Ne oluyor hâla etkisindeyim?

Birazcik uyuyayim diye kestirdim 30 dk sonra uyandim fakat geri uyudum. Geri uyudugumda ise ruyamda uyandigimi aksam civari oldugunu babami kapida yolcu ettigimi ve salonun isiklarini yakmaya calistigimi fakat yakamadigimi gordum sonrasinda ise mutfagin isigi bir anda yandi ve babami aradim işinin kac saat surecegini ne zaman gelecegini sordum, gec saatte gelecegini soyledi bende bu sefer halamlara gitmek istiyorum dedigimde itiraz etti ve kapatti telefonun arama kismina girdigimde baska seyler cikiyordu buyuk kuzenimi aramaya calistigimda arayamıyordum bir numaranin ustune bastigimda (ustunde cuneyt abim yani buyuk kuzenimin ismi yaziyordu) aradim ve telefonu sesini hic duymadigim uykulu bi erkek acti ozur dileyip kapattim bir yandan çantamı hazırlamaya calisiyordum bir yandan da telefonda babami aramaya calisiyordum fakat sürekli onume sevgilimin resimleri cikiyordu. Evdeki kedim evde gorunmuyordu bir de. Bir anda nefes nefese uyandim, fakat ruyayi gercekten yasamisim gibi hâlâ etkisinden cikamiyorum ilk defa oldu neden acaba?
Ne oluyor hâla etkisindeyim?