benim eski sevgilim vardı ben ona iliskimizde acık sacık fotoğraflarımı göndermistim biz ayrıldıktan sonra hepsini sildigini söylemisti aradan 5 ay gecti 4 gün önce adıma bir hesap acılıp arkadaşlarıma akrabalarıma aileme istek atılmıs ve fotoğraflarım orada paylasılmıs birde numaramı yazıp altına sıkıldıysanız arayın konusalım yazmıs ailem görünce cok kötü oldum kimsenin yüzüne bakamıyorum akrabalarım arkaslarım arayip durdu
ertesi gün savcılaga gittim sikayetcide oldum
sorusturma acılır ama elinde o kisinin yaptığına dair bir kanıtın olmadıgı icin dosya takipsizlikten düser dediler zaten kimsenin yüzüne bakamıyorum birde onun yaptigi yanına kâr mi kalicak mental olarakda cok kötü durumdayım akıl verir misiniz lütfen
ertesi gün savcılaga gittim sikayetcide oldum
sorusturma acılır ama elinde o kisinin yaptığına dair bir kanıtın olmadıgı icin dosya takipsizlikten düser dediler zaten kimsenin yüzüne bakamıyorum birde onun yaptigi yanına kâr mi kalicak mental olarakda cok kötü durumdayım akıl verir misiniz lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni iyi anlıyorum
Fakat tam aksine şu anda daha iyi hissetmeli daha dik durmalisin
Başını asla yere eğme
Ne yaptiysan o an yaptın, ve sana bunu yapan sana zarar vermek için yapıyor
Ve onun zarar vermesine katkı sağlayan, vesile olan anan baban bile olsa restini cekmesini bil.
İyi la ne güzel dünya
G. tun birisi gelip senin fotonu yayip ifşa edecek
Bunu görenler de bu g. tlugi yapanı değil
Seni yargılayacak
Ne güzel dünya. Asıl düşman o yargılama yapanlardir unutma.
dün gece kuzenimle birlikte tatile geldik kafam dagılsın diye icimde ne heycan ne heves hic birsey yok cok utanıyorum ailemin yüzüne bakamıyorum kactım resmen evden icimde kocaman bi öküz var sanki teyzemlere dayımlar kuzenlerim herkes biliyo benim hakkımda neler düsünürler üstelik ben birde tesettürlüyüm kendimden cok utanıyorum
Yahu olan olmuş
Sen yine başını dik tut
İnan bana kimse masum degil
Savcılık bulur üzülme sakın ip adresinden her şey cikar
tanıdıgım avukat vardı kendisi dedi siber suclara versende pesine düsmezler böyle olaylar cok oluyor bosuna kendini yormus olursun olumlu bir sonuc alamazsin dediler cok üzüldüm
Hiç belli olmaz sen aç dava yi bir ilekce yeterli
😮😮😮