Bu hayatta neden parası olmayan insan yerine konulmuyor herkes benim fakir biriyle evlenmemj bekliyor akrabalar olsun vs beni durumu iyi biri almaz diye düşünüyorlar ama denk geldi isteyen oldu hatta durumları çok iyi fakat uzaktan akraba akraba olduğu içinde benim evlenmemi istemiyorlar durumları iyi diye kıskanıyolar içten içe bu olmadı diye seviniyolar ama Allah büyük inşallah iyi kalpli durumu iyi biri çıkar benim kısmetim hepsi kudurur kalır tanıdıkları olmayınca bişeyler söyleyip etkileyemezlerde gerçekten tiksiniyorum baba tarafımdan bahsediyorum bu arada ama Allah büyük bi gün belalarını vericek diye umuyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok yanlış bir düşünce diyelim ki zengin biri ile evlendin paralı bir eş Allah’ın işi ya bir gece de battı ne yapacaksın boşanacak mısın? Eğer kendini layık gördüğün bir statü varsa ona kendin eriş eşini illa bulursun.
Öyle olunca seviniyolar içten içe ama zengin biri alsa delirir kudururlar
Onlar benim evlenmemi istemiyorlar istiyor gibi görünüp aslında istemiyorlar durumları iyi diye annemde dedi zaten istemezler dedi annem
Canım benim kimse için evlenme bırak ne düşünürlerse düşünsünler adama odaklan ya kötü bir karakteri varsa evlendiğine bin pişman olursan bunlar önemli ömrünün geri kalan hayatını sırf paralı diye gelişi güzel heba etme araştır ölç biç karakteri edebi sana uygunsa öyle seçim yap parayı beraber de yaparsınız işte asil o zaman kudururlar unutma bir kadinin en güçlü akraba savari karısına asik ve bagli olan kocadir.
Zaten çocuk takik bana sürekli o başka beklicem onu diyomus onlarda ne diyolarsa bilmiyorum bende nefret ettim çocuktan iyi aldatmaz kıymet verir istediğini alır diyolar ailem falan ama ben istemiyorum çocuğu çocuğu biliyorum zaten çocukluktan beri tanıyorum oyun falan oynardık çocukken ama
Ben istemiyorum o çocuğu beğenemiyorum
Sadece akrabaları böyle sevindirmek istemem
O yüzden taktım buna biraz
Çocuğu tıp yuzunden mi reddettin tıp dediğin şey düzelir sana bağlıysa bence bi düşün derim bu devirde sadık adam bulmak zor
Ya yok sadece o değil çocuk çok sakin ve biraz saf yani konuşkan girişken değil bende öyleyim ama o dahada suskun ben yine konuşur ederim ve bide çok sarışın ve ben sevmiyorum sarışın o yüzden istemiyorum yani güçlü birini bana sahip cikicak koruyup kollayacak birini istiyorum ben
Benim hoşlandığım tip o değil boyu aşırı uzun zayıf ve sarışın yani öyle diyim
Çok bebeksi bi suratı var
Yani canım ne diyim bilmiyorum aslında bu kadar çocukla aran yoksa üzülmemen lazım başka birini bulursun yani
Elde edebilecekleri bir çıkarları kalmıyor.
Doğru haklısın
Güzelsen zengin alır seni
Yani bakan çok oluyo dışarda ama burnum bozuyo bence biraz büyük ve kemerli onu yaptırsam dahada güzel olucam güzel görmüyolardır demekki ailede bi ben güzelim zaten
Esmermisin
Hemde üni kazanamadım okumadım lise mezunuyum ondan seviniyolar
Yok beyaz ten saçım. siyah evet
Tamam sen zengin bulursun bence burun önemsiz fit kal yeterli sen bana güven yav
Ama ben ortamlara girmiyorum evdeyim hep yani dışarı çıkmıyorum zengini nerden bulucam nerde görücem ortamlar bile farklı. d
Senin zenginlik anlayışın ne memur olsa yetmezmi 40 bin alsa
Yeter tabi benim öyle çok yükseklerde gözüm yok ama anneme göre durumu iyi biri bize denk gelmez öyle düşünüyor hep
Burcu ne annenin ve senin burcun ne
Balık