Nişanlımla istemeden ailemiz yüzünden ayrıldık ve birbirimizi çok seviyoruz. bu konuyla ilgili fikirlerinizi söyler misiniz?

Merhabalar, 1 yildir nisanliydik ve yasimiz 30. 2 ay sonra dugunumuz olcakti, her sey nerdeyse hazirdi. Evimizi duzluyorduk, dugun alisverisi yapilacakti. Her sey bayramda oldu ve bitti. Bayramda kiz gormeye gelmediler, ve ailesinin dusuncesi soyle oldu, onlar gelsin bu seferde biz gitmeyelim (ama adette oyle degil !) Sonra ertesi gun bayramin 2 inci gun annesi aradi ve anneler telefonda tartisdi, annesi ne diyon bitsin mi dedi peki, o zaman annem karsiligini verip bitiriyorsan bitir ne tehtit ediyosun dedi... 1 gun sonra geldiler bize aslinda duzeltme amacina, ama her sey daha kotuye gitti (annem evden ciktiydi gormek istemedi onlari sakinlesmek ve bitirmemek icin), ama annesi susmak bilmedi ve konuyu cok uzatti cok tartisma oldu babamla tartisdi annemi sucladi. Biz nisanlimla agladik herkesin onunde tutamadik cunku kotuye gidiyordu farkindaydik. Giderken "biz yapici olmaya geldik duzeltemeye geldik" dendi ve gittiler. Babam ara verelim herkes sakin dursun dedi, sakince 1-2 hafta sonra konusuruz duzeltiriz diye dusundu. Nisanlim sabah kalkip mesaj atti bitsin diye ailesi ile tartisti galiba ve onlar bitirmek istedi, zorlamak istemedim ve tamam dedim magdemki istiyosun, sonra cok pisman oldu ve ailesi yuzunden baski altinda oldugu icin soyledim dedi seni tekrar kazanmak istiyorum cok seviyorum vazgecemem felan filan... ailemle konustum ve herseyi soyledim, bu sefer onlar baski yapip "cocuk oyunca degil, ne bu bi evet bi hayir" dediler... istiyorsa gelsin istemiyorsa gitsin dediler. Sonra konustum onunla ve kendisi dedi gelecem 1 gun sonra ailenle tek basima konusacagim, sonra ailem bi ortak yol bulucak (tabi gelecegini soyledi buyuklerine). Bu sefer ogelmeden babam birden bire vazgecti, cunku onlarda ses yok ne bi arama ne sorma (yuzukler hala takili). Bitsin diye mesaj yazdirdi, ve oda 2 kelimeyle tamam bitsin dedi. Ertesi gun tuttumuz evde bulustuk annem babam ve onun babasi, ve bizde halen bi umut var ki nisanlim beni savunacak yumrunu vurup ben kizi istiyorum demesini cok bekledim, ailem raziydi oyle deseydi ama o terasa cikti babasi cik git dedi diye aglama ne o aglamak demis... oda dinledi yuzugu cikardiydi bile, bende caresiszce cikardim, babasi bize karsi cok sert davrandi, halbuki o raziydi bu evlilige o gun tartisinca yine raziydi sonra biseyler oldu demekki... Bundan sonra yine umut vardi bende, ben cok caba gosterdim ailemi karsima aldim konustum anlattim her seyi, ama o hic caba gostermedi ve kisacasi ailesini dinledi artik eskisi gibi olmaz aileler dedi vazgecmek zorundayiz dedi ilerde aramizda bunlar sorun olur diye dusundu. Toplam 1 hafta surdu bu mesele ve biz geceleri mesajlasip hic uyumadik agladik her gun. Beni kaybetmek istmedigini, bana cok deger verdini ne kadar cok sevdigini soylerdi hep zaten, cok sevdik gercekten ve hic sorun yoktu aramizda, 1 ay oldu ve ben halen cok kotuyum... neden boyle oldu sizce? neden caba gostermedi kendisi pesimden gelmedi?

Nişanlımla istemeden ailemiz yüzünden ayrıldık ve birbirimizi çok seviyoruz. bu konuyla ilgili fikirlerinizi söyler misiniz?