Bir erkegin eşinin yanında başka bir kadına iltifat etmesi normal mi ne anlamliyim?

Eşimin amcasının oğlu düğünde karşı karşıya geldik yanında eşide varken düğünde en güzel giyinen en güzel sen olmuşsun dedi sonlara doğru sesi titredi hissettim bende gözüne bakamadım tessekkur ederim deyip gdyorken eşi neden ben güzel değil miyim diyordu neyse biz izindeydik bizim eve gelme niyetleri varmış eşim işi nedeniyle döndü ben ailemin yanında kalcaktim bir kac gün daha bana haberleselim seni ben götüreyim dedi yine eşinin yaninda esinin suratı asikti adam benden 7 8 yaş büyük abi dedgm biri bu yaptığı normal mi

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bana cok güzel olmuşsun diyen eşimin amcasının oğlu eşim yanımda yoktu ona söz etmedim daha sonra seni eve ben götüreyim falan diyince bizde kalacaklarını öğrenince de pek guvenmedim istemiyorum gelemelrini bu yüzden bir erkegin bu derece yakınlık göstermesi normal mi sormak istedim sadece büyük kavga sebebi eşime anlatsam
Bir erkegin eşinin yanında başka bir kadına iltifat etmesi normal mi ne anlamliyim?