Diğer Vücudunuzda ki en sevdiğiniz organınız hangisidir? sans_amour Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben beynimi seviyorum Güncellemeler+1 yıl Bedenimdeki en harika organın beynim olduğunu düşünürdüm. Sonra birden bunu bana kimin söylediğini fark ettim.Emo Philip Vücudunuzda ki en sevdiğiniz organınız hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AtomicSentinus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen, aslında beynin ta kendisi olduğun için; direkt olarak kendini sevmiş oluyorsun. 0 0 Yorumla
WildWildEast Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Beynini sevmemek alenen hakaret bence, o sebeple bu kısmı pas geçerek gözlerimi sevdiğimi söyleyeceğim. Bence ayaklarım da güzel. 0 1 Yorumla WildWildEast +1 yıl Yok mu hipotalamusun sol lobunu ya da rolando yarığını seven? Yorumla
the_StarryNight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gözlerim 0 8 Yorumla GangsOfLondon +1 yıl Fotoğraftaki senin mi Yorumla the_StarryNight +1 yıl @GangsOfLondon evet Yorumla GangsOfLondon +1 yıl E çok güzelmiş yüzünde güzeldir senin 😅 Yorumla the_StarryNight +1 yıl @GangsOfLondon teşekkür ederim Yorumla GangsOfLondon +1 yıl Görme şansım var mı hanımefendi :) Yorumla the_StarryNight +1 yıl @GangsOfLondon malesef Yorumla GangsOfLondon +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla the_StarryNight +1 yıl @GangsOfLondon rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sen, aslında beynin ta kendisi olduğun için; direkt olarak kendini sevmiş oluyorsun.
Beynini sevmemek alenen hakaret bence, o sebeple bu kısmı pas geçerek gözlerimi sevdiğimi söyleyeceğim. Bence ayaklarım da güzel.
Yok mu hipotalamusun sol lobunu ya da rolando yarığını seven?
Beyin en önemli organ zaten
Endoplazmik retikulumumu bir ayrı severim
Erkeklik organım. O benim herşeyim.
Kalbim
Gözlerim
burnum
Gözlerim
Fotoğraftaki senin mi
@GangsOfLondon evet
E çok güzelmiş yüzünde güzeldir senin 😅
@GangsOfLondon teşekkür ederim
Görme şansım var mı hanımefendi :)