Sizce Azerbaycan yasanmali mi bir yer? Tatil icin falan gelirmiydiniz? Gelseydiniz ilk ne yapardiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılAzerbaycanın insanlarını konuşmasını vs. çok seviyorum, aşırı sempatik geliyolar bana.
Gelsem 1 hafta kalabilirdim otellerde, tanıdığım kimse yok ama yaşanabilecek bir yer bana göre, insanlarına kanım çok kaynıyor :) Şarkılarını dinlerim hatta21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk işim azeri arkadaşlarım var onları çok özledim yanlarına giderdim baküdeler insanını çok severim o tür sıcakkanlı insanlarla yaşanmazda kimlerle yaşanır doğallar bir kere :))
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ben yaşamak isterdim en azından daha düzgün insanların olduğunu düşünüyorum. Gerçi oranında başbakanı tam çakal ya neyse:D
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ben ekonomik hamleleri konusunda diyorum genel olarak ülkeyi ne halden ne hale getirdi bilmiyorum ama çok illegal yönde ekonomiyi dirilttiğini biliyorum :) Neyse konu o değil ama yaşarım yani Azerbeycan iyidir candır severim azerbeycanlıları bir kaçtanede var öyle tanıdığım abilerim mabilerim orada çalışır zaten :D
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılgelmek öte yana mümkünse nükleer bomba atardım
120 Yorumla- +1 yıl
senin mi başkasının mı bilemem artık her kiminse
- +1 yıl
ee yani atmayalım mı sen azerisin diye. kaçıl oradan o zaman bak şimdiden uyarmış olduk
- +1 yıl
zuhahaha yeni bir ideoloji türetti bak iki dakikada nasıl aldılar sizin kızılları ama :D
- +1 yıl
gitti kızıllar değil mi
- +1 yıl
kızıl ne demekse azericede onu
- +1 yıl
anlamını bilmediğimi nerden biliyorsun erdin mi? dilimden fırlatmıyor ağzımla söylüyorum bu arada he sen dilinle bişiler fırlatıyorsan tebrik ederim üstün bir başarı.
- +1 yıl
yoo boşnağım ama azerbeycanı biliyorum tamam hadi daha da üzmeyeyim seni Marneuli'ye atalım nuke olsun bitsin oda kafi benim için
- +1 yıl
ulen orda yaşayanda azeri ya onları niye dışlıyorsunuz şimdi :D
- +1 yıl
o değil o kadar kızılı harbi napacak bunlar
- +1 yıl
ermeniler aldılar hep zulaladılar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
+1 yılyaşamak değil de sırtıma çantamı alıp yürüyerek bir kaç sene tüm türk devletlerini göresim gezesim var doğu türkistana kadar hepsini gezmek istiyorum.
349 Yorumla- +1 yıl
zaten azerbaycanın türkiyeden bir farkı yok ki neredeyse her şeyimiz tamamen aynı sonuçta türkiye ve azaerbaycan batı türkistanın iki devleti ben esas orta ve doğu türkistanı yani hazar denizinin diğer tarafını dolaşmak istiyorum azerbaycandan geçerken seni de alayım mı gelirmisin benimle :D
- +1 yıl
Aman gelmezsen gelme benim özbek türkmen kazak kırgız uygur tatar arkadaşlarım var onlarla gezerim ben de :)
- +1 yıl
güzel olmaları ruslarla çok karışmalarından tamam da onların hepsi benim kardeşim o gözle bakmam ki ben onlara kız kardeşim olarak bakarım sen de geleydin iyiydi :/
- +1 yıl
ruslardan mı tatarlardan mı ? ayrıca Azeri kızları birazcık çirkin olur ama sen güzelsin maaşallah
- +1 yıl
Övgü tabi başka ne olacak? ben de sevmem rusları ama bizim buralarda bir kaç laf var.
