Şimdi yarim ve ailesi memlekete gittiler ve bu canavarları bana emanet olarak bıraktılar!
Sorum şu olacak, bunu ve diğerini oldukları gibi, fırına sürsem, ya da ızgara filan yapsam, emanete ihanet sayılır mı?

Şimdi yarim ve ailesi memlekete gittiler ve bu canavarları bana emanet olarak bıraktılar!
Sorum şu olacak, bunu ve diğerini oldukları gibi, fırına sürsem, ya da ızgara filan yapsam, emanete ihanet sayılır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adam onlara kıyar mı😂
Sana bi iki foto gösteririm, direk kaçak keleş alır evime gelirsin 😃😃😃
Bu gün de tuşları kırmışlar!
Kaçak keleş yok kaçak glock var olur mu?😄
Yeter ki, ıskalama 😃😃😃
Neyse ki, netten klavye bulabilirim 😃😃😃
Aman aman Allah kullandirtmasın😄
Aynen öyle! Klavye alırız canım 😃😃😃
Karında seni fırına sürer. 🙂🔥
Ciddi misin?
Ciddiyim. 🙂 Hatta önce tahtada doğrayıp, ondan sonra seni bir güzel pişirip, sokak köpeklerine yemek diye yedirir ortada delil melil kalmaz. ƪ(˘⌣˘)ʃ
Onda köpek yoh ki!
Dünyada hiç mi köpek yok aq.
Benim olduğum yerde hepsi tasmalı ya da kapalı 😃
Var canım , olmaz olur mu? İtten kopuktan bol bişey yok!
E o zaman sorun ne? 🙂
Ben şimdi anlamadım, sen kimin tarafındasın? Bence tarafını iyi seç, bak bana da yazık!
Karının tarafındayım. Sende adam akıllı bakıcılık yapsaydın Alla Alla 🙂
Allahım Yarabbim, çete mi kurdunuz la
Evet çete kurduk, var mı lan bir diyeceğin? 🙂
Siyecek bişey mi bıraktınız? Sizi bilmem ama burkulalar birazdan bir birimize girecek! Klimanın üstünden bana bakıyor 😃
Gagasını gözüne sokar İnşallah sjsj 🙂
😃😃😃 onu koparırım ben 😅😃😃
Tavada daha iyi oluyo
Sayılır
Haklı olabilirsin!
Yazık ya ✨
Yazıl yazık, bana da yazık ama 😃
Nasıl da bakıyor!
Çocuk o dha 😄
Kafesten çıkmış ve masaya konmuş. Öyle yatakta yatarken döndüm buna baktım, bu da bana baktı ve iyice ne yaramazlık yaparım diye çevreye baktı! İşten bi gelem, bir yere bişeyler yazmam gerekiyordu, PC’nin düğmeleri gitmiş! Ekmek kutusu var kapaklı ve tam mikronun üstünde. Baya bi sağ sola baktım bu kuş yok. Sonra bi baktım, o kutunun içine saklanmış bana bakıyor 😃
Hdhshshs çok şeker yaa ilgi istiyo yaramaz🤭🌸
Zaten başıma ne konuyor. Bazen uyurken açıldığımda gelip ayağıma ya da göğüslerime konuyor 😃
Çok güzel bakıyor da işte. Neyse ki klavye alırım o sorun değil de, tam gerektiği zaman, nasıl da sökmüş düğümleri 😃
Sayilmaz
Yiyeceksen sayılmaz
😂😂😂😂
O parlayan yerler, düğmelerin olmadığı yerler…. değişik bir imtihan!
Tadı güzeldir tropikal bir papagana benziyor
Sen de iyi gaz veriyon gardaşım, zaten az bişey lazım 😃😃😃