Beynimi susturmak istiyorum?

2021 de kpss ye girdim. 22de YL ile denedim yl bitince ben naptim dedim 1.5 ay duvar izledim depresyona girdim ağladım sızladı tabi sınav kötü geçti iptal oldu sevindim ama kısa süre olunca tekrar dejavu gibi oldu yine 1.5 ay keşke öyle yapmasaydım 3 ayım olurdu dedim bu sefer buna depresyona girdim. Yds ye kayıt oldum Yl yaptığım için ama hala kendi içimde depresyondayım annem zorla bisey yedirirdi. Kanser teşhisi kondu sonra ben pdr pdr dediler atanirim sandım sonra ek atamayı bekledim son 10 gün aile zoruyla çalıştım yine de sıralama ummaziya iyi geldi bu sefer de atanirim diye calismadim. Ama 2 ay kala kontenjanda olmadığımı öğrendim brn yine panik 22 senesinin aynısı. Duygular hisler sadece 2 boşa geçen 2 yıl. Iradesizim çok zayıfım. Her sene kötü geçen sınavdan sonra utançtan sucluluktan bu sene caliscam diye diye 4. Senem oldu ben yine burdayım vicdan azabından korkudan uyuyamadım. 1 hafta kaldı. Zaten 5 ay önce annem vefat etti babam desen yarı deli kendini düşünen tekrardan evlenmek isteyen biri zaten fakiriz de. Ev de köyde. Özele gireyim desen 2 otobüs binmen lazım. Aldığın para biter. Ben napicam. Nasıl bakicam. Bunları niye daha önce düşünüp calismadim. 4. Senesinde insan şansa bırakır mı? Sürekli bu düşünceler beynimde done done delircem yakinda. Boşa geçen 3sene 1 ay 2 ay değil. Ablam zaten çok kötü durumda annemin vefatı çok sarstı benim gibi bir kardeşi yanında kalıyor baba zaten zorunlu bekar iş yoruyor. Ona her baktığımda vicdanım beni mahvediyor. Annem bile belki benim yüzümden hasta oldu. Annemden önce de calismadim hasta oldu moral olsun diye çalışabilirdim yinr calismadim. Öldü yine calismadim. Hem çalışmayıp hem vicdan azabı duymama ne demeli. Müslümanı çok şükür ama ölsem aile bir rahatlar bir sorundan kurtulur gibi. O sınav kötü gecince cikicam yine bagiris cagiris çaresizlik utanç...

Beynimi susturmak istiyorum?