Hz. Isa. ". Rahman ve Rahim olan Allahin. Adiyla". Denis midir?

Bir isyeri. sahibi degerli bir abimiz. patronumuz... Hristiyan bir. Bayanla evlendi ve. Bayani musluman. Yapti. Musluman. Olmasina. Sebep oldugu icin o ve. Muslumanligi. Kabul Eden Hanimi. Cennete gidecekler. Bu musluman. Olan hanim. Kardesimiz. Yusuf. Islami takip ediyor neyse bana. "Hz. Isa. Konusmalarinda. Rahman. ve Rahim olan. Allahin adiyla" ... demistir diye bilgi. verdi.. bende ona. Dememistir diyemedim? Acaba. Yeni. Kabul ettigi muslumanlik hakkinda. Yalnis. Bilgi mi almistir? Dogru mudur bu. Ogrendigi? (. Ben. Esinin yaninda calistigim. ve. Ona olan saygimdan dolayi. itiraz. edemedim. cunku. bilmedigim konu bu sadece. ". Hz Isa, yi. Allah. Peygamber olarak gonderdi". bunun biliyorum ve Eminim. Ama hz. Isa, nin. Ne dedigi hakkinda hic. bilgim yok )... dogrumudur. eski patronumun haniminin soyledikleri?

Güncellemeler
1 yıl
Muslumanligi. Kabul etmis. Yengemizin. Dedigi ". Rahman. ve. Rahim olan. Allahin adiyla". Needed soyleniyor? Bir. Dua. Baslangici mi? Yoksa bir. Peygamberin. Konusmasina baskerken soyledigi. Bir. Baslangici midir?
Güncellemeler
1 yıl
Rahman. Ve. Rahim olan Allahin. Adiyla... Bu nhz. Muhammed. Soylemis midir
Hz. Isa. ". Rahman ve Rahim olan Allahin. Adiyla". Denis midir?