Otobüse tek başıma hiiç binmedim çok panik oluyorum dershane yüzünden binmek zorunda kalabilirim
Nasıl biniliyor :d
Çok utanıyorum niye bilmiyorum benim gibi olan var mı
Nasıl biniliyor :d
Çok utanıyorum niye bilmiyorum benim gibi olan var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyük şehirde yaşıyorsan ve halk otobüslerine bineceksen bakkaldan kart çıkartman gerekiyor. Öğrenciysen daha sonra indirim alabilmek için öğrenci kartı çıkarabilrisin. İster halk otobüsüne bin, ister dolmuşa, kolunu kaldırmadan otobüsün durmasını istiyorsan şoförle göz temasını kesme ve otobüs yaklaşmaya başlayınca bir adım ileri ilerle (Bu teknik çoğu zaman işe yaratmıştır.) Halk otobüslerine her zaman ön kabından bin ve mümkün olduğunca arkada ol ki kolayca arka kapıdan çıkabilesin. Çünkü bazen ön kapıdan çıkış yasak oluyor. Birde mutlaka her halk otobüsünde ziller vardır. Zile basmazsan inmen zor. Şoföre söylersen de indirir ama bazıları ters olabilir. Zili koltuk direklerinde göremezsen tavana veya arka kapının üstüne bak. Zilden ses gelmezse panikleme. Orada bir yerde mutlaka "DURACAK" yazısı belirecektir. Normal dolmuşa bineceksen daha basit. Bin git.
Ne güzel anlattın
😁😂
İşte aileler çok korumacı davranıyor. Şimdiki çocuklar nasıl tuvalete gidiyor tek basına sasırıyorum. Neyse moovid uygulaması var onu telefonuna indir. Gideceğin yeri arattırdığında hangi duraktan hangi otobüse binmen gerekiyor hepsini yazıyor uygulama
Cevap
5Cevap
Şöyle anlatayım kartını basıyorsun ilk başta girişte. Sonra geldiğin yere en yakın durağa gelince düğmeye basıyorsun hepsi bu.
2 gun bin alisirsin korkma 😀
Boyle seyleri ustune giderek asabilirsin ancak.
Öyle mi diyorsun
Sağ ayağınla bin ve binerken telefonunda yallah şöför şarkısını açıp saygı duruşuna geç
Parayı da kafasına fırlatsam nasıl olur
Parayı alnına yapıştır şöförün
Yok göğsünün arasına sıkıştırayım adamın
2 basamak var ayağını kullanarak binip iniyosun karşim
Hadi ya
Ben de cok utangac biriyimdir ama otobuse binmek normal yani bdkle durakta istoyosan kulaklik olsun kulaginda akbilini bas geç hem bisey demeye gerekte yok ilerle sonra bukdar utaniyosanda orta kapida durki inmem kolay olsun😅
Çok heyecanlı :d çok kalabalık olur mu 😂
otobüse binmede utanacak ne var
Napayım elimde değil: (
o otobüsün içi senin gibi insanlarla dolu
insanın insandan farkı yok bunu hiç unutma
utanma bin otobüsüne ineceğin yeri de müsait bir yerde diyerek veya durakta diyerek belirt
kimse sana bağırdın da yok kulağımın dibinde söyledin de demez çünkü olması gereken bu
Artık istesem de istemesem de binmek zorundayım . d
Hayda ciddimisin
Valla ya
Nerede yaşıyorsun
Elazığ
İlk defa duyuyorum otobüse binmeye utanan birini
Sosyal fobi işte Naparsın bizde böyle sekiliz😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?