yiğidi öldür hakkını ver
eğri otur doğru konuş
yani slav ırkı (rus , Ukrayna beyazrusya) gerçekten güzel bir ırk kadınları gerçekten güzel ben mesela tüm türk ırklarını çok ama çok severim ama işin açığı özellikle orta asya türkleri çirkiniz biz türkiye türkleri diğer milletlerle çok karıştığımız için yırtmışız çirkin kalmaktan
ama sen valla güzelsin esme güzelisin beğendim gerçekten. - +1 yıl
yaşın küçük ama yaşın küçük olmasa alırdım seni daha doğrusu sen beni alırsan ben gelirdim iç güveysi olarak :P
- +1 yıl
baban sopayla kovalamaz umarım beni :DDD banandan dayak yemek istemiyorum :DDDDDDDD
- +1 yıl
başa düştü .. ben gelirsem seni kaçırayım en iyisi bana görmeden :DDD yoksa sonum kötü fena dayak yerim babandan :DDD
- +1 yıl
biliyorum yaa takılıyorum sana sen benim olsan olsan küçük kız kardeşim olursun :)
- +1 yıl
senin gibi yaxsi balaları severem gız kardaşım ol sen menim.
- +1 yıl
Ay balam balalara denir men bala değilem goca herifem
gül ağacı değilem her gelene eğilemmm - +1 yıl
haa şimdi başa düştü men sanıram sadece balalara söylenipdi
özüm kadar hörmetli her kişiye söylenipdi bundan sonra öyle diyerem her gardaşıma. - +1 yıl
men ne bilem aybalam sen bana örgetirsen ancak gavraram sen muallimem olasan men de öğrenirem
zarafat eylemiyrem gerçeği diyirem muallimem olsana. - +1 yıl
yox deyirsin :'( muallimem olmak istemiyirsin :(
- +1 yıl
valla ne yalan söyleyeyim konuşmalarınız çok tatlı çok komik zaten bir Trakya şivesini bir ege şivesini bir de Azerbaycan şivesini çok komik ve tatlı buluyorum :DDDD
- +1 yıl
uy uşağım garadenuz şivesunu seviyorsun demek ki sen. ula ben de çok severum garadenuz uşağını da gonuşmasunu da gelirsen birgun türkiyeye gideruz tırabizona bineruz takaya hamsi yakalaruz yaylaya çıkaruz seninle
- +1 yıl
ula uşağım harbi kıyak uşaksan ağzın bal yesun sen gel ben seni gezdireceğum hep garadenuzu artine bile gideceğuz boğa güreştireceğuz takaya bineceğuz gara denuzda hamşi tutacağuz istavrit tutacağuz sonra yaylaya çıkaruz uşağumla keyfimiza bakaruz sen hele bir gel hepsini yaparuz
- +1 yıl
ne oldu hemen vaz geçtin :DDDD
- +1 yıl
ama uşağum sen yanlış anladın sen benim gız gardaşımsın hemi de sen olacaksunnnn anan olacakkk buban olacakkkkkk emicen olacak emicenin oğlu olacakkkkkkkk sülalecek geleceksunuz
hep birlikte gezeceğuz garadenizu her bir tarafa gideceğuz
eğer beğenmediysen akdenize gelun ? - +1 yıl
allah aşkına söylesene Azerbaycan Türkçesinde "seni yaylaya götürecem" ne demek kesin özel bir anlamı var kesin :DDD
- +1 yıl
tamam da anlamı ne demek özel bir anlamı mı var o kelimenin neden yayalaya götürecem deyince vaz geçtin bir an ?
- +1 yıl
Haaa bak şimdi olduuuuu. benden kaçmaz demek ki bundan sonra hiç bir Azerbaycanlıya seni yaylaya götüreyim denmeyecekmiş her ana kafamıza bir sopa yiyebilirmişiz :DDD
- +1 yıl
Valla bak düşünsene azerbaycandan erkek bir arkadaşım gelmiş onu sadece gezdirmek amaçlı gel seni yaylaya götüreyhim demişim olacakları düşünebiliyor musun :DDDDDDDDDDD
- +1 yıl
görüşürüz can azerbaycana salamlarrrrrrrr :DD
aslen Kazakistanlıyım ben Azerbaycan da kendimi 2. vatanımdaymışım gibi hissediyorum çook severim ve her fırsatta giderim neredeyse her yıl
01 Yorumla
+1 yılAskerliğimi yapınca orada yaşama niyetim var. Ama oradada bir rehberim yok is bulucam evlenicem vs uzun is. Cok severim azerbaycanı.
