Sorun yok bacanak benim doğrularim sana yanliş gelse ne olur ki ya da senin dogrularin bana yanlis gelse umrunda olur hiç sanmam umursamamazlikta bir markasin. asya qasanova yasalari kimse bilmez bunlari.
Erkekler fiziksel güçlerini kullanarak kadınları eve kapattığı için kadın mucitlerin tarihte az çıkmış olması kadınları Ap*tal yapmıyor. Senin gibi andavallar bunu anlayabilse keşke
@treinnn offf konus be. Ustelik kac tanesinin karisi bulmus o buluşlari ama o zamanlar kadinlarin biseylerde one cikmasi suc yanlis olarak sayildigindan, kocalarinin adi verilmis buluşlara.. bu cahillere anlatamazsin bunu
İnternet elinin altında bir iki tuşa basıp araştırmak çok zor olmasa gerek. Yoksa bunu yapmaya cesaretin mı yok ya da bunu yapamayacak kadar beceriksiz misin?
@treinnn ben cok denedim onceden.. zaten akillari olsa, bi yalan yanlis bilgiyi senelerdir bayrak gibi ellerinde gezdirmek yerine arastirir ogrenirlerdi kendileri gercekleri..
Kanka bence sus burada bunlar haklı sırf erkek cinsi altta kalmasın diye bir çok bilim metot ve yöntem kadınlar buldu ama eşleri gösterildi, ayrımı bırakıp dağlara bayirlara çıkalım bitsin bu kavga hdmdkdkd
Arkadaşım ben arabuluculuk ve tarafsız olmaya çalıştım gayet iyi bir şekilde geldim benim böyle gelmeme sen böyle düşük gelirsen bu çocuğu haklı çıkarmaya o seviyeye getirmiş oluyorsun, tarafsız bakan insana bu tarz yorum yapman gerekmiyor dimi ben aksine espirili bir dille bırakın bu kavgaları önümüze bakalım dedim. O yüzden bu yorumuma bu tarz bir cevap hoş olmadı iyi günler dilerim sana üstün ırk
Bulaşık makinası, telekomünikasyon icat eden bir cins mı haklı oldu 😀 Kadınlar eğitimden men edildi diye ağlayanlar, erkekler hem çalıştı aileye baktı hem savaştı. Şu kıyası bırakın artık, çok akıllı olsaydınız dünyanın bir yerlerinde şu kadına minnettarız, geleceğe örnek, umut diye söz edilirdi. Erkek icadıyla şu an yazıp bize üstünlük kurma hayalindeler olacak iş değil 😀
@Barbarosaas ben şu yukardaki arkadaşı zaten kâle almiyorum da senin yorumu başta bize hak verdin sanip ciddiyetle okuyordum ama orada 'bunlar hakli daglara bayırlara cikalim' demissin kim olsa oyle anlamazdi emin olabilirsin. Size de başarılar
Ben hayır hep beraber dağlara kırlara gidelim demiştim gerek yok bu kavgaya diyip hep birlikte eşit Danimarkalı kafasında espirili dille söylemiştim ben iki tarafı da savunmadim ama haklı olan kişiyi de hakkını verdim çekildim o kadar ama bana da yüklenince hak etmemistim ama yanlış anladığını söyledin zaten o yüzden sorun degil