Tırnak Kenar Eti Yemek ve Tırnak Yemek Nasıl Bırakılır?

Tırnak yemeği 2018'de bıraktım. 6 yıl oldu. Öncesinde sürekli tırnak yediğim için tırnaklarım çok incelmişti. 6 yıl içinde tırnaklarımı avucumun içine değdirince batma hissi gelince hep tırnaklarımı kestim. Uzayıp takılmasına fırsat bırakmadım. Tırnak uzatmam ise Golden Rose Tırnak Güçlendirici - Nail Expert Black Diamond Hardener kullanmaya başlamama dayanıyor. Baz olarak sürüyorum. Oje sürmek istemiyorsam üzerine şeffaf oje geçip bitiriyorum. Tırnağı birden değil ama zamanla güçlendiriyor. Benim kağıt gibi parmaklarımı 1 hafta sürmesem bile kırılmayacak hale getirdi. Tırnak eti yemeği ise bırakalı 3 hafta oluyor. Bunu ise kaliteli bir tırnak pensi alarak çözdüm. Pens diyorum çünkü tırnak eti makası sadece tırnak dibini alıyor. Tırnak kenarları yıllardır yendiği için sertleştiğinden kenarları alamıyor. Sonuç olarak yine tırnak eti yiyorsunuz. Benim tırnak etlerimi yeme sebebim parmağıma pürüz takıldıkça yolma isteğimdi. Bazı yerler sertleşmekten nasır kıvamına gelmişti. Pensle bu yerleri aldıktan sonra parmağıma takılan pürüz olmadığı için sıkıntı olmadı. Dün çok stres yaptım, tırnaklarımı french yapacak kadar uzattım ama kesesim geldi. Uzatırken zorlandığım aklıma gelince dokunmadım. Başkalarına çok basit geliyor ama ben kendimi hatırladığımdan beri tırnak eti tırnak yediğim için bu alışkanlığı bırakmak benim için çok önemli. Sevgilerle.

Tırnak Kenar Eti Yemek ve Tırnak Yemek Nasıl Bırakılır?