2 haftalik flortum 24 saat boyunca yazmadi interneti bazen acikti bazen kapali bende ters yaptım aninda vazgecti?

Bulusmamiz guzel gecmisti aradan bi kac gun gecti iste artik yanliz olmak istemedigini çocuğum olsun düzenim olsun istyorum bunu seninle yapcaz falan dedi iki gun sonra mesajima 1 gun boyunca cevap vermedi bende bana verdigin degeri görüyorum o telfonu elindeydi bir dakikani ayirip haber verme yazma luksune girmedin nasil davranirsan oyle karsilik alirsin dedim ozur dilerim falan dedi sonra bi kac bsey daha konusuldu bende sadece sana mi odaklaniym yoksa olsada olur olmasada olur dusuncesiyle mi hareket edym bunsan sonra dedim sen bilirsin dedi bana benimle evlenmek istedigini soyleyip hala kiz ekliyordu hesabina bnde sende digerleri nefsin icin guzel guzel konuşuyorsun ama gerisi yok hepsi sozde dedim sildim numarasni mesajima okey isaretini koymuştu hem suclu hem güçlü

2 haftalik flortum 24 saat boyunca yazmadi interneti bazen acikti bazen kapali bende ters yaptım aninda vazgecti?