Tükürük kokuyor sürekli bir bardağın içine tükürüyor ve tükürük kokuyor , kokuyorsun dedim sende pis kokuyorsun diyor anne her gün duş alıyorum roll on sürüyorum kokuyorsam yine duş alabilirim diyorum , sen duş al diyorum Allah uzun ömür versin diyip küfür ediyor ama girdiği odaya cidden pis koku yayıyor hem o bardak hem kendisi kokuyor
Üzmezseydğn Anneyi keşke / daha kibar bir şekilde anlatsaydın durumu 🥹
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlatıyorum hocam inanın ki ama bende bıktım 1 yıla yakın böyle doktora gittik doktor bişey yok diyor ve inanın bezdim yemek esnasında balgam kokuyor yemek yiyebilir misin
Dış fırçası macunu aldım saç boyası aldım saçini boyamamak için inat ediyor dişini fircalamamak için inat ediyor ben napabilirim, çocukluğumdan beri annem inatçı, geçen hasta oldu muz yedirmeye çalıştım yemedi 3 saat başında durdum yemedi napabilirim
Tabbi benim temizlik takıntım da anneme soylememde etkili oldu , ama cidden sağlık problemi olsa bunu sorun etmem ama doktor bişey yok diyor ben napacam bu durumda
Sebep yemek yerken kusacak gibi oluyorum , gerçekten rahatsızlık olsa asla yüzüne vurmam ama doktora gittik doktor sorun yok diyor kasıtlı olarak tukuruyor
Çalışıyorum 1 senedir uğraşıyorum içimde şeyh var diyor psikiyatriste götürmek istiyorum gelmem diyip inat ediyor, ben psikiyatristle konuşuyorum annemle konuşuyor benim kızım uyduruyor ben öyle şeyler yapmam aboo bismillah diyor öyle şey olur mu psikolog hanım diyor , bana başka çözüm bul uygulayayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üzmezseydğn Anneyi keşke / daha kibar bir şekilde anlatsaydın durumu 🥹
Anlatıyorum hocam inanın ki ama bende bıktım 1 yıla yakın böyle doktora gittik doktor bişey yok diyor ve inanın bezdim yemek esnasında balgam kokuyor yemek yiyebilir misin
Eczanede ağız için jeller var? Tedarik edip Onlardan kullanmasını önerseniz?
Kaç yaşında Anne?
47 ama işte doktor onerirdi onları adam sorun yok diyor
Sorun yok dediyse? Hocam siz kendiniz extra olarak alın? Ön ayak olun anneye dişlarini fırçalaması için? Periyodik olarak
Dış fırçası macunu aldım saç boyası aldım saçini boyamamak için inat ediyor dişini fircalamamak için inat ediyor ben napabilirim, çocukluğumdan beri annem inatçı, geçen hasta oldu muz yedirmeye çalıştım yemedi 3 saat başında durdum yemedi napabilirim
Annenin zayıf yönleri var mı hocam? Onları kullanarak ilerleme sağlayabilirsiniz?
Annem çok gözü kara bir insan yonetilmeyi sevmiyor belki de inadı bundan
Anladım hocam
Yaşıda genç daha oysa Ellerinden öperim saygıyla annenin 😌🌸
Yani alınmış olabilir
Tükürük kokusu nasıl oluyor ben onu anlamadım 🙄🙄
Balgam tükürük karışımı 😁
tamam sakin dur bir şeyler yiyorum 😂😂
1 yıl boyunca hep bu kokuyu çekiyorum bide sen düşün ahahhajajaja
Ben çevremde öyle insan barindirmam ya temiz olacak ya bana uzak olacak
Tabbi benim temizlik takıntım da anneme soylememde etkili oldu , ama cidden sağlık problemi olsa bunu sorun etmem ama doktor bişey yok diyor ben napacam bu durumda
Annelere denir mi öyle
Uyarmak zorundayım misafir geliyor gittiklerinde dalga geçip gulecekler
Kibar bir şekilde deseydin
Söylüyorum ama 1 yıla yakın böyle doktora gittik sorun yok diyor
Senden olmaz.
Sebep yemek yerken kusacak gibi oluyorum , gerçekten rahatsızlık olsa asla yüzüne vurmam ama doktora gittik doktor sorun yok diyor kasıtlı olarak tukuruyor
Senden olmaz.
E neden tükürüyor söyle empati kurayim
Sıçsa bile o senin annen. bunu buraya yazana kadar çözüm üretmeye çalışabilirsiniz
Yok ben tiksiniyorum diyorsan bari kadına eziyet etme. evi terket de alem delikanlı görsün..
Çalışıyorum 1 senedir uğraşıyorum içimde şeyh var diyor psikiyatriste götürmek istiyorum gelmem diyip inat ediyor, ben psikiyatristle konuşuyorum annemle konuşuyor benim kızım uyduruyor ben öyle şeyler yapmam aboo bismillah diyor öyle şey olur mu psikolog hanım diyor , bana başka çözüm bul uygulayayim
Allah yardımcın olsun
Olsun o zaman