Kafamın içini susturamıyorum?

1.5 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzeldi ki çocuk o kadar ilgili o kadar güzel şeyler söylüyordu ki daha önce hiç duymadığım şeyler biraz hızlıydık o sire içinde her şeyi konuştuk günün her saati konuşuyorduk yaptığı her şeyi söylüyordu bir kez buluşabildik çalışıyordu benim de okul işlerim vardı. Ama şu son 3 4 gündür soğuktu nedeni sordum seninle ilgili değil dedi o günün sabahına ayrılmak istediğini kendinden emin olmadığını benden özür dilediğini ve hakkımı helal etmemi istedi sana umut verdim ve hızlı gittim hakkını helal et dedi etmiyorum dedim çok kötü bir durumdayım benimle konuşmadan 10 dakika duramıyordu her yerden beni çıkarmış buluştuğumuzda ilk sarılmamın aynı zamanda son sarılma olduğunu nereden bilecektim. Ailesine arkadaşlarına herkese beni söyledi bir sürü hayaller kurduk ben dayanamıyorum bana bi açıklama bile yapmadı zoruma gidiyor neden diyorum uyuyamıyorum söylediği güzel şeyler aklıma geliyo yalanmıydı diyorum ama ilk buluşmamızda gözleri dolmuştu gözlerinde görmüştüm. Yazmamak için zor duruyorum yazmak istiyorum içimi boşaltmak istiyorum. Kısa sürede bu kadar bağlanmamın nedeni bana karşı olan ilgisi söyledikleriydi ne yapmam lazım
Kafamın içini susturamıyorum?