00 Yorumla
+1 yılBakü'yü gezme fırsatım oldu. Gayet güzel ve yaşanılası bir şehir.
05 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, kımız içip at eti yiyerek atalarımızı anmak güzel bir duygu.
- +1 yıl
Kazanklar, azeriler diye birşey yok. Kazak Türkü, Azerbaycan Türkü vardır. Ve bu dediğimi Türkler yapar. Baküde yedim, içtim.
Gezilecek kültürel mekanları var mı? Varsa isterim tabii. Tabii önce kendi ülkemi gezdikten sonra =)
03 Yorumla
+1 yıl3 4 defa geldim baküye çok memnun kaldım misafirperverler bu yaz sonuna doğru inşallah yine gelicem gezmediğim yerler kaldı..
03 Yorumla- +1 yıl
inşallah kardeşim
+1 yılGitmek isterdim Ama tanıdık yok ki gezdirecek oraları
05 Yorumla- +1 yıl
nasıl bulunacak anlamadım?
- +1 yıl
rehber mi?
+1 yılKardeş ülkedir severiz sayarız ama şahsen türkiye varken orada yaşamak istemem
01 Yorumlaİsterdim :) az bisey dillerini anliym zaten yengem azeri onla biara gidcem :))
05 Yorumla
+1 yılGidersem bakü ye giderim baska yerini de bilmem zaten. Ama ben memleketimi ozlerim ya yapamam orda belki tatil.
07 Yorumla- +1 yıl
Neden ozletmiceklermis ki?
- +1 yıl
Bence türklerin ki de yeter :D ayrica baku guzel bir sehir. Arkadasim gitmisti geceleri guzelmis
- +1 yıl
Sen hangi sehirdesin
+1 yılilk olarak bir sevgili bulmaya calisirdim azeri kizlari cok guzel olurlar askta her. konuda birinciler
09 Yorumla- +1 yıl
Simdi nerdesiniz gelmeyi cok istiyorum serbest mi
- +1 yıl
canım bende ulkeye nasil gelirim serbest mi sordum siz turkiyedemisiniz onu sormak istedim
- +1 yıl
Ânladim nasil orYa gelebilirim ben konusmalariniza hastayim igdirda azeri varmis dogru mu sizden bir kiz bulma pesindeyim
- +1 yıl
Neden istanbula gelmiyorlar birini bulmak icin oraya gitmem gerekir
+1 yılElnur Hüseynov'u gördükten sonra orada bir ömür geçirirdim her halde :D <3
02 Yorumla- +1 yıl
Hem de nasıl ya yenirr <3
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenim bakü'de okudu.
Azerbaycanlılar, Tükiye 'yi Türkleri sevdiklerini biliyoruz. Sıcak kanlı olmanız vesaire sadece görmek isterdim.
Oğuz'uz kardeşiz ana baba bir ! <303 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürkiye*
Cevap sahibi+1 yılkuzenim gitti. anlattı, belki giderim görmeye
İşimden dolayı 2yıldır Baküde yaşıyorum. Ama kesinlikle burada yaşamak istemezdim, belki arada gezmek için olabilir.
00 Yorumla
+1 yılazeri arkadaşlarım vardı ya güzel kızlar :) tatil için gelmeyi istiyorum ama
07 Yorumla- +1 yıl
1 haftalık tatil kaça patlar?
- +1 yıl
tahmin ettiğim gibi , havalar ısınsın gelcem kesin :)
- +1 yıl
gelcem en kısa zaman da :)
Azerbaycanı ve Azerbaycanlı kardeşlerimi seviyorum..
