EŞIMIN ABISIYLE ORTAK ARABASI?

Arkadaşlar selam. Eşimle 2 yıldır evliyiz. Esimin bekarlık zamanında abisiyle almış olduğu ortak bir araba var. Sevgililik döneminden biliyorum çoğu ödemeyi eşim gerçekleştirdi onun hakkı çok daha fazladır ama onların arasında olan bir şey bu beni ilgilendirmez tabı. Benim sorunum eşim bana sürekli evlenince ortaklığı ayırırız gelen parayla kendimize güzel araç alırız diyordu 1 senedir artık bende satmasını istiyorum çünkü ortak araç ve sonuçta abisiyle evleri artık ayrı tamam. Araç genelde bizde duruyor abisinin de hakkını yemek istemem elinden geldiğince bize vermeye çalışıyor fakat mesela sabahları ikisininde. işe. gitmesi gerekiyor haliyle bazen eşim erken kalkıp gidip abisini alıp işe bırakıyor ordan kendi geçiyor vs teferruatlı bir hal anlayacağınız, bende son zamanlarda artık satalım diye ısrar ediyorum çünkü yeni ehliyet alıyorum kendi aracım olduğunda sürekli alıp istediğim heryere gidebilirim fakat ortak olunca kafama göre alamam abisine lazım olduğunda ben ne yapacağım. Bir düğüne gidecek oluyoruz abisinin de. baska bir yere gitmesi gerekiyor araba bulmaya çalışıyoruz falan pek akıl işi değil yani. Eşim satmak için girişimde bulundu bazı platformlara koydu aracı. Araç 250bin yapıyor ortak olduğumuz için 125 bize kalıcak. kenar da da belli bir birikimimiz var yine güzel bir araç almayı hedefliyoruz fakat eşimin ailesi gelmiş diyor. ki bu arabayı satmayın abiniz de arabasız kalmasın gidin bir tane daha ortak ufak bir araba alın dönüşümlü binersiniz. Bana inanılmaz saçma geliyor, benim hevesimde belli bir araba markası var ve bütçemde var Ayrıca abisi de kalan parayla tek başına güzel bir araba alablr ortak araç inanlmz zor eşimde son zamanlrda bu fikri sunmaya başladı biz birikimimizle kendimize araba alalım diğeri kenarda dursun diye ama ben nedn hevesimden vazgeçeyim ki bende brikimi kolay yapmadım. bu sefer ben kendi pramı hrcayacagım bu ortak aracı da nslsa arabnz var dye esimin ailesi sattırmayack sürekli onlar kullanıcak. Esimi nasıl ikna ederim satması için
EŞIMIN ABISIYLE ORTAK ARABASI?