Eleştirilmekten rencide edilmekten korkuyorum. Yetersiz hissettirilmekten ve görülmekten..
Bi işe girip çalışamıyorum bu yüzden.
Ailemin yüzünden.. Onlar özgüvenimi düşürdü
ama 27 yaşındayım artık bişeyler yapmam gerek.
Çok korkuyorum..
Eleştirilmekten rencide edilmekten korkuyorum. Yetersiz hissettirilmekten ve görülmekten..
Bi işe girip çalışamıyorum bu yüzden.
Ailemin yüzünden.. Onlar özgüvenimi düşürdü
ama 27 yaşındayım artık bişeyler yapmam gerek.
Çok korkuyorum..
Benim de aynı durumdayım. Bir şeyler başaracak inancım yok kendimde. Küçükken hep ablamla kıyaslandim. Bok gibi hocalar denk geldi bu yüzden hocalardan nefret ediyorum. herkes öğretmen olmamalı. Ozguven bir kere düşünce yerine gelmiyor. Ailen sana sen yapamazsın şunun kadar zeki değilsin görev vermeyince vb ozguven düşüyor. Senj çok iyi anlıyorum canım. Gözü kara değiliz
Ama bir yerden başlamak lazım. Başardıkça artacak
Olmalıyız ama. Yapabiliriz inanmalıyız kendimize. Ailem hala bana inanmıyor sana da inanmıyordur Allah bilir. Böyle geçmez
Onların gözünde beceriksiz ablası kadar zeki olmayan bir şey beceremeyen biri oldum. yakın zaman da işten kovuldum daha da ozguvenim düştü. Kadın bana yirtik olmadığım için işten kovdugunu söyledi. Konuştuğum çocuğa anlattım oyle olsaydın ne yapalım dedi. Ozguvenim olmadığını gören daha çok ezdi 🥲
Oha öyle mi dedi konuştuğun çocuk cidden? Bırak onu ya salla gitsin.
Öffff yırtıkta yırtık be ne yırtıklıkmış..
Bana da öyle yaptılar zamanında da şimdi yapmıyorlar ne hikmetse sanırım o kadar özgüvensiz değilim şuanda.
Gene de bi işe başlayamıyorum..
Ne işte çalışıyordun?
Muhasebecininn yanında parada para değildir haftaligimi kesti o. Kari
Ya muhasebecinin yanında ne yırtıklık olabilirki? Ne yapıyormuşsun da olmamış mesela?
Pis o. Spu ya
Ya iki gün olmuş müşteri arıyor bana actiriyor ne konuşcam aq senin müşteriyle kamyoncular kizmistir şimdi ajajja
E yani. Ne bekliyor ki. Sjjdjfndm
Haftalık 2 k veriyordu onu bile vermedi
Kadını görsem parçalayacağım o kadar kin besledim
S. alak karı ya.. Ulan oraya çalışmaya gelmişsin bari onu ver..
Is öğrenmek için girdim diğeri de çay kahve yaptırdı kapı baktırdı. orada çalışan kız neler söyledi yüzüme. En sonunda kavga ettim. Başka kız var o kız lise mezunu alakası yok muhesbiciyim diye hava atıyor. Kız evli adamlarla geziyor. Ona is buluyorlar
Cevap
3Cevap
Korkma kaybedecek bir şey yok bir yerden başlamalısın
Bi yerden başka ufaktan
İşte sorun orada. Başlayamıyorum.
İzmit
aile ezikligi
Bu ezikliği aşmam gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?