Teyzeleri yeni dogum yaptigimdan beri yanimda halbuki dedim ona ben dogumdan en az 2 hafta kimseyi görmek istemiyorum diye ama hergün geldi evime istemedgim halde hergün dir dir yapti niye dahnik burasi camlar niye temiz degil vea beni sinir eti bebekle dedim 1 ay disari cikmicam ama doktora gitik mecbur ondan sonra yemek yemeye gitim kocamla kizdi niye cikarion diye bagirdi
sürekli karismak istiyor kendi cocu yok hic bir biligisi yok hep onun internete yazdiklari ilk ne gelirse o doguru sürekli beni stress ediyor
sütüm de kesildi onun yüüznden piskoljik baski kocam evdeyken diom saat 3 gibi gel o diyor niye 12 gibi gelemem bütün planlarim bozuliyor benimde isim gücüm var diyor
ksvga cikariyor 12 de gel diyorum 3-4 e kadar beni bekletiyor gelmiyor bi türlü yani ilaki sinir etcek beni bu halimle biktim yeminle oglumu kucagina aliyor bak oglun üstümde yatiyor bak mememi eliyor gibi seyler diyor hastami nedir bebegim kocam gibii kokiyormus bebegimle foto cektirio bebek ona bakarken bak kocan gibi bakiyor diyor sizce normal mi gecen gelmee dedim bebek biraz huysuz diye engeledi beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok bilmiş belli ki en iyisi uzak durmak psikolojisi bozuk birisi
Evet kocam da bıktı evime de yeni tasindik 8 aylık hamileydim düsün mobilyalari bile ben kurdum kocamla okdr yoruldum aylarca kimse bana yardım etmedi
Hadi bikere cami sildi 3 ay sonra 😂 ama temiz degildi ben öyle silsem dir dir yapar onuda sildi ki aileme diyebilsin ben yardım etim diye
Demgesiz midir nedir sorumluluk duygusu hic yok benim baldız var ona benzettim bir an. Söyle ona evlenmesin kocasına yazık olur
Sevgilisi kaç senedir evlenmiyor hamileydi daha yeni aldirdi
Madem cok düşkün bebeklere neden aldırıyor demi doğursun baksın
Bakmaz ki bu da allahin sopasi ben hamileyken neler neler dedi çok rencide eti beni yok 2 sene emzir yoksa kötü annesin diye ben dogum yaptimgün aldiridi
Bebeğim dogudu sakin mama verme dedi hurma ye sütün gelsin dedi bebegim ac kalmis iyki dinlemedim 1 hafta sonra verdim ek mama yoksa onun lafiyla bebegimi aç birakcaktim
Üstüne kaç yasina gelmis annesi süt vermedi diye hastaliklari için annemi sucliyor ama hasta bile değil 😂😂😂😂 kafadan o ayri
Sen suçluluk falan duyma ne yapsan haklısın gelmesin uzak dursun nasıl kardeş boyle
Evet ama icimi yio şimdi aldirdi diye bebegi göstermiom diye çok üzüliom sanki ona kötülük yapiomusum gibi
Hayır ya ne alaka doğursaymış takma kafana kac aylık bebek Şu an
Sagol takmamaya caliscam şimdi 3 ay oldu
İlk cocuk mu
3 tane var
Masallah bu ne hız. Bana bi yazar misin 2 dakika?
Cok kısa bisey soracam
İlginç biri gelirse kapıyı açma
Tek sorun ben Şu an kötü müyüm diye icimi yiom bebekleri göstermiyorum falan diye üzüliom yinede
Kocan nşye sana bağrıyo hayırdır yeni doğum yapmışsın lohusasın
Hayır cocuklarin teyzesi yani bagriyor bana kocam da istemio evde
Misal geç gel diom kocam uyio o saate geç gel deyince bagirio
Haksızsın
Neden
Normal mi onun yaptigi