Güncellemeler
1 yıl
Muslumanligi. Kabul etmis. Yengemizin. Dedigi ". Rahman. ve. Rahim olan. Allahin adiyla". Needed soyleniyor? Bir. Dua. Baslangici mi? Yoksa bir. Peygamberin. Konusmasina baskerken soyledigi. Bir. Baslangici midir?
Güncellemeler
1 yıl
Rahman. Ve. Rahim olan Allahin. Adiyla... Bu nhz. Muhammed. Soylemis midir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demediği ne malum, madem peygamber olduğunu kabul ediyorsun ve aynı yaratıcı tarafından vekil tayin edildiğine göre neyin tereddütünü yaşıyorsun
Eski patronumun degerli esi sonradan. Muslumanligi. Kabul etti. bu bilgiyi. bana o verdi.
İnan bana Müslümanlarının çoğu körü körüne inanıyorlar çoğu dini bile bilmiyor
Benim sasirdigim hz. Isa. Hic onu. Gonderen. Allah, in. Ismini bu sekilde agzina almismidir? Bunu. Ogrenmek. Istiyorum
Kral Kobra. sana ozel bir. Soru. Amedlisin. Ben orada askerlik. Yaptim. Amedin. Icinde. Degil. Silvan. Ve. Batman. arasindaydim. Kocas daglarinin. Orada. ve. Orada. Yezidi koyleri vardi. Koylerde. " Tavus". Kuslari serbestce. Gururla. Dolasiyorlardi orada genc. Turkce bilen. bir arkadasla. Yezidi inanci. Hakkinda. konusmustum. Cok tatli bir aniydi.. sen. Amedli. Olduguna icin bilirubin diye soruyorum. Yezidilerin. inanci ve. Tavus. Kuslari. Hakkinda. bilgi. Biliyormusun?
KralKobra. Cok yalnis gitmis. Telefonumdan dolayi.. senin. Amed, de. Yezidi. Koyunde sadece bir genc. Turkce biliyordu. Onun dedikleri cok ilgincti inanislari hakkinda. senin dusuncenle. Karsilastirmak. istiyorum. Cunku. Sende Kurtsun. Onlarda Kurt. Meraktan ogrenmek icin. Soruyorum. Kusura bakma. Sagol.
Onları tavus kuşunu kutsal olarak görürler, onların inancında şiddet yoktur
O tanidigim. genc. Neden kutsal gorduklerini anlatmisti. ve. BedirKhanin. Kocaslara da geldiginden bahsetmisti. bana Ahmet kayanin. Bedirhan. Adli sarkisinin ona Yani. BedirKhan, a. addediligini. soylemisti. din haricinde diger Kurtlerle. Kurt. buyuklerine. ayni duygulari paylasip gurur duyuyorlardi
Çünkü Kürtlerin geleneğinde durduk yerde başkasına zulm etmek ve şiddet yok
Anladim. Ne guzel o arkadasin is Jan, di ". BedirKhan. Mor daglarin Krali. BedirKhan deli deli heyecan BedirKhan ah. BedirKhan". diye. Kocaslara. gelmis BedirKhani. Ahmet. Kayanin. sarkisi ile anmisti. ne guzel anilardi. Kocaslar ve. Misafirsever. Jan.
Yukarida " ismi". Yazmistim. is diye gitmis. Ozur
Ve. Bedirxan. Olacakti. buyuk insanlarin adinin. yalnis gitmesi. Kabul edilmez. Bedirxan. Dogrusu. olacakti. Kusura bakma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!