"Gözlerde ihanet varsa sözlerde Sadakat aranmaz" Bu sözün altına karşılayanlar varsa cuma için DM lütfen yazmış bu ne demek?
Instagram'dan Story olarak bunu atmış gerçekten hiçbir şey anlamadım biri bana açıklayabilir mi ne demek istiyor? Bunu yazan kişi erkek
Instagram'dan Story olarak bunu atmış gerçekten hiçbir şey anlamadım biri bana açıklayabilir mi ne demek istiyor? Bunu yazan kişi erkek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kim yazmış
Kim yazdığının önemi yok ne demek istiyor benim böyle merakım var
Söz açık
Gözler yalan söylemez denir ya
Ben yine bir şey anlamadım nasıl açık dm'den Niye insanlar yazıyor Ona
Gözlerinde ihanet görülüyorsa sözle istediğin kadar ben sadakatlı biriyim desen de yalan denmek isteniyor
Peki karşılayanlar varsa cuma için DM yani diyem ne demek istiyor ben bu kısmı anlamadım
Özellik olarak taşıyanlar demek istemiş
Dm zaten direk mesaj kısmı demektir bunu biliyorsun değil mi
Tabii ki de biliyorum da yani niye insanların ona mesaj atmasını istiyor bu kısmı anlayamadım bir de bu bahsettiği biraz karaktersizlikten bahsediyor daha önce muhabbet edecek birini arıyor gibi geldi canı sıkılan böyle bir şey atarmış gibi geliyor böyle bir paylaşım yaparmış gibi geliyor
Birinde aradığım özellik bu diyor ve eğer siz böyle özelliğe sahipseniz bana yazın demek istemiştir
Biraz da gizemli bir karakter olduğunu göstermeye çalışmış
Kadınların çoğu gizemli erkeklere karşı bir merakları olur ya
Bugün günlerden cuma cuma için dm atın yazmış ne alakaysa
O kadarını bilemem
Ya bu insan Geçen gün de soktuğumun kreşine girmem ama kreşte güzeldir yazdı Ben anlamıyorum böyle yazılar niye paylaşır bir insan Bence canı sıkılıyor Bazen de böyle barmenlik yapıyor kaşar kızlarla fotoğraflar videolar atıyor Ondan sonra ara veriyor atmıyor tekrar atıyor tam çözemedim Ne yapmaya çalışıyorsa artık
Peki sen neden bu kadar merak ediyorsun
Çünkü ondan hoşlanıyorum ama ben Sigaramın alkol kullanmıyorum düzenli bir işim var Sabah Spora gidiyorum eve geliyorum home ofis Mühendislik yapıyorum ailemle yaşıyorum mütevazı bir aile kızıyım ama o yazın barda çalışıyor alkol ve sigara kullanıyor kışları da babasının dükkanda babasına yardım ediyor Yani bu bence sabit Düzenli bir iş değil Dört üniversite mezunu olmasına rağmen bu tür meslekle uğraşıyor biraz farklı karakterler olduğumuz için ilişki yaşamak istemiyorum ama senden hoşlanıyorum dedi Bir de kavgalar ettik sürekli kızlarla bir ara barda fotoğraf atıyordu kız dediğimde bildiğin kaşar Yani Ara ara yazıyor ama beni hiç öyle ortamlara sokmadı diğer kızlarla laubali tavırlar sergiliyor ama bana karşı böyle daha oturaklı davranıyor kelimelerini daha seçiyor bilmiyorum Yani böyle bir paylaşım niye yaptı acaba günlük takılma kız mı arıyor bana yazın falan diyor Tamam çözemedim Ama benim yakın arkadaşım diyor ki Bence sana karşı ciddi bir şeyler düşünüyor düşünmese girip de seni de öyle pis ortamlara sokar teşvik eder ya da kullanmaya çalışır En azından bunları yapmadığına göre bir şeyler besliyor sana karşı diyor sen ne düşünüyorsun katılıyor musun arkadaşımın dediğine
Şunu söyleyeyim
Merak insanın başını belaya sokar
Peki arkadaşımın söylediğine katılıyor musun
Kişinin tercihi o yönde ise bana laf söylemek düşmez