Otobüse nasıl binilir? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

standartın çok üstünde bir maddi gelirimiz var. varsıl ve elit bir aileye mensubum. artık bu lüksten bu gösterişten çok sıkıldım ve halka karışmak istiyorum. hafta sonlarımı cemil büfede tavuk döner yiyerek geçirmek, tüm gardırobumu pazar malı abibas eşofmanlar ile doldurmak, macrocenter yerine bimden alışveriş yapmak, düğünlerde özel tasarım, en değerli kumaşlardan yapılma son moda kıyafetler yerine cafcaflı abiyeler giyip saçıma sim döktürmek için can atıyorum.
lamborghini arabamda giderken cezasını ödemek umrumda olmadığı için kırmızı ışıkta geçmek gibi bilindik zengin şımarıklıklardan vazgeçip, "üstü kalsın" deyimini lugatımdan çıkarmak istiyorum.
hatta yaz tatillerinde avrupa turu yapmak yerine; ailecek mangal keyfi yapma ve piknik esnasında şahin marka arabamdan ankarananın bağlarını açıp rötü başı dağıtma gibi çılgın fikirlerim bile var.
ama tüm bunlar için ilk aşama olarak halk otobüsüne binip o kesif ter kokusunu ciğerlerime soluyup halktan biri olmanın coşkusuyla kendimden geçmem gerekiyor! otobüslerin vip bölümü var mı acaba? nasıl binilir ve nasıl inilir? bu zorlu ve meşakkatli yolda bana gerekecek tüm bilgileri öğrenmek istiyorum... şimdiden teşekkürler.
Otobüse nasıl binilir? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?