Güncellemeler
1 yıl
Bugün biri bana çok sıcakkanlısını dedi , arkadasda bozuldu dönüp ben değilmiyim diye sordu.. sonra bana baktı baktı 😒
Ben 3 hafta önce ise başladım, isarkadasim benden önce baslamis ise. Birlikte çalışıyoruz ama Farkettim benimle konuşan biri olunca hemen araya giriyor. Ben bazen hızlı yapıyorum işimi , bana diyor vaktimiz var acele etmemize gerek yok diyor bakıyorum kendisi makineli tüfek gibi çalışıyor 😏 iyi çalıştığımı gördüğü zaman bahane buluyor şunu unutmuşsun diyor yanlış anlama falan.. iyidir Hostur ama neden böyle yapıyor anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kıskanç haset dolu khezolar hiçbir yerde bitmez.
Öyle heryerde var
Sende ki potansiyeli gördüğü için onun önüne geçmeni engellemeye çalışıyor, arkadaş deme yavaştan uzaklaş bence
Birlikte çalışıyoruz mecburum biryerde
Hayır hayır demek istediğim, o kişiyle daha az görüş daha az konuş mesafe koy uzaklaş yani
Zaten 3/4 saat bilete çalışıyoruz
Samimiyet yok sadece işyerinde
Aşağılık kompleksi olan Ergen'in teki işte. Böyle insanlar hep ilgi üzerinde olsun ister
Kendisi benden iki yaş büyük evliliği iyi gitmiyormuş. Erkek gibi çalışıyor iki ise gidiyor birde
Uzak dur bundan. Sen i kotulemek icin herseyi yapar
Aynı yerde çalışıyoruz olmuyor
Sinir koy yaklasamasin. Bu seni kovdurtur
Birlikte gidip geliyoruz ise , olmuyor
Pekii
Utangaclik
?
Seni kiskaniyor
Galiba..
Kac yaşında
41
Yapmamasi lazin
Sen peki
Ben bir iki yaş küçüğüm.. anlamadım kendi evliliği iyi gitmiyor ondan mı bilmiyorum
Evlimisn
Ya bazilari oyle yapar
Kıskanıyor demekki
Bende öyle tahmin ediyorum ama Aslı iyi bir insan
Sonuçta kıskanç
Evet..
Ne iş yapıyorsun
Firmada paketleme ikimiz aynı masadayiz
Hmm ok