Güncellemeler
1 yıl
Kimse bi bk Bilmiyor anladım. ben garanti yaşamaya devam edecegım. Siz ıslak mendille kimyasalı yiyin ya da gtunuze su fıişkırtarak donunuzu bile 💩💩💩 edin. En doğru yöntem bu sadece bıktıgımı söyledim bukadar titiz olmaktan
Bukadar titiz olmasaydım kesın siz gibi enfeksiyon kapma riskim olurdu. Nasıl hayattasınız onu da anlamdım zaten
Sadece benım yöntemimden daha ıyı yöntem olmadıgını bıle bana kanıtladınız. Sadece bu durumun zorluğuna karsı psikolojik destek olacak olanlar kalsın
Bukadar titiz olmasaydım kesın siz gibi enfeksiyon kapma riskim olurdu. Nasıl hayattasınız onu da anlamdım zaten
Sadece benım yöntemimden daha ıyı yöntem olmadıgını bıle bana kanıtladınız. Sadece bu durumun zorluğuna karsı psikolojik destek olacak olanlar kalsın
Güncellemeler
1 yıl
Diğer cahller bı kaybolsun. Su tutunca kadının direkt delıgıne bklu su girer manyak mısınıx nesiniz. Erkeklerinki gibi önde korunan bir organımız yok su direkt bklu suyu asagıya akıtır. Bu da enfeksiyon demek. Ben anladım ki en çok dikkat edenler ben gibiler yanı en ıyısını bilenler oluyormuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
o zaman suyla yıkamadan önce iyice sil sonra suyla yıka tekrar sil
Risk var diyor ama peçeteyle temizliyor sen iyi ki dizanteri falan olmadn orası suyla temizlenir ıslak mendil yıkanır üstüne geçilir üstüne kurutmak için peçete kullanılır bey. nsiz arkdsim pecetleei rahat bırak
Peçeteye kimyasal diyip ıslak mendil kullanman da komikmiş. Islak mendilin ıslaklığı çıkarmaya yetmez bu arada ıslak sulu peçete bile zar zor çıkarıyor lekeyi.
Kız Allah seni napmasin peçeteyle kimyasal. demiyorum kır çıkartmaz kurulanır diyorum suyla iyice yıkayıp üstüne ıslak mendili yıka çeşmede akit o deterjanı iyice temizlenustune kurula diyorum bişey dicem dgru şöyle yaş 5 mi
Islak mendıl kullanırken 5 yaşındaydım o kesin knk. Islak mendılı ıslat dıyosun bi de şako mu peçete neden kır çıkarmasın? Peçeteyi ıslatıyorum diyorum aynı hesap hani.
Bişey dicem bebeim bak hem cinsimsin ama Allah çarpsın korkutyorsun beni yapma gözümü seveyim tsak geçiyorum de ya kamera nerede
Sen kız degılsın ki. Kızlar suyu açınca aşağıya vjna deliğine bklu su aktıgını bilir.
Tercihleri tartısmaya gerek yok her sekılde uzun süren bir işlem bu. Saçma geliyor bana da. Bana göre de o riskli. Sebebını de yazdım zaten suyun dıskıyı öne akıtması.
Tatlım önce taharet alacaksın sonra sileceksin kimse ögretmedi mi sana
Konu TAHARET SUYUNUN VAJİNAYA DISKILI SUYU AKITMASI okey?
Kanka g. tnle vajinanın ne işi var ikisi bambaşka yerler
Hayır kadınlarda hemen altında oluyor ve direkt oraya akıyor
Erkekler Ne Diyor
Sen suyla temizlemeden mi peçete kullanıyorsun
Suyla temizlerken her yere sıçrıyomuş internette forumda okumustum. Zıcmak konusunda bile ikiye ayrılıyor insanlar çok değişik. Ben sıçratırsam daha çok korkarım su bacagıma her yerıme yayar takıntılıyım zaten. Peçeteyi ıslatıyorum direkt
ya forumları bile okudum zıcmak hakkında sen gibi mallar vardı yine. Sıçrıyor her sekılde. Fizik kanunlarından haberin mi yok mk. Kimyasal da degıl peçete mk.
