Ben 9 aydır nefes darlığı çekiyorum. Nefes darlığı yaninda carpintim var. Bunlar yetmiyormuş gibi burundan veya derinden nefes alirken başıma agrilar giriyor bu son 3 günde. Göze de vurmakta. Başımı cevirsem bile ağrı oluyor. Beynimde iskemik lezyon (kılcal damar tıkanıklığı var. ) Aynı şekilde 6 aydır 7/24 çınlayan kulak çınlaması da mevcut. Kulak çınlamasından, damar tıkanıklığından (3 senedir bu hastalık var. daha önce baş ağrısı yoktu.) kökü kalan ama agrmayan dış çürüğü mu ya da başka birşeyden mi anlamadım. Kafayı yiyecegim ya. Her gün bir yerde bir hastalik olur mu? Baş ve göz ağrısı. Bir bu eksikti. Şimdi de başım ağrıyor. İlaç almama rağmen gecmedi. Nedeni ne olabilir? 🤔
KBB ye gittim. Odyometriye onderdi. Sonuç Perşembeye göstereceğim sonucu ama odyometri ve ağrı ne alaka? Onu çözemedim. Bildiğim kadarıyla işitme kaybı var mı yok mu onu belirlemek için yapılıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nefes darlığı olabilir
Sizin yaşımızda birinden akıl almam lazım yardımcı olur musunuz
Aynı durum bende de var ya kulak çınlaması ile uyandım 2 haftayı geçti hala devam ediyor bende
Ben hastaneye gitmedim de
Hayır ben de gitmeyecektin ama bayağı ağrı oldu başımda. Göze de vurunca acaba kulak çınlamasından mi diye? Dün yarım saat uyuyamadım ağrıdan. Onun için hastaneyw gittim.
Ya ben kulak kristallerinden şüpheleniyorum bende gözümün önü kararıyor bazen
Baş dönmesi varsa ve sürekli devam ediyorsa gidin bence. Ben mide ilaçları kullanırken ayakta duramıyorum. Düşün elimi yüzümü yıkamak için duvara tutunarak lavaboya gidiyordum. O kadar kotuydum. Kristaller baktirdik. Çok şükür sağlam çıktı. İlaçları bıraktıktan sonra baş dönmesi geçti ama kulak çınlaması maalesef kaldı.
İnşallah o da geçer Allah acil şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim.6 ay oldu çınlama aralıksız devam ediyor. Size de inşallah.
İnşallah geçer teşekkür ederim 😊
Anksiyete mi var?
Allah a çok şükür o değil. Ama son 3 günde baş ve göz ağrısı beni çıldırtacak noktaya geldi. Zaten nefes darlığı ve carpintim var. Başka hastalıklarda var. Onları yazmak istemiyorum.
Geçmiş olsun. Odyometri ile nasıl bir alakası var ben de çözemedim. Tekrar bir mr veya tomografi çekilmesi daha uygun olur gibi. Ama asıl nefes darlığı fiziksel sebeple oluyorsa ona bakmak lazım. Çünkü nefes almaya çalıştıkça stres yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu da diğer sorunları tetikliyor olabilir.
Çok teşekkür ederim. Kalp ve akciğer temiz. Fakat midede problem vardı. Helikobakteri tedavisi gördüm. Ne olduysa ondan sonra başladı. İlaçları ben de bayağı yan etki yaptı. Nefes darlığı ve carpintim arttı. Baş dönmesi, bağırsaklarda ağrı, midede şişkinlik , kulak çınlaması, göğüste ve boğazda yanma. Şimdi de baş ağrısı ve göz ağrısı. Resmen vucudmun kimyası bozuldu. Vücudumda hep huzursuzluk var. Baş ve göz ağrısı olunca bugün doktora gittim. Kulaktan mi diye. Persmbeye bakalım.
İlginç, ilacı bırakın geçmesi lazımdı yan etkilerin. Detaylı bir kan tahlili de yaptırın mümkünse. Kalp ve ciğerin temiz olması iyi bir şey tabi. Yanlış anlamazsaniz siz biraz evham yapıyor olabilir misiniz?
Bırakınca*
Maşallah sağlık konusunda bayağı bilgilisiniz. 👏. İlk ay öyleydim ama zamanla geçti çok şükür. Mesela her sabah çarpınti ve nefes darlığı ile uyanıyorum. Burunda et olduğu için ağızdan nefes alıyorum. Bu da bogazimin kurumasına sebep olduğu için carpinti yapıyormus. Okula giderken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalarak gidiryorum 🙂
Mesela bağırsak floram bozuldu tedaviden sonra. Çok afedersiniz, özür dileyerek geita rengi bile degisti. İlaçlardan sonra kulak çınlaması hiç durmadi. Kullanırken başladı. Belki geçer dedim ama maalesef. Baş dönmesi hakeza öyle. Allah dan o geçti. Yani saymakla bitmez.
Burundaki eti aldirmaniz iyi olur, bağırsak için de turşu ve ev yoğurdu ayrıca lifli gıdalar tüketin bu dönemde hazır gıdalardan uzak durun. Allah şifa versin inşallah
Doğrusu mesleğinizi çok merak ettim. Bağırsak için söylediklerimizin aynısını doktor da söyledi. Burundaki et için de ilaç yazdı. Ameliyatlik değil dedi KBB uzmanı