Başlıkta belirttiğim gibi, çocuklarımın annesi bana çok ilgisizleşti. Kendisiyle bu konuyu defalarca konuşmamıza rağmen çözüm bulamıyoruz. İyi bir anne iyi bir ev hanımı olmasına rağmen iyi bir eş de olmasını isterdim. Temizlik bezini bir insan kıskanır mı hiç 🤷🏻 ona bile benden fazla dokunuyor artık. Tamam benim de eksikliklerim oluyor ama telafi etmek için çabalıyorum elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. İyi bir baba iyi bir eş olmak için kendimden çok onları düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık. İkimizde de başkaları olmadı olmamalı da diyorum. Çocuklarımız henüz küçük. Şimdi ayrılırsak eğitim ve yaşam konusunda sıkıntıları olur diye endişe ediyorum. Bu konuya uzun zamandır kafayı yormaktan saçlarım sakallarım beyazladi resmen. İki kişi arasında olanları da 3. Kişilere yansıtmak istemedik ta ki geçen seneye kadar. Terapi diye gittiğimiz insanlara para yedirmekten baska bir işe yaramadı. Ben hep pozitif olarak bakardım hayata ama artık gına geldi. Dediğim gibi çocuklar henüz küçük ve eğitim hayatlarında sorun çıkmasın geri kalmasın birbirlerinden ayrılmasınlar diye hâlâ aynı çatı altında yaşıyoruz. ikimizin de yaşları 39
Bu konuda deneyimli olanlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi bana?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer