Güç evet. Bu daha doğru oldu. Bir şey beklediğimden değil, onun bunları yapabileceğini bilmek güvende hissetmeye ihtiyacım var. Umarım böyle düşünen tek kişi değilimdir🥲
Bundan faydalanan biri de değilim. Sorun kendi standartlarımdaki (ailemin bana sağladığı imkanlar ölçütünde) kişiler de ilgi alanıma girmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her insanın karşısındaki insandan beklentisi farklı. Senin de beklentin maddiyat ve güç
Bende söyle derim. Senin durumun nasıl ne iş yapıyorsun?
Merak etme biz de aynı şekilde tarif ettiğin kadınlardan hoşlanmıyoruz. Bilmukabele.
Para = güç
Kadın güçsüz erkeği sevmez.
Güç evet. Bu daha doğru oldu. Bir şey beklediğimden değil, onun bunları yapabileceğini bilmek güvende hissetmeye ihtiyacım var. Umarım böyle düşünen tek kişi değilimdir🥲
Değilsin hepiniz boylesiniz :)
Kısaca insanları maddi durumuna göre değerlendiriyosun
Sana bir teklifim var ve kabul edeceğini biliyorum...
Takıntı veya korkudur
Bundan faydalanan biri de değilim. Sorun kendi standartlarımdaki (ailemin bana sağladığı imkanlar ölçütünde) kişiler de ilgi alanıma girmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
İçinde bulunduğun durumu kaybetme korkusu alıştın ya
Evet muhtemelen. Çabalamadan da bu hayata sahip olmayı garantilemek için olabilir.
neyse benden hoşlanmadan kaçayim
ruhunda var bu...
Doktor çocuğuyum, maddi zorluklar yaşayan biri de değilim. Hayır anlamıyorum neden böyleyim.
doktor vs farkı yok.. deveden büyük fil var derler.. içten içe paraya itaat etme diyeyim asıl kelimeyi sen anla... isteğin var işte.
Evet ailemin bana sağladığı standartlara yakın standartlardaki kişiler de ilgimi çekmiyor. Belki de dediğin gibidir.
bir de boynuna kolye takar seni 3 gün lüks ortamlara yatlara teknelere alırsa.. sen bile şaşırırsın içinden çıkan o özgür ve sıcak kadına ;)