Otelden otele değişir mini barın içindekiler. Biz Voyage'deyiz şu an ve alkol falanda var içinde.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Senin dediğin otel o kadar para alıp hizmet derecesine bakınca o da az bana gor değmez o da 😅 orada da 3 yil önce takılmışdim bunların ortası yok maalesef 🥺
Tamam tşkler bu da 5 yildiz ama ben daha önce Victor ne mine gittim orası harika idi yani ızgaraları Algida dondurmalari mangum kornet falan bunda hiç yok yani
Böyle olacagini bilsem Victor be mine ye giderdim orası buraya on basar oda 65 bindi yani ızgaraları falan Hamburgleri baliklari superdi bura sadece denize sıfır die geldim 🥶
Turizmde çalışan biri olarak söylüyorum. Minibar ve oda içi yer kaplamasına bakarak max 4 yıldızlı bir oteldesin. 55 bin tl de en az 10 günlük falan olmalı
😅😅 sen turizm de çalışan biri oldugundan eminmisin eğer sen bana bu kaldığım otel gibi otel bul 10 gecesi 55 bine hadi 10 geceyi boş ver 9 gece olsun sana 20 bin kafadan para vermezsem adam degilim Türkiye de Side de bana 9 gecesi 55 bin olan otel bul 5 yıldızli bu otel ama hadi sen 4 yıldızlı bul 9 gecesi 55 bin olcak ama 20 binde sana hediye
Yok ya 4 gece 55 gecelikler de o dedigin var ama onlar da aşırı pahalı oraya bakış oda değmez şahsen Belçika cikolatalari falan vardı mini barda orasi kosuyor yani bir ortasini bulamadim ya 🥶
Şimdi ayip olurya otelin hakkına girmeyim şimdi belki de başkalarina göre çok iyi otel şimdi ben isim verip kotuleyemem yani onlara göre de belki onlar hakli 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O kadar para verip derede boğulman daha ilginç
Ne demezsin 🙄
Otelden otele değişir mini barın içindekiler. Biz Voyage'deyiz şu an ve alkol falanda var içinde.
Senin dediğin otel o kadar para alıp hizmet derecesine bakınca o da az bana gor değmez o da 😅 orada da 3 yil önce takılmışdim bunların ortası yok maalesef 🥺
Valla Antalya Alanya arası bir otel var 5 yıldız günlük kişi başı 3 bin tl. Sınırsız yemek var kahvaltı açık büfe ne istersen
Hangi otel?
Adını söyledi unuttum ama öğrenirim
Tamam birinden tavsiye almadikca gitmicen aslında sonra pişman oluyor insan
Valla telefonda sahili falan gösterdi müthiş bısey 5 yıldızlı otel ben adını öğrenirim yazarım senden. Netten araştır
Tamam tşkler bu da 5 yildiz ama ben daha önce Victor ne mine gittim orası harika idi yani ızgaraları Algida dondurmalari mangum kornet falan bunda hiç yok yani
Anladım ben hic gitmedim o yüzden pek bilgim yok sadece o otelde arkadaşım çalışıyor
Hayırlısı sen ogrenirsen yazarsan birde orayı deneriz nasip kismet
Aynen ben sana yazarım kahvede okey oynuyor teli açmıyor yarın oraya gidecek çalışmaya izne. gelmis
Beklerim teşekkür ederim
Bira eksik bunda benim çalıştığım otelde bira vardı mini barda
Hangi otel o iyiyse Ağustos sonu birdaha gidecem ona gideyim burayi begenmedim
İzmir Selçuk ta palm wings epesus bey efendi
İzmir bana uzak ama aklımda olsun bir dahakine gidersem o otele gideyim teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
İyi akşam 😊
İyi akşamlar
Tuh sen gelmeden niye börek açıp sarma yapmamışlar ki
Onlar sahilde var sarma yok ama 🙄
🙄🙄🙄🙄
Ne bakion yani o kadar para alıp gazlı içecek sadece
O parayı nereye verdin hani il
Side de bir otel güya 5 yıldız ama ne alaka ızgara yok falan dondurma Algida ama Magnum yok kornet yok dandik Algida dondurma koymuşlar
Fiyatı çok pahalı haklısın gereksiz
Böyle olacagini bilsem Victor be mine ye giderdim orası buraya on basar oda 65 bindi yani ızgaraları falan Hamburgleri baliklari superdi bura sadece denize sıfır die geldim 🥶
55 bin mi? 2 aylık mı?
Aylık derken?
Turizmde çalışan biri olarak söylüyorum. Minibar ve oda içi yer kaplamasına bakarak max 4 yıldızlı bir oteldesin. 55 bin tl de en az 10 günlük falan olmalı
😅😅 sen turizm de çalışan biri oldugundan eminmisin eğer sen bana bu kaldığım otel gibi otel bul 10 gecesi 55 bine hadi 10 geceyi boş ver 9 gece olsun sana 20 bin kafadan para vermezsem adam degilim Türkiye de Side de bana 9 gecesi 55 bin olan otel bul 5 yıldızli bu otel ama hadi sen 4 yıldızlı bul 9 gecesi 55 bin olcak ama 20 binde sana hediye
Ben de jelibon bile vardı
Evet bazı oteller de var yanlız bu otellerin hiç birinin ayarı yok yani kimse aldığı paranın hakkına göre hizmet yapmıyor buna inan
Antalya'da neresi burasi
Side
Kaç günlüğü bu kdr peki
4 gece 5 gündüz
Gidilen kişi sayısı fiyatı arttırır mı, mesela 2 kişi gitsek yine bu kdr tutar mı, siz kaç kişi gittiniz
3 yetişkin 1 çocuk 2 kişi daha uygun. Çıkar ama şu an boş yerleri var mı bakmak lazım çok kalabalık otel
Anladım bilgiler için teşekkür ederim
Rica ederim
10 kişi mi?
10 kişi derken
55 bin tek kişilik fiyat mı?
kuru yemiş bile koymamışlar mı
Lobiye koymuşlar da odalara koymamışlar 🙄
Şaka mı bu?
Yoo şakacı değilim🙄
Ne olacaktı başka avokado mu koyacaklardı
Avokado sevmem koysa da istemem zaten
Koyduğu meyve suyuna bak 😁😁
Aynen ya o kadar paraya Capri koyar insan 🥶
Redbul bile yok vasat
Aynen öyle saçma yani
Yerler guzelmis :D
Bi de dandik marka koymamislar yine duzgun seyler
Ama kuruyemiş abur cubur yok 🙄
Evet eksik kalmis ama kotu degil...55k gecelik degildir heralde?
55 k gecelik olsa likorlu cikolata falan bisiler de koyarlardi heralde
Yok ya 4 gece 55 gecelikler de o dedigin var ama onlar da aşırı pahalı oraya bakış oda değmez şahsen Belçika cikolatalari falan vardı mini barda orasi kosuyor yani bir ortasini bulamadim ya 🥶
Puskevit, cerez biseyler koymalilarmis 14k az diil
Çerez lobide var ama odaya bir şey koymamışlar sırf içecek 🥶 neyse kazık girmedikce rızık girmezmis 🙄
Hangi otel orasi, gitmeyelim :d
Şimdi ayip olurya otelin hakkına girmeyim şimdi belki de başkalarina göre çok iyi otel şimdi ben isim verip kotuleyemem yani onlara göre de belki onlar hakli 🥺
Xjsjs bence tadini cikar eminim guzel bi yerdir
Güzel olmasina güzel istersen video resim atarım 🙄😅 sen karar ver
ne bekliyordun
Çikolata kek kuru yemiş falan da olsa fena olmazdi yani