Cocuklarimi göstermek istemiyorum haklimiyim?

Teyzeleri yeni dogum yaptigimdan beri yanimda halbuki dedim ona ben dogumdan en az 2 hafta kimseyi görmek istemiyorum diye ama hergün geldi evime istemedgim halde hergün dir dir yapti niye dahnik burasi camlar niye temiz degil vea beni sinir eti bebekle dedim 1 ay disari cikmicam ama doktora gitik mecbur ondan sonra yemek yemeye gitim kocamla kizdi niye cikarion diye bagirdi

sürekli karismak istiyor kendi cocu yok hic bir biligisi yok hep onun internete yazdiklari ilk ne gelirse o doguru sürekli beni stress ediyor

sütüm de kesildi onun yüüznden piskoljik baski kocam evdeyken diom saat 3 gibi gel o diyor niye 12 gibi gelemem bütün planlarim bozuliyor benimde isim gücüm var diyor
ksvga cikariyor 12 de gel diyorum 3-4 e kadar beni bekletiyor gelmiyor bi türlü yani ilaki sinir etcek beni bu halimle biktim yeminle oglumu kucagina aliyor bak oglun üstümde yatiyor bak mememi eliyor gibi seyler diyor hastami nedir bebegim kocam gibii kokiyormus bebegimle foto cektirio bebek ona bakarken bak kocan gibi bakiyor diyor sizce normal mi gecen gelmee dedim bebek biraz huysuz diye engeledi beni

Cocuklarimi göstermek istemiyorum haklimiyim?