iş arkadaşlarım: ne kadar merak ediyoruz dediler 3 kişi zorla tutup baktılar. okul arkadaşlarım: beden dersi öncesi soyunurken indirdi bir arkadaş aniden.
cinayetetten kasttetiğim şu bana komplo kurup toplumdan izole etmek, değersizleştirmek, savunmasız halimden faydalınıp bana plan yaparak öldürmek, sahipsiz birisi olduğum için de kimsenin ölmemi umursamaması gibi bir durum.
iş arkadaşlarım benimle uğraşıyorlar, iş arkadaşlarım benimle alay ediyorlar, hakaret ediyorlar, taciz ediyorlar, beni takip ediyorlar, takip ettiklerini ima da ediyorlar, benim özel görüntülerimi internete koyacaklarını söylüyorlar, hatta bir iş arkadaşım int*har etmemi tavsiye etti. Ben intihardan çok iş arkadaşlarıma düşmanlık hissi hissediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu zamanda gelecek kaygısı
anı yaşamak düşüncesi faydalı mı
herkes yaşayamıyor ki
anladım bağımlılığa da yol açabilir
işin kendisi zorlamıyor ama
zorlasada sorun etmiyorum
Sünnet knk
O nasıl oluyor?
Sen kaç yaşında sünnet oldun?
çok oldu
Knk işte kaç yaşında
10-15 yıl olmuştur
Mesela sünnet olmasaydın bu yaşta sünnet edilmek ister miydin
bilmem ki zaten sünnetliysem nasıl kesecekler?
Sünnet olmadıysan diyorum işte
oldum
Tur ki olmadın,, şimdi olur muydun
Olurum.
Ortalık yerde sünnet olmak isterdiniz yani
görenler düşünsün.
Utanmazsın yani
sonuçta benim suçum değil
utansam da intihar etmem
Cinsel bölgenin alenen görünmesi swnşn için sorun değil yani
ben böyle bir şey istemem ama göründü diye de intihar etmem
Hiç birisi senin pantolonu vs indirdi mi veya çıplak kaldın mı bir şekilde
iş arkadaşlarım bir de okul arkadaşlarım yapmıştı.
Nasıl oldu olay kısaca anlatsana
iş arkadaşlarım: ne kadar merak ediyoruz dediler 3 kişi zorla tutup baktılar.
okul arkadaşlarım: beden dersi öncesi soyunurken indirdi bir arkadaş aniden.
Gören oldu mu
evet hatta iş arkadaşlarım gizli kamera ile görüntüleri çektiklerini ve internete koyacaklarını ima ettiler.
Özele gelsene
mesaj gönderemiyorum 3 xper istiyor
İstek at knk
attım
Anlamsızlık
melankoli, nihilizm, varoluşsal sorunlar
KALİTESİZ YAŞAM
ekonomik zorluklar, tıbbi rahatsızlıkdan olabilir
Aynen de öyle birde üstüne aile sıkıntıları falan da varsa çok zor
şöyle düşünelim: işsizlik + evsizlik + sosyal dışlanma gibi şeyler
Evet tam olarak böyle
Ama herkes intihar etmez bu koşullarda bile.
Eden var maalesef şahit bile olduğum var
Daha iyi koşularda da intihar edenler var
Var tabiki yok demedim
İntihar etme nasıl engellenir?
Neden sordun?
ben de intihar düşüncesi yok ama hayat koşullarım kötü olabiliyor daha çok anksiyete, panik var bende
Ee bende de var bunlar takma bunlara ya kendin ol kendini dinle her zaman iç huzuru bul
Ben zaten korkarım intihardan falan, insanları umursamamak iyi olabilir.
Aynen de öyle kimseyi umursama çok konuşurlar ama hepsi boş.🫡
Geçen birisinin beni intihar etmem için teşvik eden yorum attığını düşünüp o kişiyi emniyete şikayet ettim.
İyi yapmışsın öyle yorumları görünce çok ta takma
Araştırma yaptım bu tarz zor durumlardan en az psikopatlar etkileniyormuş, psikopat sonradan nasıl olunuyor?
O kadarını da bilemem
Bencil olursam intihar eğilim azalır mı
Bencil olman intiharı düşünmeyecegin anlamına gelmez önemli olan senin intiharı kafadan silmen onu seçenek olarak görmemen lazım
intihar eğilimim yok zaten de, insanlar bana intihar etmem konusunda telkinler veriyorlar amaçları beni öldürmek
hatta beni öldürüp intihar süsü vermeleri hakkında da şüphelerim oluyor bazen
Kendini koruyabilirsin ve kimse öyle şeye cesaret edemez
düşününce çok savunmasız hissediyorum.
Bak bende senin gibi hissediyorum ama kendini koruman lazım dikkat et (kavgayı asla sevmem her zaman uzaklaşırım)
cinayetetten kasttetiğim şu bana komplo kurup toplumdan izole etmek, değersizleştirmek, savunmasız halimden faydalınıp bana plan yaparak öldürmek, sahipsiz birisi olduğum için de kimsenin ölmemi umursamaması gibi bir durum.
Sen psikolojik olarak etkileniyorsun bu arada
iş arkadaşlarım benimle uğraşıyorlar, iş arkadaşlarım benimle alay ediyorlar, hakaret ediyorlar, taciz ediyorlar, beni takip ediyorlar, takip ettiklerini ima da ediyorlar, benim özel görüntülerimi internete koyacaklarını söylüyorlar, hatta bir iş arkadaşım int*har etmemi tavsiye etti. Ben intihardan çok iş arkadaşlarıma düşmanlık hissi hissediyorum.
Çalıştığınız iş nedir
bilişimle ilgili meslek olarak
Hmm anladım pek umursama daha fazlası olursa şikayetçi ol
Ben yine zorluklara karşı pozitif bakıyorum önlem arıyorum ama çevremdeki insanları zorlukların olmayacağını söylüyorlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!