7 ay oldu boschtan aldık filtresini temizlerken hortumdaki suyu kaba boşaltıyorum digeri icin altına havlu koyuyorum ki suyla temas etmesin paslanma olmamasi icin ama az bisey olmus yine fotograf koyucam daha iyi anlamanız icin garantiye girmez dimi umarım giderek artmaz cok dikkat ediyorum yakından bakarsanız görüceksiniz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni ise girmesi gerekir ama banyo gibi nemin olduğu yerdeyse girmez
yeni 7 ay oldu maalesef banyoda ama çok dikkatliyim kesin filtresini bosaltirken havlu dahi loysam kaçırmiştir
Banyo nemli olduğu için metal paslanir
ama hic bi yerinde yok sadece resimdeki olan yer büyük ihtimalle ben filtreyi boşalttigim zaman kaçırdı altına havlu seriyorum ama kaçmiş biraz demekki kafaya takarim hep
Sorun değil sadece o kısım ise
evet sadece o kısım banyoda olmasaydi servis cagiracaktim
Problem değil bir küçük boya uke dokunuş yaparsınız eğer evde yer varsa makinayı oradan kaldırın
maalesef başka yer yok kaynanayla alt ust oturuyoruz evim kapım ayrı başka yer yok banyo yine büyük ama çokta değil makinenin üstüne örtü örtüyorum acaba sprey boya yeterlimi beyaz kalem lemi boyasam kalıcı olmasi icin
banyoda duş kabini yok mu olsa makine de paslanma olmaz nem çok olursa elektronik parçalarda da paslanma olur
evet var banyoda duş kabini büyük ihtimalle filtresinin suyunu boşaltırken ordan su kaçırdı normalde orayıda havluyla korusaydim pas olmazdi kuçük zaten resime koymustum boya gerekiyomu acaba
için rahat edecekse boya vur ama bir araştır bazı boyalar var antipas özelliği var sprey boya bulabilsen onu uygula suya teması olabilme ihtimali olan bölgelere de spreyi uygula.
Girmez
Beyaz kalem boya alın paslı yeri boyayın
anladım peki tekrar aynısı olmaz mi ben şimdi bikaç günde bi filtresini boşaltıyorum hortumun suyunu kaba bosaltiyorum digeri icinde makinenin altina havlu seriyorum paslanma olmasin diye ama resimde gördüğünüz gibi ordan kaçırma olmuş
sizin dediginiz gibi yapsam sonra aynisı olmaz mi ki
O pas makinanın kapağını tuttuğu bölüm sanırım, züccaciyelerde kalem boyalar vardır metal için. Beyaz rengini al boya, pasa su değerse ve kurulamazsan paslanmaya devam eder.
normalde yoktu o resimde ki gördügünüz 1 hafta icinde farkettim su degmemesi icin elimden geleni yapiyorum filtrenin suyunu bosaltirken her yere havku koyuyorum bunun icin ama kaçırmış bi yerden
o resimdeki makinanın alt kısmi zaten görüyorsundur ayakları tutan yer
Değsin be kardeşim bu kadar stres yapma, pas olursa beyaz boya alırsın boyarsın belli olmaz)
ben biraz takıntılıyım eski makinadan memnun degildik o yüzden degistirdik özenle baktigim icin su kacirdi bi yerden demek ki daha dikkatli olucam cevaplariniz icin tesekkur ederim
Girmez