Silerken bastırırsın ve hiçbir şey bastırmaktan daha iyi temizleyemez. yabancılar da ben gibi yapıyor mk düzgün konuş ayrıca eli boklu. Donu boklu. Giden peçete olsun sağlığım değil. Suyu açıp mal gibi beklediğinde ve peçete ile kurulayıp çktıgında düzgün mu oldu sanıyorsun. Kuru peçete sadece ıslaklık alır mk. Su deyirip çıkıyomuşsun resmen konuşma bence. Git bastırarak sil önce.
Aynen popom çeşmeydi zaten hiç kas mas yok orada
Suyla temizlemen lazım ya da rektal lavaj en iyisi
Suyla temizlerken her yere sıçrıyomuş internette forumda okumustum. Zıcmak konusunda bile ikiye ayrılıyor insanlar çok değişik. Ben sıçratırsam daha çok korkarım su bacagıma her yerıme yayar takıntılıyım zaten. Peçeteyi ıslatıyorum direkt
O başka bi konu ama ilişki öncesi içini temizliyomus
Ben dısına sıvanan pislikten bahsediyorum çok zor çıkuyo. Sureklı de duşa giremem ki üşenirim. Bi de su direkt pis dıskılı suyu aşağıya vjna deliğine akıtıyor. Erkeklerde böyle bi sorun yok açıyor taharet musluğunu aşağıya aksa bıle aşağıda dediğiniz falan yok sizin önde duruyo sizin organinız yanı korunuyor. Benım ise su tutsam arkadan hemen vjna deliğine pis su akacak bu da enfeksiyon kaptırır belki.
Aşağıda deliğiniz yok olacaktı
Eğer vajinaya bulaşırsa enfeksiyon kaparsın arkadan öne doğru temizlenmesi doğru değil kızların. Sadece arkayı temizleyip vajinaya dokunmaması gerekir parmak sokmadan biraz zor olur temizliği
Ne alaka hahaha sen önce su sıçramış bklu bacaklarını yıka tekrardan. Çünkü gtunu suya tutarken bacakların ve tskların bok oldu kanka. Ben etrafını ve deliği bile iyice siliyorum islak peçete ile. Sen ise sakın o bklu su değmiş tsklarınla yaklaşma karına
Taharat muslugundan haberi yok
Islak mendin kullan
Neden yıkamıyorsun?
Hem yıkamak kadınlar için riskli bence. su hemen aşağıya akacak deliğe doğru sonra da ver elini enfeksiyon. Erkeklerin öyle bir riski yok arkadan akan su sizin deliğe gitmiyor hiçbişi yok çünkü sizin aşağıda
Yok sıçradıgı için batmıyor zaten dısı. Yaparken batıyo ya açı ne olursa olsun vjnaya suyu akıtır diye korkuyorum. Riskli geliyor. Sonsuza kadar böyle uğraşcam sanırım. Elimi müdahil etmek istemiyorum ya. İğrenç geliyor. Bana.
Tamam işte bence fark şeyden kaynaklanıyor sizin organınızım enfeksiyon kapacak bölgesi baya bi önde yukarda duruyor hatta o delik. Bizim direkt aşagıda. Sen nasıl oturursan otur enfeksiyon kapmazsın zaten.
Kaç peçete kullanıyorum hala kahverengilik geliyor o bitene kadar ugrasıyorum yarıda mı bırakıyorum sanki. Erkeksin diyorum hala anlamıyor ya. Taharete bir şey diyen mı var. Kadının direkt önüne akıyor diyorum mk. Uzun yoldan yapmak zorundayım nesını anlamıyorsunuz.
Kiminki daha temız yarısması olamaz bu. Kadın olsan ayvayı yerdin bu kesin. O zaman kazanan benım
Bencede kızlar açmasın.
Fiş fiş su var şırıl şırıl gelir
Anlıyorum fikret abi
Pki
Onu bisverde nerelisin
Yıka sende
Neyi temizleme zor
Elle sil
Elden zor çıkıyor hem donumu nası giycem tırnak arama falan girer bi de öyk
İyi tika