024 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet kesinlikle yaşamak isterdim insanları bizim gibi misafirperverdirler
01 Yorumla İsterik tabi. Gelsem ilk burdan birisi vardı onu bulurdum
01 YorumlaVetenime canım qurban. Kaş ki yeniden Bakida yasaya bilsem.
10 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yaşamak istemem. tatil için de düşünmem.
09 YorumlaMen onsuzda Bakıda yaşıyıram )
08 YorumlaGelmek isterim tabii:).
00 Yorumla
+1 yılBir azeriye aşık olursam neden olmasın
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında gelmek isterim ama hep iş güç engel oluyor inşallah diyelim
+1 yılIsterdim neden olmasın
01 YorumlaAzeri dili cok hoş onu iyice ogrenirdim... = )
04 Yorumlaazeriler ve azerbaycan benden uzak olsun
15 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2261855-azeriler-hakkinda ben yazdım bunu bir tane dengesiz kızda kendini belli etti bildirim gelmesin diye gizliye düşürdüm
+1 yılAzeri kizla evlenirdim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Zor geliriz :) davetin icin eyvallah ama insan kendi ülkesine davet beklemez zaten
Ne güzel gidicektim aksilik oldu
03 Yorumlaya sen varsan antartika ya giderim ben ne diyorsun
01 YorumlaBaşka bir ülkeye alisamazdim sanirim. Burasi iyi
03 Yorumla- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak değilde tatl için Baku olablr
05 Yorumla- +1 yıl
Bakudemisin yoksa :)
- +1 yıl
Dusuneyim bir o zaman :) bakarsn gelirim yazn
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyeye göre baya ucuzmus orası yasamak ısterdım
05 Yorumla- +1 yıl
gıdıp gormek lazım oraları aslında
- +1 yıl
bakalım kısmet bırgun gelırız ınsallah oralarada
+1 yılŞu el yapımı vodkanızın tadına bakardım
08 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım çok güzel olduğunu söyledi bir meyve getirmişti çok hoşuma gitti adını hatırlayamadım birde baklavanız ağır ama onuda çok sevdim :)
- +1 yıl
hayır yeşil bişeydi başka neler var vodkadan güzel?
- +1 yıl
evet feyhoa imiş. çok beğendim tadını
- +1 yıl
bende bir kez yedim ve çok beğendim
Geldigimde gezdirirsen olur :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen azeriyim ama japonyada yaşamak isterdim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKedi eti insanı güzelleştiriyormuş
Çok güzel cümleler kuruyorsun :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatil icin falan gelirim
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılotele gideriz pinekleriz. D
Cevap sahibi+1 yılsiz gururu kırılan bir kız degilmiydiniz oralaramı gideceksiniz =)))
Cevap sahibi+1 yılsizdemi oradasınız ben sizi İstanbul'da filan sanıordum çünkü.
Cevap sahibi+1 yılaslında oraya hiç gitmedim gitsemde öyle yapardım :)) oranın neyi meşhurdur?
Cevap sahibi+1 yılçok dogru aslında kültürlerine ve geçmişine çok sağdıktır birkaç belgesel izlemiştik zamanında
+1 yılHayır.
01 YorumlaMende isterem
03 Yorumla
+1 yıl:D hemde çokk
06 Yorumla- +1 yıl
:D tabi tabi inşallah :D
- +1 yıl
e tabi bir azeri takıntımız var da.. :D
- +1 yıl
:))
istedim
03 YorumlaHayır.
11 Yorumla
+1 yılHayır gerek yok...
11 Yorumla
+1 yılIstemezdim
03 Yorumla- +1 yıl
Sagol ay giz gelirsem orda kız arkadasım var onun yanına gelirim :) Azerbaycan i seviyorum yanlış anlama
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok isterdim
00 Yorumlaİsterim
05 Yorumlaantalya yetıoo
01 Yorumladaş yağır menene
08 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!