Esimin ailesi cok Kötü - zehirli ablasi annesini gaza getiriyor !! Dogrusu nedir?

Eśim ve Ben 5 sendedir evliyiz. Evlenmeden evel zaten bir ablasiyla sorunlarimiz vardi. Ablasi borderline ve narsist birde ona cok düsgün. Ben Bile evlendim. O ara zaten ablasi tüm aileyi bana karsi zehirlemisti. Bunlari bile bile evlendim. Ablasi hep annesini ve diger kiskardesini hep gaza getirirdi ve doldururdu. Yüz yüze iyi ama Arkadan tersi. Bir sürü olay oldu Ben her zaman görmezden gördüm saygimla kaldim.

En son kücük bir olay oldu esim ve ablasi arasinda durduk yere anneside birden basladi bize tavir yapmaya. Aramadi, soguk davrandi neymis ablasina yanlis yapmis. maalesef bu olaya bir cok insan sahit oldu ve ablasinin cok yanlis yaptigini biliyorlar. Ama annesi ve ablasi cok iyi ikili. Ablasi annesini hep zehirliyor cok tehlikeli bir insan gercekten. Durum bu ki kayinvalidem esime hic hak vermiyor, hatta ona diyor ki: sen nankör sün böyle degildin bu laflari sana baskasi söyettiriyor. Yani sonsunda yine bana laf geldi ve beni hersey icin sucluyorlar. Esim tek huzur istiyor ama ailesi kendini sucsuz ve ezilmis görüyür. Kavgayi onlar büyüttü disardada herkeze söyliyorlaki torunlari göstermiyoruz.

Ne alaka? Yani anladiginiz hic suç kabul etmiyorlar. Durum cok kötü ya bis pes etmeliyiz o kadar hakaret yasadiktan sonra ve bunun sonu demekwki bende yine birsey olmamis gibi onlarla yasamaliyim. Siz ne diyorsunuz? Pes etsek hersey eskisi gibi olur onlar yapar biz görmezden geliriz. Kötüsü benim aileme bir ziyarete gitsek gözlerine batiyor. Hep biz biz Egoist insanlar kendi menfaatleri icin esimi zaten kulaniyorlar. Ama bir gün de annesine birsey olsa esim üzülür cok pisman olur.

cok merhamettli biri, ilk kez böyle kavga etti..5 sene o da sisdu hep istediklerini yapti ki huzur olsun

Esimin ailesi cok Kötü - zehirli ablasi annesini gaza getiriyor !! Dogrusu nedir?