrar yolu enfeksiyon kapıcam kesın ya da önum enfeksiyon kapaacak diye korkuyorum. Bu hayatta zıcmak bile zor ve zahmetli.

Güncellemeler
1 yıl
Kimse bi bk Bilmiyor anladım. ben garanti yaşamaya devam edecegım. Siz ıslak mendille kimyasalı yiyin ya da gtunuze su fıişkırtarak donunuzu bile 💩💩💩 edin. En doğru yöntem bu sadece bıktıgımı söyledim bukadar titiz olmaktan
Bukadar titiz olmasaydım kesın siz gibi enfeksiyon kapma riskim olurdu. Nasıl hayattasınız onu da anlamdım zaten
Sadece benım yöntemimden daha ıyı yöntem olmadıgını bıle bana kanıtladınız. Sadece bu durumun zorluğuna karsı psikolojik destek olacak olanlar kalsın
Güncellemeler
1 yıl
Diğer cahller bı kaybolsun. Su tutunca kadının direkt delıgıne bklu su girer manyak mısınıx nesiniz. Erkeklerinki gibi önde korunan bir organımız yok su direkt bklu suyu asagıya akıtır. Bu da enfeksiyon demek. Ben anladım ki en çok dikkat edenler ben gibiler yanı en ıyısını bilenler oluyormuş.
Büyük tuvaletimi yapmaktan nefret ediyorum temizlemek çok zor oluyor?