Eśim ve Ben 5 sendedir evliyiz. Evlenmeden evel zaten bir ablasiyla sorunlarimiz vardi. Ablasi borderline ve narsist birde ona cok düsgün. Ben Bile evlendim. O ara zaten ablasi tüm aileyi bana karsi zehirlemisti. Bunlari bile bile evlendim. Ablasi hep annesini ve diger kiskardesini hep gaza getirirdi ve doldururdu. Yüz yüze iyi ama Arkadan tersi. Bir sürü olay oldu Ben her zaman görmezden gördüm saygimla kaldim.
En son kücük bir olay oldu esim ve ablasi arasinda durduk yere anneside birden basladi bize tavir yapmaya. Aramadi, soguk davrandi neymis ablasina yanlis yapmis. maalesef bu olaya bir cok insan sahit oldu ve ablasinin cok yanlis yaptigini biliyorlar. Ama annesi ve ablasi cok iyi ikili. Ablasi annesini hep zehirliyor cok tehlikeli bir insan gercekten. Durum bu ki kayinvalidem esime hic hak vermiyor, hatta ona diyor ki: sen nankör sün böyle degildin bu laflari sana baskasi söyettiriyor. Yani sonsunda yine bana laf geldi ve beni hersey icin sucluyorlar. Esim tek huzur istiyor ama ailesi kendini sucsuz ve ezilmis görüyür. Kavgayi onlar büyüttü disardada herkeze söyliyorlaki torunlari göstermiyoruz.
Ne alaka? Yani anladiginiz hic suç kabul etmiyorlar. Durum cok kötü ya bis pes etmeliyiz o kadar hakaret yasadiktan sonra ve bunun sonu demekwki bende yine birsey olmamis gibi onlarla yasamaliyim. Siz ne diyorsunuz? Pes etsek hersey eskisi gibi olur onlar yapar biz görmezden geliriz. Kötüsü benim aileme bir ziyarete gitsek gözlerine batiyor. Hep biz biz Egoist insanlar kendi menfaatleri icin esimi zaten kulaniyorlar. Ama bir gün de annesine birsey olsa esim üzülür cok pisman olur.
cok merhamettli biri, ilk kez böyle kavga etti..5 sene o da sisdu hep istediklerini yapti ki huzur olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer